Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olcha']:ices_bla: Powiem Ci teraz tak całkiem poważnie, że ja zawsze ostrzegam ludzi przed Tequilą bo Era to się jeszcze jakoś zachowuje .

Nie wiem dlaczego panuje przeświadczenie, że małe pieski nie są groźne i są takie kochane. A to jest zazwyczaj odwrotnie małe są wredne i gryzące, a duże kochane i spokojne (oczywiście to też żadna reguła).

I wkurzają mnie właściciele małych piesków, którzy uważają, że tylko ich psy mają prawo biegać luzem wrrrrrrrrrrrto chyba jesteś wyjatkiem , bo u nas wychodzą panie na spacerek i kazda ma przy nodze 4 Yorki i jaszcy to to na wielkie psy a właściciele się szarpią bo jak cię takie malizny oblezą to dziękuję :angryy:no i komentarz taki ...jak ona ma prowadzić 4 psy na raz :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']to chyba jesteś wyjatkiem , bo u nas wychodzą panie na spacerek i kazda ma przy nodze 4 Yorki i jaszcy to to na wielkie psy a właściciele się szarpią bo jak cię takie malizny oblezą to dziękuję :angryy:no i komentarz taki ...jak ona ma prowadzić 4 psy na raz :angryy:

A jak się duży pies wkurzy i w końcu pogoni toto to wielka awantura!

Chyba zdradzam właśnie właścicieli małych psów :eviltong:

Posted

[quote name='olcha']A jak się duży pies wkurzy i w końcu pogoni toto to wielka awantura!

Chyba zdradzam właśnie właścicieli małych psów :eviltong:;)dla mnie właściciel psa niezależnie małego czy dużego , powinien być odpowiedzialny , pies to nie maskotka , a często tak traktowane są małe pieski .

Posted

Ojejku Pysuia, biedna Zmorka :shake: Ja bym od baby zwrto kosztow leczenia zarzadala :diabloti:

Dobrze, ze Saba raczej na jazgoczące maluchy nie zwraca uwagi :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)dla mnie właściciel psa niezależnie małego czy dużego , powinien być odpowiedzialny , pies to nie maskotka , a często tak traktowane są małe pieski .

Amen.

(10 znaków)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
jeszcze moja Morduchna ukoffana:loveu:

Ozzy to szczęściarz, w chwili zadumy może podeprzeć się tylną łapą pod brodę :evil_lol: Ja mogę najwyżej ręcami :diabloti:

Posted

oooo ale tu powazny temat:cool3:
mnie tez denerwuja male pieski szczekajace i biegadace luzem (ratlerkii yorki-haha a to przez to ze moja Tigra sie ich boi jak szczekaja:lol: a jak sie boi to ciagnie... a to maly buldożer haha :evil_lol: )

Posted

[quote name='olcha']A jak się duży pies wkurzy i w końcu pogoni toto to wielka awantura!

Chyba zdradzam właśnie właścicieli małych psów :eviltong::lol: nie zdradzasz... Axel też chodzi na smyczy... i nie powiem zeby mneinei wkurzaly małe dziamgoty na ulicy :diabloti:

cześć Alu :p

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol: nie zdradzasz... Axel też chodzi na smyczy... i nie powiem zeby mneinei wkurzaly małe dziamgoty na ulicy :diabloti:

Ufff dzięki Gosiu już się martwiłam :eviltong: Moje są dziamgotami na smyczy :eviltong:

Posted

[quote name='PIKA']Ojejku Pysuia, biedna Zmorka :shake: Ja bym od baby zwrto kosztow leczenia zarzadala :diabloti:

Dobrze, ze Saba raczej na jazgoczące maluchy nie zwraca uwagi :roll:
A jak powiedziec u weta ze to york ja pogryzł ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przecież na policji też by nie uwierzyli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Zmorka tez nie zwraca ( Malawaszka świadkiem) wcale ale one ( maluchy) zwracają ;)
Alicjarydzewska napisała prawde świetą!! Małych psow nikt nie wychowuje jak należy. Szybciutko bierze sie je na rece jak tylko idzie duzy pies ....A potem problemy. Znam bardzo nieiwlu ludzi ktorzy nie traktuja malucha jak zabawki. A jedni właściciele to nawet z cavisiem na PT poszli :) Szło im cudownie!! Małym rasom polecam od szczeniaczka ( juz u hodowcy) czeste kontakty z ludxmi, przyzwyczajanie do stresu ( stymulacja wczesna)i potem kontakty ze spokojnymi psami. A z regoły to te maluchy spaceruja na...rekach:crazyeye:
Zgadza sie?

