Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Ala :p
U Was też pewnie dzis szaroburo na dworku?

miziany? hmmm a mnei wygląda jakby był przytrzymywany ;):evil_lol::evil_lol:

Gosiu, pogoda typowo jesienna :evil_lol:

Ala, mnie się też wydaje ,że przytrzymujesz Ozzulka i każesz mu leżeć :evil_lol:

mizianko od cioci Ali Tuffikowej :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzien doberek :)
Troszke mnie nie bylo, ale juz jestem i co najwazniejsze nadrobilam zaleglosci :p (co w przypadku Ozzulcowej galerii nie jest najlatwiejsze ;))
Zycze Wam milego dnia!!! Nie zmoknijcie za bardzo :lol:

Posted

witajcie moi mili:multi:
u nas tez fee pogoda :roll: i takmysle czy isc na pola sie popluskac w blotku czy nie:hmmmm: nie chce zeby mipies sie przeziebil bardziej :roll: aaaa niech wraca sloneczko:placz:

Guest bernulka
Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Jestem , jestem , ale net mi chodzi jak stary traktor :angryy:

I jak do Bytomia sie wybieracie :cool3: ???

paździoszki

Posted

[quote name='bernulka']I jak do Bytomia sie wybieracie :cool3: ???

paździoszkioj Bernulko nie wiem bo tam jest chyba nasza ulubiona pani sędzina :evil_lol:, no i jakoś jeszcze nie mamy pomysłu co do wystaw ;)

Co do fotki to panie od Yorków muszą mieć tę swiadomośc ze siła miziania Ozzulka mogłaby dla Yorczka skończyć się kalectwem a Ozzy dopiero wtedy czuje ze żyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cudowna pogoda u nas :angryy:z pracy prawie dopłynęłam kajakiem pod prad :evil_lol:

Posted

[quote name='Patka']Ozzonek miziany :loveu: mam nadzieję, że już jutro dostanie swój szamopnik i male co nieco ;):multi::multi::multi:właśnie dostaliśmy szamponik i śliczne cosik :poraz pyszne małe co nieco :eviltong:DZIĘKUJEMY i przesyłamy buziaczki :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:właśnie dostaliśmy szamponik i śliczne cosik :poraz pyszne małe co nieco :eviltong:DZIĘKUJEMY i przesyłamy buziaczki :loveu:

prosimy o foteczki prezenciku :multi:

Guest bernulka
Posted

[quote name='Alicjarydzewska']oj Bernulko nie wiem bo tam jest chyba nasza ulubiona pani sędzina :evil_lol:, no i jakoś jeszcze nie mamy pomysłu co do wystaw ;)

Nioo przyjedźcie ploossimmyyyy :mad: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Chociaż jako widzowie :razz:

paździoszki

Posted

Witaj Alu :) Ja też wracałam dzisiaj do domu kajakiem:lol: Na spacerku zaufałam instyktowi ratowniczemu niufa i kajaka nie zabrałam ;) No bo w razie czego chyba zostane uratowana przed zatonieciem ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

a u nas pogoda nawet fajna:eviltong: sloneczka nie ma ale nie pada i jest cieplo a to najwazniejsze:multi: wlasnie wrocilysmy z wyprawy pies mi padl nie rusza sie:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
A ja ucięłam sobie drzemkę bo jutro znów na 6 :angryy:do 15
będą foteczki ....domowe :cool3:

a ja właśnie wróciłam ze szkolnego zebrania ...;)

Ala, czekamy na foteczki :multi: