Alicja Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='malawaszka']Przyczajony Tygrys :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ukryty Smok :razz: Quote
e.v.a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] z gryzaczkiem mina Ozulka zdradza ..."mniejszego gryzaczka nie bylo:roll: " nastepny wielki piesio z malym gryzaczkiem:lol: biedactwa Ozzulku wez ze soba Loca i chodzcie do cioci Ewy :loveu: ja wam dam pożądna koche :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='evaxon']mina Ozulka zdradza ..."mniejszego gryzaczka nie bylo:roll: " nastepny wielki piesio z malym gryzaczkiem:lol: biedactwa Ozzulku wez ze soba Loca i chodzcie do cioci Ewy :loveu: ja wam dam pożądna koche :evil_lol::mad:to jest gryzaczek do czyszczenia ząbków ;) Quote
e.v.a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:to jest gryzaczek do czyszczenia ząbków ;) jejj.... ja to chyba naprawde lubie wszystko co duze:lol: ...Tigry 1 gryzaczek do czyszczenia zabkow byl taki duzy ze do tej pory go ma:lol: (a kupowany byl pod koniec grudnia -tak jak Tigra):lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ozzulek :loveu: Ala czytalam u Ali że chcieli Was dzisiaj pozrec :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Jaki słoooooooodziaaaaak :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
olcha Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Jakie oczka, fafelki, zmarszczki kochaaaaane, czarnulkowy nosek, uszka klapnięte mmmmmmmmmmmmmmm :loveu: Quote
Agga Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ozzulku poznałąm Twoją panią. Fajna z niej kobitka.:p Przypomnij swojej pani, że umówiłyśmy się na lody w OPOLU:cool3: Quote
justynia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ale super zdjączko! Pozuje modelek ślicznie! Quote
jo-jo Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Agga']Ozzulku poznałąm Twoją panią. Fajna z niej kobitka.:p Przypomnij swojej pani, że umówiłyśmy się na lody w OPOLU:cool3: no ja też poznałam i też uważaem że jest fajna :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 :pcieszkam się ze i Ja Was poznałam :multi::multi::multi: Agga o lodach pamiętam ;) PIKA no patrz idzie sobie człek z mordercą na spacer i chcą go skonsumować :angryy:i jeszcze larum to małe robiło że Tuffikową do okna przywiało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 jo-jo napisał(a):no ja też poznałam i też uważaem że jest fajna :evil_lol: :evil_lol: Ja tez uważam, że fajna, a nie poznałam :lol: :eviltong: Quote
jo-jo Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 olcha napisał(a):Ja tez uważam, że fajna, a nie poznałam :lol: :eviltong: a żałuj najpierw poznaj ja w realu naprawde super :lol::kciuki: Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 jo-jo napisał(a):a żałuj najpierw poznaj ja w realu naprawde super :lol::kciuki: hahahaha wypisz, wymaluj - tak było u mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prawda Aluś? Ozuuleczek cudnie pozuje... taki zamyslony :loveu: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ja tez poznałam i uważam ze jest naprawdę super :) Ozulec wielki myśliciel na fotkach :) Z tej strony mordercy nie znałam :lol: Kto Was chciał zamordować ??!!:angryy: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Pysia']Ja tez poznałam i uważam ze jest naprawdę super :) Ozulec wielki myśliciel na fotkach :) Z tej strony mordercy nie znałam :lol: Kto Was chciał zamordować ??!!:angryy::oops::oops::oops:i będe się stydać :oops: Pysiu chciał nas zjeść taki mieszaniec Onka z Ratlerkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ala, jak dzisiejszy wieczorny spacerek ? jakby co to możemy Wam z Tuffciem służyc jako ochroniarze ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Alka']Ala, jak dzisiejszy wieczorny spacerek ? jakby co to możemy Wam z Tuffciem służyc jako ochroniarze ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:my już po ścieżce zdrowia :eviltong:byliśmy pod szkołą , ale duzo błota :shake: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops::oops:i będe się stydać :oops: Pysiu chciał nas zjeść taki mieszaniec Onka z Ratlerkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie stydaj :) To niebezpiecznie było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale nie smiej się bo po yorku Zmorka miała szytego fafla !!! Critters tak sie wpiął i jak pirania w powietrzu trzepał uczepiony fafla ze nie mozna go było odczepić!! A Zmorka...no jak to Zmorka:lol: Stała zszokowana z miną typu " Dlaczego on mi to robi? " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Pysia']Nie stydaj :) To niebezpiecznie było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale nie smiej się bo po yorku Zmorka miała szytego fafla !!! Critters tak sie wpiął i jak pirania w powietrzu trzepał uczepiony fafla ze nie mozna go było odczepić!! A Zmorka...no jak to Zmorka:lol: Stała zszokowana z miną typu " Dlaczego on mi to robi? " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:oj biedna Zmoreczka , ale Harley reagował identycznie :cool3:, on kochał cały świat Quote
olcha Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Pysia napisał(a):Nie stydaj :) To niebezpiecznie było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale nie smiej się bo po yorku Zmorka miała szytego fafla !!! Critters tak sie wpiął i jak pirania w powietrzu trzepał uczepiony fafla ze nie mozna go było odczepić!! A Zmorka...no jak to Zmorka:lol: Stała zszokowana z miną typu " Dlaczego on mi to robi? " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: przepraszam nie mogłam się powstrzymać :oops: Fe york! fe! niedobry piesek! :shake: Dlatego swoje na smyczy trzymam... Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 olcha napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: przepraszam nie mogłam się powstrzymać :oops: Fe york! fe! niedobry piesek! :shake: Dlatego swoje na smyczy trzymam... Kurna nie śmiej sie bo 2 -kilowy york na faflu 50-kilowej Zmorki kosztował mnie 150 zł. a jego pani w trakcie zdarzenia darła sie ze jej pieseczka potfffffór morduje !!:angryy: :angryy: :angryy: Szycie tanie nie jest.... Teraz jest to bardzo śmieszne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Pysia napisał(a):Kurna nie śmiej sie bo 2 -kilowy york na faflu 50-kilowej Zmorki kosztował mnie 150 zł. a jego pani w trakcie zdarzenia darła sie ze jej pieseczka potfffffór morduje !!:angryy: :angryy: :angryy: Szycie tanie nie jest.... Teraz jest to bardzo śmieszne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::angryy:chyba bym tę babę ugryzła :diabloti: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::angryy:chyba bym tę babę ugryzła :diabloti: Też o tym myslałam wtedy ale w przypływie myslowym stwierdziłam ze nie przegryzłabym jej warstwy makijazu na twarzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo juz ja w wyobraźni widziałam bez nosa albo ucha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Pysia']Kurna nie śmiej sie bo 2 -kilowy york na faflu 50-kilowej Zmorki kosztował mnie 150 zł. a jego pani w trakcie zdarzenia darła sie ze jej pieseczka potfffffór morduje !!:angryy: :angryy: :angryy: Szycie tanie nie jest.... Teraz jest to bardzo śmieszne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :ices_bla: Powiem Ci teraz tak całkiem poważnie, że ja zawsze ostrzegam ludzi przed Tequilą bo Era to się jeszcze jakoś zachowuje . Nie wiem dlaczego panuje przeświadczenie, że małe pieski nie są groźne i są takie kochane. A to jest zazwyczaj odwrotnie małe są wredne i gryzące, a duże kochane i spokojne (oczywiście to też żadna reguła). I wkurzają mnie właściciele małych piesków, którzy uważają, że tylko ich psy mają prawo biegać luzem wrrrrrrrrrrr Quote
Recommended Posts