Alicja Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Selket napisał(a):Cześć :multi: Dzisiaj pierwsza tutaj dotarłam :crazyeye: [FONT=Arial]:evil_lol:farciara [/FONT] Pandisia napisał(a):Bo dzisiaj (przepraszam Alu) ja najpierw zajrzałam do Ciebie :evil_lol: i dlatego jesteś pierwsza :eviltong: Dzień dobry Ozzulkowe ludki :) [FONT=Arial] dałaś jej fory ;) [/FONT] Medorowa napisał(a):Witaj Alu:loveu: Zdrówka dla Pana C. :p [FONT=Arial]przekażę panu C.;)[/FONT] furciaczek napisał(a):Z kawusia przyszlam:loveu: http://www.dziennik.pl/files/archive/00038/FR_sxc_457985_521854_38608e.jpg [FONT=Arial]kaffusia pyszoteria :loveu:[/FONT] Rinuś napisał(a):witanko :loveu: Ala na moderatorra albo Admina :evil_lol: [FONT=Arial] ha ha ....czekaj tatku latka ...przecie by mnie tam nie wpścili w grono tych sprawiedlwych :diabloti::evil_lol: DOBERECZEK WAM WSZYSTKIM :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Rinuś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] ha ha ....czekaj tatku latka ...przecie by mnie tam nie wpścili w grono tych sprawiedlwych :diabloti::evil_lol: DOBERECZEK WAM WSZYSTKIM :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Zaraaaa banana dostaniemy :diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Rinuś napisał(a):Zaraaaa banana dostaniemy :diabloti: [FONT=Arial] osobiście wolę winogrona :grins:[/FONT] Quote
e.v.a Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 cze All:multi: wpadłąm na kafff i ciachhh:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] osobiście wolę winogrona :grins:[/FONT] mmhhhmm banany górą!!!!!! :diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 evaxon napisał(a):cze All:multi: wpadłąm na kafff i ciachhh:diabloti: [FONT=Arial]to oć ze mną do mojej mamy ;) Mamy do Was ogromną prosbę .....:oops: jeśli ktokolwiek z Was miałby chwilkę czasu ....proszę :mdleje: o pomoc w ogłoszeniach Naszych psiaczkow ..na razie tylko szczeniaczków , ASTa i boxia ...z mojego podpisu ... w temaciku jest text i foty do skopiowania [/FONT] Quote
Tengusia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 cze Ozzulcowa cioteczko :hand: bylam dzisiaj w Rybniku i nigdzie was nie widzialam :placz: a caly czas sie rozgladalam :mdrmed: Quote
agbar Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 wieczorem dobrym witam sie......:p Ucmokaj ode mnie C....twardy chlop jest -da rade..ty tez:p Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [FONT=Arial]poodpisuję później :loveu: wejdźcie nie pożałujecie :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10446815#post10446815[/FONT] Quote
agbar Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Czytam wlasnie,ze zrobiono z Was handlary psami....:shake: Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 agbar napisał(a):Czytam wlasnie,ze zrobiono z Was handlary psami....:shake: [FONT=Arial]jeszcze nie do końca ...ale podejrzenia są :roll:... no bo jak to :crazyeye:... pan C. podwozi nas do schronu ..robi dodatkowe kilosy ...idzie pod klatki psy zobaczyć ... a ja co mam za interes cały dzień zarywać żeby sie babrać zamaist się urlopować ... no na mus musi być z tego kasa :angryy:nie ma bata :roll:...jak sprzedamy psy to se z Magdą na Hawaje pojedziemy :angryy:[/FONT] Quote
agbar Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]jeszcze nie do końca ...ale podejrzenia są :roll:... no bo jak to :crazyeye:... pan C. podwozi nas do schronu ..robi dodatkowe kilosy ...idzie pod klatki psy zobaczyć ... a ja co mam za interes cały dzień zarywać żeby sie babrać zamaist się urlopować ... no na mus musi być z tego kasa :angryy:nie ma bata :roll:...jak sprzedamy psy to se z Magdą na Hawaje pojedziemy :angryy:[/FONT] Ale zabierzecie mnie ze sobaaaaaaaa??????:diabloti: :shake:..a mialo byc tak pieknie.....trzymam za Was kciuki kochane i jestem z Wami myslami... Quote
Pandisia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]jeszcze nie do końca ...ale podejrzenia są :roll:... no bo jak to :crazyeye:... pan C. podwozi nas do schronu ..robi dodatkowe kilosy ...idzie pod klatki psy zobaczyć ... a ja co mam za interes cały dzień zarywać żeby sie babrać zamaist się urlopować ... no na mus musi być z tego kasa :angryy:nie ma bata :roll:...jak sprzedamy psy to se z Magdą na Hawaje pojedziemy :angryy:[/FONT] Szkoda że nie mogę z Wami jeździć do schronu bo też bym chciała na Hawaje :placz: o cholewka muszę kompa wyłączyć bo coś mi śmierdzi jakby się paliło Quote
agbar Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Pandisia napisał(a):Szkoda że nie mogę z Wami jeździć do schronu bo też bym chciała na Hawaje :placz: w kolejce sie ustaw:diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 agbar napisał(a):Ale zabierzecie mnie ze sobaaaaaaaa??????:diabloti: :shake:..a mialo byc tak pieknie.....trzymam za Was kciuki kochane i jestem z Wami myslami... Pandisia napisał(a):Szkoda że nie mogę z Wami jeździć do schronu bo też bym chciała na Hawaje :placz: o cholewka muszę kompa wyłączyć bo coś mi śmierdzi jakby się paliło [FONT=Arial]bedziecie za Nami walizki ciągać :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]bedziecie za Nami walizki ciągać :diabloti::evil_lol:[/FONT] wozyka se wezme,bede pchac nie ciagnac:diabloti: Quote
beria Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cześć Alu :loveu: Przyślij kartkę z Hawajów :eviltong: Quote
Selket Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 O, Ala z Magdą wyjeżdżają i jeszcze innym krew psują.......... :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 agbar napisał(a):wozyka se wezme,bede pchac nie ciagnac:diabloti: [FONT=Arial]weź duzy :p[/FONT] beria napisał(a):Cześć Alu :loveu: Przyślij kartkę z Hawajów :eviltong: [FONT=Arial]ooooooooooooooooooooooo kogo moje oki widzą ...Małgosia :crazyeye::crazyeye: poślij mi adres :evil_lol:[/FONT] Selket napisał(a):O, Ala z Magdą wyjeżdżają i jeszcze innym krew psują.......... :evil_lol: [FONT=Arial] możesz jechać ,ktoś nam musi liściem palmy machać ;) Zaraz będą foty :cool1:....zaznaczam nadal się uczę i nadal foty do ..... niczego :grins: [/FONT] Quote
Selket Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Blask nowej denatki wali po gałach :crazyeye: :crazyeye: Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Selket napisał(a):Blask nowej denatki wali po gałach :crazyeye: :crazyeye: [FONT=Arial]wiedziałam że zauważysz :grins:[/FONT] Quote
Recommended Posts