jonQuilla Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Georgia]dzień dobry Mamcia :multi::multi::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia] nie zapomniałam o Was, o nie nie ;) buźki :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Vectra']rok poleciał szybciorem buuuuuu :( [FONT=Arial]za szybko ....:-( jedynie Qba się cieszy ... bo skończyl szkołę , zdał maturkę ... [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzień dobry Mamcia :multi::multi::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia] nie zapomniałam o Was, o nie nie ;) buźki :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]aaaa córcia a już myślałam ze o nas zapomniałaś :p[/FONT] fajnego bazara znalazam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10412976#post10412976 Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]od 4 lipca do 24 sierpnia będę na wypoczynkowym ;) ale szczerze ....ten rok minął mi bardzo szybko [/FONT] :mdleje: to się nazywa życie :lol: Quote
eria Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dawno mnie tu nie było i cofnęłam się do strony....5342, gdzie znalazłam to: http://images31.fotosik.pl/301/4fa97c4c7b5cbed3.jpg fantastyczna fota:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
lolka75 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 gratulki Qba za mature!!!! A jak Alusia w pracy? Bylo milo? czy raczej srednio?;) Quote
jonQuilla Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Georgia]pogratulki dla Qby za maturkę :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='malawaszka']:mdleje: to się nazywa życie :lol: [FONT=Arial] ha ha ha [/FONT] [quote name='eria']Dawno mnie tu nie było i cofnęłam się do strony....5342, gdzie znalazłam to: http://images31.fotosik.pl/301/4fa97c4c7b5cbed3.jpg fantastyczna fota:loveu::multi: [FONT=Arial]cieszkam że się spodobała :loveu:[/FONT] [quote name='evaxon']kiedy bedzie ciaaachoooo????:razz: [FONT=Arial] w sobote :grins:[/FONT] [quote name='lolka75']gratulki Qba za mature!!!! A jak Alusia w pracy? Bylo milo? czy raczej srednio?;) [FONT=Arial] dzięki Loluś :loveu: a w pracy ...da się przeżyć [/FONT] Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]Zapraszamy wszystkich TUTAJ i TUTAJ [/FONT] Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]za szybko ....:-( jedynie Qba się cieszy ... bo skończyl szkołę , zdał maturkę ... [/FONT] Tedy gratki dla Qby :p mi się za to udało maturkę poprawić :diabloti: i będzie koniec obijania tylko powrót do szkoły :placz::roll: Quote
e.v.a Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] w sobote :grins:[/FONT][FONT=Arial][/FONT] doooopierooo????????????????????? Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Fenris']Tedy gratki dla Qby :p mi się za to udało maturkę poprawić :diabloti: i będzie koniec obijania tylko powrót do szkoły :placz::roll: [FONT=Arial]no to GRATULKI :Rose:[/FONT] [quote name='evaxon']doooopierooo????????????????????? [FONT=Arial]nooo:p [/FONT][FONT=Arial] Kto zna kogoś z Dogo z Sieradza http://www.dogomania.pl/forum/showth...6#post10415206 [/FONT] Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no to GRATULKI :Rose:[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] Dziękować :grins: mam teraz ciężki wybór czy ochrona środowiska czy zootechnika ... tak czy siak Olsztyn ... zobaczymy jak mi rekrutacja pójdzie :) Quote
Matusz Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Fenris napisał(a):Dziękować :grins: mam teraz ciężki wybór czy ochrona środowiska czy zootechnika ... tak czy siak Olsztyn ... zobaczymy jak mi rekrutacja pójdzie :) oo, Olsztyn ;) ode mnie rzut beretem, też tam składam na DiKS ;-) Quote
Rinuś Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dobry wieczór modzinko :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Fenris']Dziękować :grins: mam teraz ciężki wybór czy ochrona środowiska czy zootechnika ... tak czy siak Olsztyn ... zobaczymy jak mi rekrutacja pójdzie :) [FONT=Arial]dzienne czy zaocznie ??[/FONT] [quote name='Rinuś']Dobry wieczór modzinko :evil_lol::eviltong::loveu: [FONT=Arial]ha ha ....powalczymy o stołki :razz::evil_lol:[/FONT] Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Matusz']oo, Olsztyn ;) ode mnie rzut beretem, też tam składam na DiKS ;-) DiKS ? Ja nie obcykany ja dwa lata na wsteczu haha pracować mi się zachciało zamiast od razu studia zaczynać :roll: no ale co, zwierzątkom pomóc trza było, wciągnęli mnie w wyciąganie schronisk na prostą :p [FONT=Arial]dzienne czy zaocznie ??[/FONT][FONT=Arial][FONT=Verdana]Dzienne :p tatuś mię w d* kopsnął, że mam walić taką robotę (względem mega zapieprzu i minipensji :roll:), tylko iść na studia i on to opłaci to co mi zostało :roll: jeszcze samochód dorzuca :roll::diabloti:[/FONT] [/FONT] Quote
Rinuś Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]ha ha ....powalczymy o stołki :razz::evil_lol:[/FONT] Jestem ZA :diabloti::diabloti::diabloti: będzie fight :evil_lol: a może walka w kisielu ? w kiślu? jak to się odmienia? :evil_lol: Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Rinuś']Jestem ZA :diabloti::diabloti::diabloti: będzie fight :evil_lol: a może walka w kisielu ? w kiślu? jak to się odmienia? :evil_lol: Wedle mozilli kisielu :p to ja idę zrobić popcorn :diabloti: Quote
Matusz Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Fenris']DiKS ? Ja nie obcykany ja dwa lata na wsteczu haha pracować mi się zachciało zamiast od razu studia zaczynać :roll: no ale co, zwierzątkom pomóc trza było, wciągnęli mnie w wyciąganie schronisk na prostą :p [FONT=Arial][FONT=Verdana]Dzienne :p tatuś mię w d* kopsnął, że mam walić taką robotę (względem mega zapieprzu i minipensji :roll:), tylko iść na studia i on to opłaci to co mi zostało :roll: jeszcze samochód dorzuca :roll::diabloti:[/FONT] [/FONT] Dziennikarstwo i komunikacja społeczna ;-) o kolejny men na dogo :) Quote
Selket Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 POdziel się popcornem, a nie sam będziesz jadł :razz: Quote
Rinuś Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Fenris']Wedle mozilli kisielu :p to ja idę zrobić popcorn :diabloti: No własnie u mnie na mozilli kisielu :evil_lol::evil_lol: ale nie jestem pewna czy mozilla nie kłamie :diabloti: Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Matusz']Dziennikarstwo i komunikacja społeczna ;-) o kolejny men na dogo :) Aaa ... wybitnie nie mój świat :p Nooo ... czasem się czuję jakbym był tu niemal jedyny :roll: ale jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza :p Oto popcornik :grins: Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Rinuś']No własnie u mnie na mozilli kisielu :evil_lol::evil_lol: ale nie jestem pewna czy mozilla nie kłamie :diabloti: Na moje też lepiej brzmi kiślu :evil_lol: Quote
Recommended Posts