Rinuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Boshhh jakie pijaki :shake: ja tutaj grzecznie idę spać a Ci piją :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Aluuuu...tak myślę iść na studia na pedagogikę w Toruniu na UMK, ale nie wiem czy się w tym spełnię...myślisz, że się nadaję ? :diabloti: Quote
BeaC Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Cześć pracusiu:multi::multi::multi: to niesprawiedliwe:placz::placz::placz: ty od 4 lipca idziesz na urlop??? :diabloti: Quote
Selket Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zapraszam do głosowania na kotka Betbet w konkursie fotograficznym Bewetu. Wystraczy wejśc na forum bewet, zalogować się, wejść w dział konkursy, głosowanie na zdjęcie miesiąca edycja II. Za wygrane pieniążki (100 zł) Betbet zakupi 20 kg karmy dla fundacji AST i chyba dla schroniska Sopot (nie pamiętam dokładnie :oops: ). Zapraszam do głosowania ;) Dzięki Wam ASTy dostaną troszkę jedzonka, a dla nich to wiele, bo są naprawdę w trudnej sytuacji..... Alu, wybacz, że u Cia :oops: :oops: Quote
Fenris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Witam się i ja :p ale na kawem się nie załapał bo zaspał :-( Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 agbar napisał(a):buuuuu..nie zdazylam na dzien dobry:placz: Krzykne moze uslyszysz: dzien dobry Alicjo mla:loveu::loveu::evil_lol: [FONT=Arial]nie ślimtaj kochaneńka :loveu::loveu:[/FONT] Rinuś napisał(a):Boshhh jakie pijaki :shake: ja tutaj grzecznie idę spać a Ci piją :diabloti: [FONT=Arial]a po co poszłaś spać :razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Selket napisał(a):Zapraszam do głosowania na kotka Betbet w konkursie fotograficznym Bewetu. Wystraczy wejśc na forum bewet, zalogować się, wejść w dział konkursy, głosowanie na zdjęcie miesiąca edycja II. Za wygrane pieniążki (100 zł) Betbet zakupi 20 kg karmy dla fundacji AST i chyba dla schroniska Sopot (nie pamiętam dokładnie :oops: ). Zapraszam do głosowania ;) Dzięki Wam ASTy dostaną troszkę jedzonka, a dla nich to wiele, bo są naprawdę w trudnej sytuacji..... Alu, wybacz, że u Cia :oops: :oops: [FONT=Arial]zaraz pobiegnę ;)[/FONT] evaxon napisał(a):cze pracusiu:megagrin: [FONT=Arial]cze choróbko ;)[/FONT] Fenris napisał(a):Witam się i ja :p ale na kawem się nie załapał bo zaspał :-( [FONT=Arial]aaaa kaff to ja o 7 piłam ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Rinuś napisał(a):Aluuuu...tak myślę iść na studia na pedagogikę w Toruniu na UMK, ale nie wiem czy się w tym spełnię...myślisz, że się nadaję ? :diabloti: [FONT=Arial]pomyśl czy naprawdę tego chcesz :roll::evil_lol:[/FONT] BeaC napisał(a):Cześć pracusiu:multi: to niesprawiedliwe:placz: ty od 4 lipca idziesz na urlop??? :diabloti: [FONT=Arial]hey Bea :multi:...jeszcze tylko jutro :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 teqquila napisał(a):Siemano ALu z ranka mowie :diabloti: [FONT=Arial]siemka księżycowa ;)[/FONT] Selket napisał(a):Cześć Alu :loveu: :loveu: furciaczek napisał(a):Przylazlam sie wprosic na kawe:diabloti: [FONT=Arial]za godzinke bedzie kaffa ;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Georgia]witam się cieplutko :multi::loveu: bowiem nad morzem dzisiaj słońce świeci i na niebie nie ma ani jednej chmurki....jest fajna pogoda :loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]witam się cieplutko :multi::loveu: bowiem nad morzem dzisiaj słońce świeci i na niebie nie ma ani jednej chmurki....jest fajna pogoda :loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]berek :loveu::loveu: u Nas też masakrycznie goraco ....:roll: wróciłam z pracy do domku z zakupkami , ogarnęłam Bazarek ;) , zrobiłam obiadek , teraz piję zimną Colę i zaraz biorę sięza sprzątanko ...potem Was poodwiedzam i wrzucę foteczki [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Georgia]to szybko rób co masz robić bo ja czekam na foteczki :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Selket Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 U nas tyż gorąco......A ja mam w miseczce młodzitki bób :loveu: Narazie betbet prowadzi...Ale jeszcze kilk głosów by się przydało ;) Quote
lolka75 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 raju...jak goraco:shake: Czesc Pracusiu Alusiu:multi::loveu::multi: jak to robisz ze Ci sie chce? Ja musze odgruzowac chlpe a nie moge sie zmobilizowac:roll:. A moze trzeba mnie kopnac w d........ zad:diabloti: Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]to szybko rób co masz robić bo ja czekam na foteczki :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial] wstawie wstawie ...;)[/FONT] Selket napisał(a):U nas tyż gorąco......A ja mam w miseczce młodzitki bób :loveu: Narazie betbet prowadzi...Ale jeszcze kilk głosów by się przydało ;) [FONT=Arial] ale ja już głosowałam :oops: 16 czerwca ....zoba tam w postach ;)[/FONT] [FONT=Arial]:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 lolka75 napisał(a):raju...jak goraco:shake: Czesc Pracusiu Alusiu:multi::loveu::multi: jak to robisz ze Ci sie chce? Ja musze odgruzowac chlpe a nie moge sie zmobilizowac:roll:. A moze trzeba mnie kopnac w d........ zad:diabloti: [FONT=Arial]nastaw to kopsnę ;) mi zostało tylko jeszcze prańko ;)i fasolke po barbarzyńsku dokończyć na termometrze w kuchni w cieniu mam 30 stopni :mdleje:a podobno jutro ma być jeszcze cieplej [/FONT] Quote
Selket Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ahy.........Tak sobie piszę może ktoś jeszcze zagłosuje ;) Ja kcem do Scanii :placz: Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 lolka75 napisał(a): A moze trzeba mnie kopnac w d........ zad:diabloti: mnie chyba też :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dobry wieczór :) Alu nie pisz o zimnej coli bo u mnie tylko Kubus - w sam raz na takie upały :placz: :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Alu nie pisz o zimnej coli bo u mnie tylko Kubus - w sam raz na takie upały :placz: mmmmm pychotka - gęsty, słodki i ciepły kubuś mmmmm :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 malawaszka napisał(a):mmmmm pychotka - gęsty, słodki i ciepły kubuś mmmmm :evil_lol: A wiesz, że go wypiję :lmaa::lmaa: :evil_lol: Quote
Recommended Posts