jonQuilla Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='agbar']guten morgen krasnoludken:loveu::diabloti:[/quote] [B][I]a kto to tutaj jest krasnoludkiem ? :evil_lol:[/I][/B] Quote
Alicja Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 [quote name='jbk']Żeby się odmieniało "w kiślu", to wyraz musiałby brzmieć "kiślo", a nie "kisiel" :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aha :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']aaaa widzisz... w takim bądź razie tamten aparat był za wolny i tego nie uchwycał hahahah:lol: dzien doberek [/quote] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B]BRY [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]:multi: [quote name='agbar']guten morgen krasnoludken[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]guten :p[/B][/COLOR][/FONT]:loveu::diabloti: [quote name='Rinuś'][B][I]a kto to tutaj jest krasnoludkiem ? [/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja [I]:evil_lol:[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Fenris Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='jbk']Żeby się odmieniało "w kiślu", to wyraz musiałby brzmieć "kiślo", a nie "kisiel" :diabloti:[/quote] :hmmmm: ... etam. (albo "kiśl" :eviltong:) Quote
Alicja Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 [quote name='Medorowa']Ja tak nieśmiało:siara:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:wróciłas :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Fenris']:hmmmm: ... etam. (albo "kiśl" :eviltong:)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]hi hi ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halbina']:evil_lol: polonistka...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]grono pedagogiczne mnię się tu zeszło na urlopie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halbina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 a co ma robić... :roll: leje strasznie... :roll: Quote
furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alu kiedy bedziesz miala wakacje?? Nie lubie jak Cie nie ma...jakos cicho tu i pusto:placz: Zwolij sie!!! rzuc ta robote i siedz na dogo:loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='halbina']a co ma robić... :roll: leje strasznie... :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] okrutnie lało :shake:...upałów nie lubię ale ulewy tym bardziej :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']Alu kiedy bedziesz miala wakacje?? Nie lubie jak Cie nie ma...jakos cicho tu i pusto:placz: Zwolij sie!!! rzuc ta robote i siedz na dogo:loveu::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Funciaczku jestem ...wczoraj zrobiłam dniówkę ;)w schronisku :-(...łapałam powsinogi :evil_lol:czyli szczeniory ,umyłyśmy z Madzią całe stosy misek bo były chyba ze 3miesiące nie myte :shake: , odpchlałam psiaki ....po boxiu i ASTku cała armia biega :placz:a ja nie mogę tam jeździć dziennie ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alus, bardzo Was podziwiam, Ciebie i Madzie....to co robicie to jest wspaniale. Jestescie supermenki:multi: Quote
furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alus a odpchlacie i odrobaczacie wlasnymi srodkami czy schron za to placi?? I wiesz czy do Pandisi doszla obrozka?? Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='lolka75']Alus, bardzo Was podziwiam, Ciebie i Madzie....to co robicie to jest wspaniale. Jestescie supermenki:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Loluś ...ja chciałam być kiedyś wetem ..nie wyszło :shake:...a Madzia tam pracuje , jest tam dziennie ja tylko czasem bedę mogła pojechać , pomóc ...a tam naprawdę potrzebna każda para rąk chętnych do pracy ...także fizycznej ...tak wygląda pomoc w schronie , tak wygladać powienien wolontariat a nie tylko cykanie zdjęć ... ja fizycznej i tej brudnej pracy ani się nie boję ani nie brzydzę ...też dałabyś radę jakbyś miała taką mozliwość :calus:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']Alus a odpchlacie i odrobaczacie wlasnymi srodkami czy schron za to placi?? I wiesz czy do Pandisi doszla obrozka??[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Gosiu nie wiem czy doszła obróżka bo Pandisia coś milczy :shake: Do odpchlania dostałyśmy EKTOPAR nie znam tego srodka ...ale 1ml starcza na 15 kg psa ...a tam sporo tych dużych psów ...a pcheł jeszcze więcej :placz:poprzedni zarządca chyba specjalnie nie odpchlał jak wiedział że przegrał przetarg ...wczoraj wydębilam na ASTa 2 fiolki a na boxia półtora bo takiemu szczylkowi wylałam połówkę ... Ektopar działa tylko 28 dni... więc co to jest ...nie wiem czy nie zmienię bazarku z zegarkami na środki na pchełki :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alu czy ten boksiu, o którym wspomniałaś ma założony temat na dogo??:oops: Quote
furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alus nie slyszalam nigdy o tym srodku...ciekawe co to za wynalazek, ale lepsze to niz nic;) Quote
Pandisia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Gosiu nie wiem czy doszła obróżka bo Pandisia coś milczy :shake: Do odpchlania dostałyśmy EKTOPAR nie znam tego srodka ...ale 1ml starcza na 15 kg psa ...a tam sporo tych dużych psów ...a pcheł jeszcze więcej :placz:poprzedni zarządca chyba specjalnie nie odpchlał jak wiedział że przegrał przetarg ...wczoraj wydębilam na ASTa 2 fiolki a na boxia półtora bo takiemu szczylkowi wylałam połówkę ... Ektopar działa tylko 28 dni... więc co to jest ...nie wiem czy nie zmienię bazarku z zegarkami na środki na pchełki :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jestem dziewczynki. Obróżka nie doszła niestety. Alu to może weź te kropelki co miały być dla mnie i rozlej a ja Ci dam pieniążki ;). Odezwę się na gg do Ciebie wieczorem. Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='Medorowa']Alu czy ten boksiu, o którym wspomniałaś ma założony temat na dogo??:oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jest ...w moim podpisie jest lineczka [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']Alus nie slyszalam nigdy o tym srodku...ciekawe co to za wynalazek, ale lepsze to niz nic;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no właśnie ja też nie ...wczoraj tylko doczytałam ze z Permetryną więc taki :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pandisia']Jestem dziewczynki. Obróżka nie doszła niestety. Alu to może weź te kropelki co miały być dla mnie i rozlej a ja Ci dam pieniążki ;). Odezwę się na gg do Ciebie wieczorem.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oki ...będę na GG [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']dzien dobry Alu:multi:[/quote] [quote name='Vectra']siemasz Mamuska :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bry dziewczynki :multi::multi: Ja dziś po ciężkich zakupkac[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]h ... TZ idzie 22 lipca znow do szpitala ..tym razem już na dłużej i dłużej będzie nie na chodzie [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] Ja dziś po ciężkich zakupkac[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]h ... TZ idzie 22 lipca znow do szpitala ..tym razem już na dłużej i dłużej będzie nie na chodzie [/B][/COLOR][/FONT][/quote] qrcze bidny TZcio:shake: zdrowka mu Quote
lolka75 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alcia..wycmokaj Pana C. .... biedny...musi sie nacierpiec:-(. Ale co mu sie dzieje? Wiezadlo wkolanie czy co? przepraszam ze wypytuje:oops: Quote
Rinuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [I][B]heloł :loveu: a czemu Was jeszcze do astów nie przenieśli ? :evil_lol:[/B][/I] Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='evaxon']qrcze bidny TZcio:shake: zdrowka mu[/quote] [quote name='lolka75']Alcia..wycmokaj Pana C. .... biedny...musi sie nacierpiec:-(. Ale co mu sie dzieje? Wiezadlo wkolanie czy co? przepraszam ze wypytuje:oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Pan C. bedzie miał robioną rekonstrukcję więzadeł krzyżowych ....coś mu bedą przeszczepiać ...:roll:....bojam się jak diobli ....:shake:.... pan C. wycmokany ;) dlatego ze potem jak bedzie w szpitalu ...a potem po ...nie będę mogła jeździć do schroniska i teraz tak często teraz wam znikam ... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]heloł :loveu: a czemu Was jeszcze do astów nie przenieśli ? :evil_lol:[/B][/I][/quote] :crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:o dzisys a dlaczemu ....co się dzieje ??????[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts