Alicja Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 eria napisał(a):http://images23.fotosik.pl/242/d7ad37275a35c049.jpg zamordowali psa mordercę ?:diabloti::shake: Pandisia napisał(a):Ja nic nie dostałam :placz: nic a nic :shake: Rinuś napisał(a):a gdzie Ty ześ poleciała :cool3::cool3: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]zignorowała i poleciała :niewiem: cześć Mamcia :multi::loveu: [/FONT] Kiłi napisał(a):http://images24.fotosik.pl/243/0f9e34230465ac79.jpg Zullec Ozzulec, nową piłeczke ma:razz: zuzolandia napisał(a):no wlasnie gdzies poleciala?????? na MAMAJE ???? KCM;-) BeaC napisał(a):All witam Cie z zapracowanego urlopu widziałam Ozziego nowiusieńką futbolówkę:multi::multi::multi: Selket napisał(a):Cześć Latająca Alu :loveu: :loveu: evaxon napisał(a):aleś sie lotna zrobiła:razz::razz::razz: czesc All:multi: ja juz po pracy :eviltong: Bullila.nl napisał(a):A jaki Ozzy szczesliwy z nowa pileczka:loveu::loveu: Haj:hand: Medorowa napisał(a):Przyszłam rzec "Cześć" No to cześć:loveu: [FONT=Arial]KWM :loveu::loveu::loveu: Nie zignorowała ino jechała do schronu i musiała lecieć ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Medorowa napisał(a):łopowiadaj jak było:razz: [FONT=Arial]aaaa już poczytałaś ;) u szczeniaczków i ASTusia i boxia .... szkoda mi tylko że nie dam radę częściej jeździć ...tam naprawdę jest cała masa roboty , którą mogą robić osoby niezatrudnione aby pracownicy zdążyli na czas ze wszystkim ... gdyby dziennie 1-2 osoby poszły popracować to byłaby pomoc ogromna , jutro jedzie ciotka Marchewka ;) [/FONT] Rinuś napisał(a):przylazła i polazła :shake: [FONT=Arial] biega po dogo i się wkurza na głupote ....np usuniecie opcji EDYTUJ ....toż to zamordyzm kacykami paffnący :angryy::angryy:[/FONT] Quote
anetta Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Czytam wlasnie,ze zrobiono z Was handlary psami... :mdleje: Dajcie poczytać :multi: :evil_lol: Woow http://images33.fotosik.pl/312/b75b2417a2d0a5bc.jpg :loveu: Trzymam kciuki za TZ'ta :kciuki: Będzie dobrze. Quote
jonQuilla Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Georgia]no to skoro jechałaś do schronu to jestes usprawiedliwiona :) buziak mamcia :loveu:[/FONT] Quote
Rinuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]biega po dogo i się wkurza na głupote ....np usuniecie opcji EDYTUJ ....toż to zamordyzm kacykami paffnący :angryy::angryy:[/FONT] wiesz co ja Ci powiem Alu? że niedługo się chyba pożegnaMY :shake: to nie na moje nerwy... wczoraj jedna dogomanka za walczenie o galerie dostała 5pkt karnych i moderowane posty...jak Olek :shake: Quote
agbar Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dzien dobry mpja latajaca....:loveu::loveu::loveu: Aluuuuuuu...a ja chyba jutro jade po TEGO..:razz:no wiesz...tylko zastanawiam sie teraz czy ja naprawde go potrzebuje:hmmmm:..tez tak mialas??:razz: Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='anetta']:mdleje: Dajcie poczytać :multi: :evil_lol: Woow http://images33.fotosik.pl/312/b75b2417a2d0a5bc.jpg :loveu: [FONT=Arial]ostrość mi się zjechała ...ale jak robie foty z Ozzym to On sprawdza czy motylki mnie nie zjedzą :razz:i wskakuje w trawki :evil_lol:[/FONT] Trzymam kciuki za TZ'ta :kciuki: Będzie dobrze. [FONT=Arial]dzięki ;)[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no to skoro jechałaś do schronu to jestes usprawiedliwiona :) buziak mamcia :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]no teraz coraz częściej będę znikać , ale nie ucieknę ;)...buziaczek :loveu:[/FONT] [quote name='Rinuś']wiesz co ja Ci powiem Alu? że niedługo się chyba pożegnaMY :shake: to nie na moje nerwy... wczoraj jedna dogomanka za walczenie o galerie dostała 5pkt karnych i moderowane posty...jak Olek :shake: [FONT=Arial]osz kurcze.....zaczyna mi się to nie podobać :shake:[/FONT] [quote name='agbar']Dzien dobry mpja latajaca....:loveu::loveu::loveu: Aluuuuuuu...a ja chyba jutro jade po TEGO..:razz:no wiesz...tylko zastanawiam sie teraz czy ja naprawde go potrzebuje:hmmmm:..tez tak mialas??:razz: [FONT=Arial]cze :multi::loveu:...przyleciałabyś też ;) no własnie dokładnie tak samo :oops::roll:....[/FONT] Quote
agbar Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 oj przylecialabym..... no i siedze i mysle,czy ja nie mam co z pieniedzmi robic:evil_lol:i jeszcze wyjdzie na to,ze nie kupie...a potem pewnie bede se w brode pluc....kuna jego mac...:evil_lol: Quote
apple Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Przyszłam powiedzieć że mi smutno bo nic a nic się nie ucieszyłas z mojego powrotu:-([/FONT] Quote
Rinuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]osz kurcze.....zaczyna mi się to nie podobać :shake:[/FONT] [FONT=Arial]...[/FONT] czułam, że to się źle skończy :shake: pees.u nas foty z canona :cool3::evil_lol: [quote name='agbar']oj przylecialabym..... no i siedze i mysle,czy ja nie mam co z pieniedzmi robic:evil_lol:i jeszcze wyjdzie na to,ze nie kupie...a potem pewnie bede se w brode pluc....kuna jego mac...:evil_lol: eee co kupujesz?:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Georgia]hmm... Mamcia robi za znikacza :evil_lol: hej hej hej :loveu::loveu::multi:[/FONT] Quote
Selket Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Cześć............................................ Quote
emdziolek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 JoooŁ ziOOOł:diabloti: Przypomniałam sobie o waszym istnieniu:oops::oops: Cieszta sie bo to zaszczyt:cool1::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='agbar']oj przylecialabym..... no i siedze i mysle,czy ja nie mam co z pieniedzmi robic:evil_lol:i jeszcze wyjdzie na to,ze nie kupie...a potem pewnie bede se w brode pluc....kuna jego mac...:evil_lol: [FONT=Arial]KUPUJ :multi:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przyszłam powiedzieć że mi smutno bo nic a nic się nie ucieszyłas z mojego powrotu:-([/FONT] [FONT=Arial]cieszkam Dżapuszko :p[/FONT] [quote name='furciaczek']Czesc Alus:loveu: [quote name='Rinuś']czułam, że to się źle skończy :shake: pees.u nas foty z canona :cool3::evil_lol: eee co kupujesz?:evil_lol: [FONT=Arial]byłam ;)[/FONT] [quote name='AlKil']Witaj Aluś Zabiegana Kobieto!:loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hmm... Mamcia robi za znikacza :evil_lol: hej hej hej :loveu::loveu::multi:[/FONT] [quote name='Selket']Cześć............................................ [quote name='Tengusia']hhhhheeeelllooo :hand: [quote name='emdziolek']JoooŁ ziOOOł:diabloti: Przypomniałam sobie o waszym istnieniu:oops: Cieszta sie bo to zaszczyt:cool1::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']hej HO :) :multi: [FONT=Arial] Cześć Moje koffane Cioteczki i Dziecka :loveu::loveu::multi::loveu::loveu::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Selket']Ala....nafoczyłaś się na mnie? :oops: [FONT=Arial] Selkeciku ......złotko :loveu:......prawie nie mam czasu na blogaski ...latam po bazarkowym , na PwP , na innych portalach , staram się pomóc Magdzie w schronie choć jak na razie nie udaje mi się jeździć zbyt często :oops:...a naprawdę chciałabym tam pomóc ....dziś gotuję obiadki na 3 dni , byłam na zakupkach ...za 12 dni TZ idzie do szpitala ... mama fuczy że nie przyjadę ...mam porobione foty , niewstawione .....upragniony aparat poszedł na razie w odstawke bo nie mam kiedy się uczyć ...Magda ma rację ...doba powinna mieć 48 godzin :roll: ale pochwalę się kupiłam sobie dziś torbę na aparat :multi: [/FONT] Quote
Selket Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]Selkeciku ......złotko :loveu:......prawie nie mam czasu na blogaski ...latam po bazarkowym , na PwP , na innych portalach , staram się pomóc Magdzie w schronie choć jak na razie nie udaje mi się jeździć zbyt często :oops:...a naprawdę chciałabym tam pomóc ....dziś gotuję obiadki na 3 dni , byłam na zakupkach ...za 12 dni TZ idzie do szpitala ... mama fuczy że nie przyjadę ...mam porobione foty , niewstawione .....upragniony aparat poszedł na razie w odstawke bo nie mam kiedy się uczyć ...Magda ma rację ...doba powinna mieć 48 godzin :roll:[/FONT] [FONT=Arial]ale pochwalę się kupiłam sobie dziś torbę na aparat :multi:[/FONT] Biedna :calus: Ale jesteś bardzo dzielną osóbką :calus: Quote
zuzolandia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 hiello...meldujem zem przylazła do ciebie latajacy duszku !!!! zwolnij troszku plosiemm....tak ladnie plosiem.... Quote
Vectra Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Doba powinna mieć 36 godzin :evilbat: 12 na sen , 12 na pracę i 12 na przyjemności ... Quote
Recommended Posts