Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
z gryzaczkiem

mina Ozulka zdradza ..."mniejszego gryzaczka nie bylo:roll: "
nastepny wielki piesio z malym gryzaczkiem:lol: biedactwa Ozzulku wez ze soba Loca i chodzcie do cioci Ewy :loveu: ja wam dam pożądna koche :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']mina Ozulka zdradza ..."mniejszego gryzaczka nie bylo:roll: "
nastepny wielki piesio z malym gryzaczkiem:lol: biedactwa Ozzulku wez ze soba Loca i chodzcie do cioci Ewy :loveu: ja wam dam pożądna koche :evil_lol::mad:to jest gryzaczek do czyszczenia ząbków ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:to jest gryzaczek do czyszczenia ząbków ;)

jejj.... ja to chyba naprawde lubie wszystko co duze:lol: ...Tigry 1 gryzaczek do czyszczenia zabkow byl taki duzy ze do tej pory go ma:lol: (a kupowany byl pod koniec grudnia -tak jak Tigra):lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Ozzulku poznałąm Twoją panią. Fajna z niej kobitka.:p Przypomnij swojej pani, że umówiłyśmy się na lody w OPOLU:cool3:

no ja też poznałam i też uważaem że jest fajna :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:pcieszkam się ze i Ja Was poznałam :multi::multi::multi:

Agga o lodach pamiętam ;)

PIKA no patrz idzie sobie człek z mordercą na spacer i chcą go skonsumować :angryy:i jeszcze larum to małe robiło że Tuffikową do okna przywiało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
no ja też poznałam i też uważaem że jest fajna :evil_lol: :evil_lol:

Ja tez uważam, że fajna, a nie poznałam :lol: :eviltong:

Posted

jo-jo napisał(a):
a żałuj najpierw poznaj ja w realu naprawde super :lol::kciuki:
hahahaha wypisz, wymaluj - tak było u mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Prawda Aluś?

Ozuuleczek cudnie pozuje... taki zamyslony :loveu:

Posted

Ja tez poznałam i uważam ze jest naprawdę super :)
Ozulec wielki myśliciel na fotkach :) Z tej strony mordercy nie znałam :lol:
Kto Was chciał zamordować ??!!:angryy:

Posted

[quote name='Pysia']Ja tez poznałam i uważam ze jest naprawdę super :)
Ozulec wielki myśliciel na fotkach :) Z tej strony mordercy nie znałam :lol:
Kto Was chciał zamordować ??!!:angryy::oops::oops::oops:i będe się stydać :oops:

Pysiu chciał nas zjeść taki mieszaniec Onka z Ratlerkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ala, jak dzisiejszy wieczorny spacerek ?

jakby co to możemy Wam z Tuffciem służyc jako ochroniarze ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']Ala, jak dzisiejszy wieczorny spacerek ?

jakby co to możemy Wam z Tuffciem służyc jako ochroniarze ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:my już po ścieżce zdrowia :eviltong:byliśmy pod szkołą , ale duzo błota :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops::oops:i będe się stydać :oops:

Pysiu chciał nas zjeść taki mieszaniec Onka z Ratlerkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie stydaj :)
To niebezpiecznie było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ale nie smiej się bo po yorku Zmorka miała szytego fafla !!! Critters tak sie wpiął i jak pirania w powietrzu trzepał uczepiony fafla ze nie mozna go było odczepić!! A Zmorka...no jak to Zmorka:lol: Stała zszokowana z miną typu " Dlaczego on mi to robi? " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Nie stydaj :)
Ale nie smiej się bo po yorku Zmorka miała szytego fafla !!! Critters tak sie wpiął i jak pirania w powietrzu trzepał uczepiony fafla ze nie mozna go było odczepić!! A Zmorka...no jak to Zmorka:lol: Stała zszokowana z miną typu " Dlaczego on mi to robi? " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:oj biedna Zmoreczka , ale Harley reagował identycznie :cool3:, on kochał cały świat

Posted

Pysia napisał(a):
Nie stydaj :)
Ale nie smiej się bo po yorku Zmorka miała szytego fafla !!! Critters tak sie wpiął i jak pirania w powietrzu trzepał uczepiony fafla ze nie mozna go było odczepić!! A Zmorka...no jak to Zmorka:lol: Stała zszokowana z miną typu " Dlaczego on mi to robi? " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt: przepraszam nie mogłam się powstrzymać :oops:

Fe york! fe! niedobry piesek! :shake:

Dlatego swoje na smyczy trzymam...

Posted

olcha napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt: przepraszam nie mogłam się powstrzymać :oops:

Fe york! fe! niedobry piesek! :shake:

Dlatego swoje na smyczy trzymam...

Kurna nie śmiej sie bo 2 -kilowy york na faflu 50-kilowej Zmorki kosztował mnie 150 zł. a jego pani w trakcie zdarzenia darła sie ze jej pieseczka potfffffór morduje !!:angryy: :angryy: :angryy: Szycie tanie nie jest....
Teraz jest to bardzo śmieszne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Kurna nie śmiej sie bo 2 -kilowy york na faflu 50-kilowej Zmorki kosztował mnie 150 zł. a jego pani w trakcie zdarzenia darła sie ze jej pieseczka potfffffór morduje !!:angryy: :angryy: :angryy: Szycie tanie nie jest....
:angryy:chyba bym tę babę ugryzła :diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:angryy:chyba bym tę babę ugryzła :diabloti:

Też o tym myslałam wtedy ale w przypływie myslowym stwierdziłam ze nie przegryzłabym jej warstwy makijazu na twarzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo juz ja w wyobraźni widziałam bez nosa albo ucha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Kurna nie śmiej sie bo 2 -kilowy york na faflu 50-kilowej Zmorki kosztował mnie 150 zł. a jego pani w trakcie zdarzenia darła sie ze jej pieseczka potfffffór morduje !!:angryy: :angryy: :angryy: Szycie tanie nie jest....

:ices_bla: Powiem Ci teraz tak całkiem poważnie, że ja zawsze ostrzegam ludzi przed Tequilą bo Era to się jeszcze jakoś zachowuje .

Nie wiem dlaczego panuje przeświadczenie, że małe pieski nie są groźne i są takie kochane. A to jest zazwyczaj odwrotnie małe są wredne i gryzące, a duże kochane i spokojne (oczywiście to też żadna reguła).

I wkurzają mnie właściciele małych piesków, którzy uważają, że tylko ich psy mają prawo biegać luzem wrrrrrrrrrrr