jonQuilla Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Georgia]i gdzie te zdjęcia? :mad::mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Selket napisał(a):Ahy.........Tak sobie piszę może ktoś jeszcze zagłosuje Ja kcem do Scanii :placz: :hmmmm: malawaszka napisał(a):mnie chyba też [FONT=Arial] nie mam siły tyle kopać :shake:[/FONT] pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór Alu nie pisz o zimnej coli bo u mnie tylko Kubus - w sam raz na takie upały :placz: :diabloti: [FONT=Arial] mam jeszcze koktajl[/FONT] malawaszka napisał(a):mmmmm pychotka - gęsty, słodki i ciepły kubuś mmmmm :evil_lol: :evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A wiesz, że go wypiję :lmaa: [FONT=Arial]dlaczemu ??[/FONT] jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]i gdzie te zdjęcia? :mad:[/FONT] [FONT=Arial]na kompku :roll: Zapraszam na kolejny bazaros .....a na nim unikatowe zegarki Polskiego Komitetu Olimpijskiego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10420473#post10420473 [/FONT] Quote
sota36 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No myslalam , ze juz sa fotki.Wpadalam na kfffilke, bo pakuje sie - jedziemy do zuzolandii, zobaczyc jak sie tam ma na tych "wywczasach"! Co byJej za dobrze nie bylo! Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Tengusia napisał(a):przychodzem sie przywitac z zimnym pifkiem [FONT=Arial]to odstuknę bo prawie piję [/FONT] Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 sota36 napisał(a):No myslalam , ze juz sa fotki.Wpadalam na kfffilke, bo pakuje sie - jedziemy do zuzolandii, zobaczyc jak sie tam ma na tych "wywczasach"! Co byJej za dobrze nie bylo! [FONT=Arial]aaaaa na wywczasy jedzieta ;) fotki ....są :p[/FONT] Quote
sota36 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]aaaaa na wywczasy jedzieta ;) fotki ....są :p[/FONT]nie ma!!!!!! Quote
Vectra Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Foty dziś miały byc :mad: nie mam ci ci ci :placz: Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]Nie wyrobiłam się czasowo .... zakładałam wątek ASTowi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10422358#post10422358 i boxiowi ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114261#post10422562 oraz kolejny bazarek na szczeniaczki ... [/FONT][FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showth...3#post10420473 i doglądałam Bazarków już czynnych Foteczki jutro ............. [/FONT] Quote
Rinuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]pomyśl czy naprawdę tego chcesz :roll::evil_lol:[/FONT] No własnie nie iwem...ale podobno można po tym zostać kuratorem >? :cool3::roll: Quote
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 patrze w leeewooooooo patrze w praaaawoooooo patrze w przód patrze w tyłłłłł i fot ni ma :niewiem: Quote
teqquila Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja nawet po skosie patrze i tyz nie widze Witaj Alu:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 evaxon napisał(a):patrze w leeewooooooo patrze w praaaawoooooo patrze w przód patrze w tyłłłłł i fot ni ma :niewiem: teqquila napisał(a):ja nawet po skosie patrze i tyz nie widze Witaj Alu:diabloti: spójrzcie do góry nogami :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Rinuś napisał(a):spójrzcie do góry nogami :diabloti: ty mała nie bądź taka mądra:cool1: Quote
Rinuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 evaxon napisał(a):ty mała nie bądź taka mądra:cool1: nie taka mała :diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Georgia]cześć Mamciu :multi::loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Rinuś napisał(a):nie taka mała :diabloti:\ chyba nie taka mądra :grin: Quote
Rinuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 evaxon napisał(a):\ chyba nie taka mądra :grin: hahah ale sobie dowcipkujesz :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Rozpite towarzystwo :shake: :evil_lol: Alu, żyjesz jeszcze w te upały? Quote
malawaszka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Rinuś napisał(a):No własnie nie iwem...ale podobno można po tym zostać kuratorem >? :cool3::roll: a bycie kuratorem nie jest ani ciekawe ani bezpieczne :shake: Quote
AlKil Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Witaj Alu!:lol: Też się trochę rozglądnęłam...:eviltong: Quote
Recommended Posts