Posted

[quote name='asher']U nas też pięknie :multi: Aż żyć się chce :multi:
Alu, jeśli u was też ślicznie, to bierz Ozulca, aparat i w plener :multi:oj chce się żyć :angryy:od 5.00 jestem na nogach od 5.50 na posterunku w przedszkolu ...........a jeszcze durna dziś wymyśliłam zajęcia przy których urwisy dużo wycinały nożyczkami więc przy 18 sztukach 5letniego drobiu :evil_lol:miałam oczy dookoła głowy :roll:No ale przed chwilą nareszcie dotarłam do domu :p
Ozzy się pogniewał bo mu TZ skonfiskował ławkę z balkonu i nie można na nią włazić :diabloti:więc nie ma po co chodzić na balkon .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Ozzy się pogniewał bo mu TZ skonfiskował ławkę z balkonu i nie można na nią włazić :diabloti:więc nie ma po co chodzić na balkon .

Jak mogł!!:angryy: TZ-towie sa straszni :angryy: Twoj konfiskuje ławke a moj zabija swinke :mad: Chyba sie sobie spodobają....:cool3:

Posted

[quote name='Pysia']Jak mogł!!:angryy: TZ-towie sa straszni :angryy: Twoj konfiskuje ławke a moj zabija swinke :mad: Chyba sie sobie spodobają....:cool3:myślisz takie :evil_lol:dominanty :evil_lol:

i jak kupiłaś swinkę :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']myślisz takie :evil_lol:dominanty :evil_lol:

i jak kupiłaś swinkę :razz:

Za dwie godziny ide bo teraz czekam az mi TZ obiadek poda :) Potem chwilka odpoczynku, czesanko ( liniejemy...) i spacerkowo ;) A po drodze swinka ;) No i peniski bo juz nie mamy co do pycholka wsadzic Zmoreczce aby nie łomitowała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']
Alicjarydzewska napisała prawde świetą!! Małych psow nikt nie wychowuje jak należy. Szybciutko bierze sie je na rece jak tylko idzie duzy pies ....A potem problemy. Znam bardzo nieiwlu ludzi ktorzy nie traktuja malucha jak zabawki. A jedni właściciele to nawet z cavisiem na PT poszli :) Szło im cudownie!! Małym rasom polecam od szczeniaczka ( juz u hodowcy) czeste kontakty z ludxmi, przyzwyczajanie do stresu ( stymulacja wczesna)i potem kontakty ze spokojnymi psami. A z regoły to te maluchy spaceruja na...rekach:crazyeye:
Zgadza sie?

Pysiu , sporo w tym prawdy co piszesz , ale do konca nie moge się zgodzic ...;)

wiesz , york yorkowi nierówny , nie możemy ujednolicać ...:shake:

Pysiu, bardzo współczuje Wam i Zmorce .Babsztylowi nie powinno ujśc to na sucho.:diabloti:

Posted

Hmmmmm...Dziwny jest ten Ozzy:crazyeye: Maskotka ma nadal twarz ....:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zmorka nie lubi jak maskotki patrzą na nią a Szelma robi im pogrzeb żywcem....Ostatnio było tak ze Zmorka zrobiła tak aby maskotka " nie patrzyła" a Szelma poszła do ogrodu i zakopała ja w sniegu....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Myslicie ze to był akt litości ze strony Szelmy ??

Posted

[quote name='Pysia']
Hmmmmm...Dziwny jest ten Ozzy:crazyeye: Maskotka ma nadal twarz ....:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zmorka nie lubi jak maskotki patrzą na nią a Szelma robi im pogrzeb żywcem....Ostatnio było tak ze Zmorka zrobiła tak aby maskotka " nie patrzyła" a Szelma poszła do ogrodu i zakopała ja w sniegu....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Myslicie ze to był akt litości ze strony Szelmy ??
Ozzy generalnie nie niszczy zabawek , czasem tylko pozbawia je nosków :pA to jest specjalna maskotka ....to prezencik od Lilith :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ozzy generalnie nie niszczy zabawek , czasem tylko pozbawia je nosków :pA to jest specjalna maskotka ....to prezencik od Lilith :loveu:
Śliczny prezencik :loveu:
Zmorka też nie niszczy ;) Patrzące pluszowe maskotki sa wyjatkiem :) No i łupem pada tylko twarz...No moze..:oops: potem przez głowe mozna jeszcze wybebeszyc ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Śliczny prezencik :loveu:
Zmorka też nie niszczy ;) Patrzące pluszowe maskotki sa wyjatkiem :) No i łupem pada tylko twarz...No moze..:oops: potem przez głowe mozna jeszcze wybebeszyc ;)
:razz:móżdzek bogaty w białko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A jak powiedziec u weta ze to york ja pogryzł ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przecież na policji też by nie uwierzyli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Zmorka tez nie zwraca ( Malawaszka świadkiem) wcale ale one ( maluchy) zwracają ;)
Zgadza sie?

Nie we wszystkich przypadkach ale się zgadza.