grehali Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 mam nadzieję , ze Ozzulek jeszcze z Nami troszkę pobędzie :)pobędzie, pobędzie..! Jeszcze parę lat napewno..! Quote
grehali Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Ja się tylko boję, żebym nie umarła przed Dinem... Quote
grehali Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Czemu tu się pokazuje godzina wstecz? Ten poprzedni np.napisałam o 7.27 a nie o 6.27..! Quote
maciaszek Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Spóźnione najlepsze życzenia urodzinowe dla Ozzulka. Żeby był zdrowy, kochany i wygłaskany oraz wyspacerowany do granic chęci :) A Tobie Alu życzę by był z Wami dłuuuugo, jak nadłużej! Quote
Alicja Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 pobędzie, pobędzie..! Jeszcze parę lat napewno..! pozostaje wierzyć Ja się tylko boję, żebym nie umarła przed Dinem... mój TZ mówi , ze złego diabli nie biorą ;) ( on to mówi o mnie ale zawsze se można dla lepszego samopoczucia tak rzec ;) ) Czemu tu się pokazuje godzina wstecz? Ten poprzedni np.napisałam o 7.27 a nie o 6.27..! bo to głupie dogo jest Spóźnione najlepsze życzenia urodzinowe dla Ozzulka. Żeby był zdrowy, kochany i wygłaskany oraz wyspacerowany do granic chęci :) A Tobie Alu życzę by był z Wami dłuuuugo, jak nadłużej! Dziękujemy Kasiu :) Quote
grehali Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 pozostaje wierzyć No to wierzmy! mój TZ mówi , ze złego diabli nie biorą ;) ( on to mówi o mnie ale zawsze se można dla lepszego samopoczucia tak rzec ;) ) bo to głupie dogo jest Acha... hihi Quote
Alicja Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 No i spóźniłyśmy się na imprezkę, ale w pewnym wieku następuje naturalne spowolnienie całokształtu, więc wybaczcie. Głaski dla Ozzyego i niech się chłopak trzyma. chłopak wygłaskany :) jesteśmy niezadowolenie , ze znów idą upały :( Quote
Gioco Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Mój Ozzulek ma dziś urodzinki , kończy 11 lat ...chcialabym aby był z nami jeszcze długo długo długo ..... Bardzo spóźnione ale szczere życzonka dłuuugich lat z Alą i wszystkimi dla Ozzulka :smile: Quote
grehali Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 I po upałach... Można normalnie oddychać, a mój psiur jakby odżył..! W tych upałach był taki ospały, nie chciało mu się nawet biegać... Teraz biega jak wariat ze swoimi kumplami i kumpelami. Dzisiaj deszczowo, ale ciepło - jest fajnie. Pozdrawiam cię Alu Halina z Dindkiem... Quote
Alicja Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Bardzo spóźnione ale szczere życzonka dłuuugich lat z Alą i wszystkimi dla Ozzulka :smile: Ozzulek i ja , dziękujemy :) I po upałach... Można normalnie oddychać, a mój psiur jakby odżył..! W tych upałach był taki ospały, nie chciało mu się nawet biegać... Teraz biega jak wariat ze swoimi kumplami i kumpelami. Dzisiaj deszczowo, ale ciepło - jest fajnie. Pozdrawiam cię Alu Halina z Dindkiem... my tylko czekamy na wyjazd do lasu , może uda się jeszcze Ozzyemu popływać Quote
grehali Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 my tylko czekamy na wyjazd do lasu , może uda się jeszcze Ozzyemu popływać W tej rudej rzeczce? Teraz mają być deszcze, ale może wam się uda. Oby..! Quote
Alicja Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 W tej rudej rzeczce? Teraz mają być deszcze, ale może wam się uda. Oby..! W rudej rzeczce i w stawie nieopodal w lesie . Dziś za wietrznie troszkę , ale potem ma być jeszcze ładnie , złotojesiennie :) więc pewnie dojedziemy , bo dzisiaj byliśmy u cioci na wsi po owoce , serek i jajeczka :) no i remont nas trochę blokuje z wyjazdami z Ozzym ( nie mówiąc o pracy ;) ) Quote
grehali Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 W rudej rzeczce i w stawie nieopodal w lesie . Dziś za wietrznie troszkę , ale potem ma być jeszcze ładnie , złotojesiennie :) więc pewnie dojedziemy , bo dzisiaj byliśmy u cioci na wsi po owoce , serek i jajeczka :) no i remont nas trochę blokuje z wyjazdami z Ozzym ( nie mój wiąc o pracy ;) ) Noo... taki nabiał to nie to samo co ze sklepu... Ja nie mam takich możliwości... Jak co, to zrób fotkę Ozzyemu w rudej rzeczce, czy też w stawie i wrzuć np. na facebooka.! Hę? Szkoda,że nie gościsz na g+... Masz tam przecież konto.. Pozdrówka - Halina i Dindek Quote
Talia Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Bardzo mi przykro :( Co się stało? Trzymaj się... Quote
Jetrel Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Ala... Zobaczyłam na fb i przyleciałam tutaj, będąc pewna że to nie o was chodzi. Strasznie mi przykro :( Tak o prostu,gdzieś tam Ozzy był bliski mojemu sercu, podobnie jak wy. Przykro mi, trzymajcie się. Quote
agutka Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Nie wierzę co się stało :( Aluś domyślam się tylko co przechodzisz... ale czemu to tak nagle?? straszne wieści :( Quote
basia2202 Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Alu.... :( zobaczyłam na FB i nie mogłam uwierzyć... a dopiero co rozmawiałyśmy o Ozzulku... strasznie mi przykro :( tak bardzo rozumiem, jaka pustka w sercu pozostaje... trzymaj się Alu! Dla Ozzulka [ ' ] [ ' ] [ ' ] - był cudownym Słoneczkiem... Biegaj Kochany za TM i bądź szczęśliwy z innymi pieskami! P.S. Alu... jak dasz radę mówić o Ozzim, napisz proszę choć krótko, co się stało :( Bardzo współczuję i sercem jestem z Tobą! Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Alicja, tak strasznie mi przykro. Pamiętam jak Jola napisała, że jej Gucio odszedł, nie mogłam uwierzyć, łza pociekła. Nie wiedziałam jeszcze, że za chwilę i ja pożegnam mojego Pepe, a teraz u Ciebie to samo. Parszywy czas jakiś. Bardzo Ci współczuję. Mój Pepe odszedł tydzień temu, wiem jak ból rozrywa serce. Trzymaj się, myślami jestem z Tobą. Quote
maciaszek Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 O boże... jak to? Co się stało? Jestem w szoku... Tak strasznie mi przykro... :( Domyślam się jak cierpisz :( Trzymaj się jakoś... Myślę o Tobie bardzo ciepło, choć to żadna pociecha pewnie :( Ozzy, bądź TAM szczęśliwy, wolny, beztroski. I czekaj na swoich Państwa. Na pewno się spotkacie! [i] :( Quote
Katerinas Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Alu --współczuję :( Smutek ..... [*] Quote
grehali Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 nie ma już Ozzyego :(jak to nie ma..!? Dopiero o nim gadałyśmy... Tak nagle? Ja nie wiem, co ci napisać.. Że mi przykro? No tego nie trzeba pisać, bo to jasne.! Aż mi się zimno zrobiło... Co się stało tak wogle.? Quote
lula2010 Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Wspolczuje .....biega juz z moja 15-letnia astunia BUBA ,ktora pozegnalam 6 lipca tego roku.....[*] [*] [*] Quote
Recommended Posts