Basia&Safi Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 nooo okropna pogoda :( nic sie niechce :( a wczoraj o 11 u nas w Tychach bylo slicznie i slonecznie :) prosze pomiziac ozzulka odemnie :) Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Ala :p U Was też pewnie dzis szaroburo na dworku? miziany? hmmm a mnei wygląda jakby był przytrzymywany ;):evil_lol::evil_lol: Gosiu, pogoda typowo jesienna :evil_lol: Ala, mnie się też wydaje ,że przytrzymujesz Ozzulka i każesz mu leżeć :evil_lol: mizianko od cioci Ali Tuffikowej :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dzien doberek :) Troszke mnie nie bylo, ale juz jestem i co najwazniejsze nadrobilam zaleglosci :p (co w przypadku Ozzulcowej galerii nie jest najlatwiejsze ;)) Zycze Wam milego dnia!!! Nie zmoknijcie za bardzo :lol: Quote
e.v.a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 witajcie moi mili:multi: u nas tez fee pogoda :roll: i takmysle czy isc na pola sie popluskac w blotku czy nie:hmmmm: nie chce zeby mipies sie przeziebil bardziej :roll: aaaa niech wraca sloneczko:placz: Quote
Guest bernulka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Jestem , jestem , ale net mi chodzi jak stary traktor :angryy: I jak do Bytomia sie wybieracie :cool3: ??? paździoszki Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='bernulka']I jak do Bytomia sie wybieracie :cool3: ??? paździoszkioj Bernulko nie wiem bo tam jest chyba nasza ulubiona pani sędzina :evil_lol:, no i jakoś jeszcze nie mamy pomysłu co do wystaw ;) Co do fotki to panie od Yorków muszą mieć tę swiadomośc ze siła miziania Ozzulka mogłaby dla Yorczka skończyć się kalectwem a Ozzy dopiero wtedy czuje ze żyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cudowna pogoda u nas :angryy:z pracy prawie dopłynęłam kajakiem pod prad :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Patka']Ozzonek miziany :loveu: mam nadzieję, że już jutro dostanie swój szamopnik i male co nieco ;):multi::multi::multi:właśnie dostaliśmy szamponik i śliczne cosik :poraz pyszne małe co nieco :eviltong:DZIĘKUJEMY i przesyłamy buziaczki :loveu: Quote
KaRa_ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Hihi od tego duszenia to mu zaraz jezor wyjdzie:lol: Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:właśnie dostaliśmy szamponik i śliczne cosik :poraz pyszne małe co nieco :eviltong:DZIĘKUJEMY i przesyłamy buziaczki :loveu: prosimy o foteczki prezenciku :multi: Quote
Guest bernulka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oj Bernulko nie wiem bo tam jest chyba nasza ulubiona pani sędzina :evil_lol:, no i jakoś jeszcze nie mamy pomysłu co do wystaw ;) Nioo przyjedźcie ploossimmyyyy :mad: :lol: :lol: :lol: :lol: Chociaż jako widzowie :razz: paździoszki Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dzien dobry! Ozzinek :iloveyou: Mam słabość do Jego rózowego pycholka :loveu: ;-) Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Witaj Alu :) Ja też wracałam dzisiaj do domu kajakiem:lol: Na spacerku zaufałam instyktowi ratowniczemu niufa i kajaka nie zabrałam ;) No bo w razie czego chyba zostane uratowana przed zatonieciem ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 a u nas pogoda nawet fajna:eviltong: sloneczka nie ma ale nie pada i jest cieplo a to najwazniejsze:multi: wlasnie wrocilysmy z wyprawy pies mi padl nie rusza sie:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Qrcze to co się ten seszcz tak na ten Śląsk uwziął?? :angryy: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 :multi:miło że wpadacie :p A ja ucięłam sobie drzemkę bo jutro znów na 6 :angryy:do 15 będą foteczki ....domowe :cool3: Quote
Basia&Safi Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 to ciekomy ciekomy :) no Dagus u nas pogod fatalna mi juz blok zalewa dobrze ze na 4 p mieszkam heheh Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A ja ucięłam sobie drzemkę bo jutro znów na 6 :angryy:do 15 będą foteczki ....domowe :cool3: a ja właśnie wróciłam ze szkolnego zebrania ...;) Ala, czekamy na foteczki :multi: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 mizianko:loveu: pysiolek jeszcze moja Morduchna ukoffana:loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']jeszcze moja Morduchna ukoffana:loveu: Ozzy myśliciel :razz: ... Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 łapeczka klata z piłeczką z gryzaczkiem Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 po mojemu ...przyduszanie :loveu: ale łapusia brudna coś :evil_lol:, pumeksik by się przydał ;) Quote
Recommended Posts