g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Alka napisał(a):tak, o taki sliczny prezencik musi zadbać :loveu: Prawdziwy romantyk i przekochany chłopczyk...:loveu: :loveu: No to teraz Ozzulec musi wysłać swoją zabaweczkę Lilith. ;) Quote
e.v.a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 dziendoberek Ozzulkowa rodzinko:cool3: u nas dzis od rana pada :( straszna pogoda na bieganko nie mozemy sie udac:shake: wiec zeby dzien nie byl stracony wybieramy sie do weta:evil_lol: chyba ze mojego dziisaj nie bedzie:angryy: pozdrowionka:D Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Cześc Alicjo :multi: ale Ozzulek prezencik dostał :razz: :razz: aż mu się oczka świecą :loveu: chyba się chłopak zakochała - ta wiosna tak działa, chyba na wszytskich :oops: :cool3: Quote
e.v.a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 :hmmmm: a co to sie stalo ze kolejna osobka ma :-( :-( :-( w opisie?? Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='evaxon']:hmmmm: a co to sie stalo ze kolejna osobka ma :-( :-( :-( w opisie?? Ewa, dużo pisania ... :-( Quote
e.v.a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ewa, dużo pisania ... :-( ojojjj to chyba nie ciekawie:-( Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='evaxon']ojojjj to chyba nie ciekawie:-( no tak skomplikowało mi się troche w życiu ... ale mam nadzieje, ze da sie wszytsko jakos załatwic, zeby było OK przynajmniej bardzo bym kciała ... :roll: Quote
sylwiaskalska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no tak skomplikowało mi się troche w życiu ... ale mam nadzieje, ze da sie wszytsko jakos załatwic, zeby było OK przynajmniej bardzo bym kciała ... :roll: Pewnie ze wszystko będzie w porządku więc szybciutko minka uśmiechnięta bo inaczej :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Pewnie ze wszystko będzie w porządku więc szybciutko minka uśmiechnięta bo inaczej :mad: :mad: :evil_lol: Sylwia z biegiem czasu wszytsko się wyjaśni ... zobaczymy ... to nie takie łatwe :roll: ale nie będziemy zaśmiecać Ozzulkowej galeryjki moimi problemami ;) Quote
e.v.a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Daga trzymamy kciuki :) bedzie oki a teraz poczekajmy na Ale moze nas zaskoczy Ozzulkowymi foteczkami:loveu: Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Dzień doberek :multi: Za okienkiem plucha i deszcz :shake: nie podoba mi sie taka pogoda :placz: szczeniorek :evil_lol: nudze sie Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tajemniczy :cool3: Pewnie od foczki nauczył się noskiem piłeczką bawić. :iloveyou: Quote
e.v.a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] błehehehe ...no widze ze z jego pyszczka bije pełen entuzjazm:lol: ja wlasnie bylam u weta potem mialysmy pobiegac z Tigra niestety rozpadalo sie:placz: leje strasznie :( Quote
Basia&Safi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 ozzulek taki znudzony moze pobawisz sie z Safi :):):) :P ona tez taki borok sie nudzi :):) Quote
Patka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 na nudę najlepszy jest sen oj Lilith ja sie nudzi śpi - cały czas :lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień doberek :multi: Za okienkiem plucha i deszcz :shake: nie podoba mi sie taka pogoda :placz: szczeniorek :evil_lol: nudze sie Ozulec chyba potrzebuje atrakcji...Jak tam namawianie? U nas dzisiaj ładna pogoda :) Jutro ma byc pieknie :) Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Gabryjella napisał(a):Ładne oczy masz........:loveu:komu je dasz? moze mi??? :oops: Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Agga'] widze, że ALicja dokucza Ozzulcowi:eviltong: Mam omamy czy widze tu wielką, złą, czarną reke !!:mad: Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Patka']na nudę najlepszy jest sen oj Lilith ja sie nudzi śpi - cały czas :lol:o tak Ozzy się wyspał , byliśmy na spacerku czyli Wielkiej Pardubickiej wieczorową porą ;)a teraz wariuje z gryzakiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zakopuje go w łóżku TZta /:mad:no i podarł prześcieradło :evil_lol:/ Dziś dostaliśmy PROFormanca L&R zobaczymy jak piesek będzie jadł;)Dałam mu na smaczek to zjadł , chociaż ostatnio z przywiezionych z wystawy próbek najbardziej leciał na BRIT /L&R/ Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o tak Ozzy się wyspał , byliśmy na spacerku czyli Wielkiej Pardubickiej wieczorową porą ;)a teraz wariuje z gryzakiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zakopuje go w łóżku TZta /:mad:no i podarł prześcieradło :evil_lol:/ No właśnie...Zauwazyłas ze od pewnego czasu posciel bardzo szybko sie spiera i jest bardzo delikatna? Szybko sie targa ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Pysia']No właśnie...Zauwazyłas ze od pewnego czasu posciel bardzo szybko sie spiera i jest bardzo delikatna? Szybko sie targa ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3:i jakoś wyjątkowo szybko się brudzi ..........to wszystko przez te super proszki one przyciagaja bród no i na dodatek robią dziury :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:i jakoś wyjątkowo szybko się brudzi ..........to wszystko przez te super proszki one przyciagaja bród no i na dodatek robią dziury :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wszystko wina proszkow, pralek i delikatnego materiału :mad: :mad: :mad: Producenci szyją tak specjalnie aby kupowac czesto !!:angryy: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Gabryjella']dziury to wina pralki;)oooo to wszystko przez te promocje :mad:a mówia ,że Bosch to dobra firma :angryy: Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Gabryjella napisał(a):Złóż reklamacje, że pralka prześcieradła drze:evil_lol: To ja też bym musiała złożyc a mam Candy....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts