Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):
tak, o taki sliczny prezencik musi zadbać :loveu:

Prawdziwy romantyk i przekochany chłopczyk...:loveu: :loveu: No to teraz Ozzulec musi wysłać swoją zabaweczkę Lilith. ;)

Posted

dziendoberek Ozzulkowa rodzinko:cool3:
u nas dzis od rana pada :( straszna pogoda na bieganko nie mozemy sie udac:shake: wiec zeby dzien nie byl stracony wybieramy sie do weta:evil_lol: chyba ze mojego dziisaj nie bedzie:angryy:
pozdrowionka:D

Posted

[quote name='evaxon']ojojjj to chyba nie ciekawie:-(

no tak skomplikowało mi się troche w życiu ... ale mam nadzieje, ze da sie wszytsko jakos załatwic, zeby było OK przynajmniej bardzo bym kciała ... :roll:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']no tak skomplikowało mi się troche w życiu ... ale mam nadzieje, ze da sie wszytsko jakos załatwic, zeby było OK przynajmniej bardzo bym kciała ... :roll:

Pewnie ze wszystko będzie w porządku więc szybciutko minka uśmiechnięta bo inaczej :mad: :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Pewnie ze wszystko będzie w porządku więc szybciutko minka uśmiechnięta bo inaczej :mad: :mad: :evil_lol:

Sylwia z biegiem czasu wszytsko się wyjaśni ... zobaczymy ... to nie takie łatwe :roll: ale nie będziemy zaśmiecać Ozzulkowej galeryjki moimi problemami ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

błehehehe ...no widze ze z jego pyszczka bije pełen entuzjazm:lol:
ja wlasnie bylam u weta potem mialysmy pobiegac z Tigra niestety rozpadalo sie:placz: leje strasznie :(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dzień doberek :multi:
Za okienkiem plucha i deszcz :shake: nie podoba mi sie taka pogoda :placz:

szczeniorek :evil_lol:

nudze sie

Ozulec chyba potrzebuje atrakcji...Jak tam namawianie?
U nas dzisiaj ładna pogoda :) Jutro ma byc pieknie :)

Posted

[quote name='Patka']na nudę najlepszy jest sen oj Lilith ja sie nudzi śpi - cały czas :lol:o tak Ozzy się wyspał , byliśmy na spacerku czyli Wielkiej Pardubickiej wieczorową porą ;)a teraz wariuje z gryzakiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zakopuje go w łóżku TZta /:mad:no i podarł prześcieradło :evil_lol:/

Dziś dostaliśmy PROFormanca L&R zobaczymy jak piesek będzie jadł;)Dałam mu na smaczek to zjadł , chociaż ostatnio z przywiezionych z wystawy próbek najbardziej leciał na BRIT /L&R/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']o tak Ozzy się wyspał , byliśmy na spacerku czyli Wielkiej Pardubickiej wieczorową porą ;)a teraz wariuje z gryzakiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zakopuje go w łóżku TZta /:mad:no i podarł prześcieradło :evil_lol:/

No właśnie...Zauwazyłas ze od pewnego czasu posciel bardzo szybko sie spiera i jest bardzo delikatna? Szybko sie targa ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']No właśnie...Zauwazyłas ze od pewnego czasu posciel bardzo szybko sie spiera i jest bardzo delikatna? Szybko sie targa ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3:i jakoś wyjątkowo szybko się brudzi ..........to wszystko przez te super proszki one przyciagaja bród no i na dodatek robią dziury :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:i jakoś wyjątkowo szybko się brudzi ..........to wszystko przez te super proszki one przyciagaja bród no i na dodatek robią dziury :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wszystko wina proszkow, pralek i delikatnego materiału :mad: :mad: :mad: Producenci szyją tak specjalnie aby kupowac czesto !!:angryy:
:lol: :lol: :lol:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Złóż reklamacje, że pralka prześcieradła drze:evil_lol:

To ja też bym musiała złożyc a mam Candy....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: