Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Selket napisał(a):
Cześć :multi:
Dzisiaj pierwsza tutaj dotarłam :crazyeye:

[FONT=Arial]:evil_lol:farciara [/FONT]

Pandisia napisał(a):
Bo dzisiaj (przepraszam Alu) ja najpierw zajrzałam do Ciebie :evil_lol: i dlatego jesteś pierwsza :eviltong:

Dzień dobry Ozzulkowe ludki :)

[FONT=Arial]
dałaś jej fory ;)
[/FONT]
Medorowa napisał(a):
Witaj Alu:loveu:
Zdrówka dla Pana C. :p

[FONT=Arial]przekażę panu C.;)[/FONT]

furciaczek napisał(a):

[FONT=Arial]kaffusia pyszoteria :loveu:[/FONT]

Rinuś napisał(a):
witanko :loveu: Ala na moderatorra albo Admina :evil_lol:

[FONT=Arial]
ha ha ....czekaj tatku latka ...przecie by mnie tam nie wpścili w grono tych sprawiedlwych :diabloti::evil_lol:

DOBERECZEK WAM WSZYSTKIM :loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]
ha ha ....czekaj tatku latka ...przecie by mnie tam nie wpścili w grono tych sprawiedlwych :diabloti::evil_lol:

DOBERECZEK WAM WSZYSTKIM :loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Zaraaaa banana dostaniemy :diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
cze All:multi: wpadłąm na kafff i ciachhh:diabloti:

[FONT=Arial]to oć ze mną do mojej mamy ;)

Mamy do Was ogromną prosbę .....:oops:

jeśli ktokolwiek z Was miałby chwilkę czasu ....proszę :mdleje: o pomoc w ogłoszeniach Naszych psiaczkow ..na razie tylko szczeniaczków , ASTa i boxia ...z mojego podpisu ... w temaciku jest text i foty do skopiowania
[/FONT]

Posted

agbar napisał(a):
Czytam wlasnie,ze zrobiono z Was handlary psami....:shake:

[FONT=Arial]jeszcze nie do końca ...ale podejrzenia są :roll:... no bo jak to :crazyeye:... pan C. podwozi nas do schronu ..robi dodatkowe kilosy ...idzie pod klatki psy zobaczyć ... a ja co mam za interes cały dzień zarywać żeby sie babrać zamaist się urlopować ... no na mus musi być z tego kasa :angryy:nie ma bata :roll:...jak sprzedamy psy to se z Magdą na Hawaje pojedziemy :angryy:[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]jeszcze nie do końca ...ale podejrzenia są :roll:... no bo jak to :crazyeye:... pan C. podwozi nas do schronu ..robi dodatkowe kilosy ...idzie pod klatki psy zobaczyć ... a ja co mam za interes cały dzień zarywać żeby sie babrać zamaist się urlopować ... no na mus musi być z tego kasa :angryy:nie ma bata :roll:...jak sprzedamy psy to se z Magdą na Hawaje pojedziemy :angryy:[/FONT]

Ale zabierzecie mnie ze sobaaaaaaaa??????:diabloti:

:shake:..a mialo byc tak pieknie.....trzymam za Was kciuki kochane i jestem z Wami myslami...

Posted

Alicja napisał(a):

Szkoda że nie mogę z Wami jeździć do schronu bo też bym chciała na Hawaje :placz:

o cholewka muszę kompa wyłączyć bo coś mi śmierdzi jakby się paliło

Posted

Pandisia napisał(a):
Szkoda że nie mogę z Wami jeździć do schronu bo też bym chciała na Hawaje :placz:

w kolejce sie ustaw:diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
Ale zabierzecie mnie ze sobaaaaaaaa??????:diabloti:

:shake:..a mialo byc tak pieknie.....trzymam za Was kciuki kochane i jestem z Wami myslami...

Pandisia napisał(a):

o cholewka muszę kompa wyłączyć bo coś mi śmierdzi jakby się paliło

[FONT=Arial]bedziecie za Nami walizki ciągać :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]bedziecie za Nami walizki ciągać :diabloti::evil_lol:[/FONT]

wozyka se wezme,bede pchac nie ciagnac:diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
wozyka se wezme,bede pchac nie ciagnac:diabloti:

[FONT=Arial]weź duzy :p[/FONT]

beria napisał(a):
Cześć Alu :loveu:
Przyślij kartkę z Hawajów :eviltong:

[FONT=Arial]ooooooooooooooooooooooo kogo moje oki widzą ...Małgosia :crazyeye::crazyeye:
poślij mi adres :evil_lol:
[/FONT]

Selket napisał(a):
O, Ala z Magdą wyjeżdżają i jeszcze innym krew psują.......... :evil_lol:

[FONT=Arial]
możesz jechać ,ktoś nam musi liściem palmy machać ;)

Zaraz będą foty :cool1:....zaznaczam nadal się uczę i nadal foty do ..... niczego :grins:
[/FONT]