Rinuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 agbar napisał(a):guten morgen krasnoludken:loveu::diabloti: a kto to tutaj jest krasnoludkiem ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 jbk napisał(a):Żeby się odmieniało "w kiślu", to wyraz musiałby brzmieć "kiślo", a nie "kisiel" :diabloti: [FONT=Arial]aha :p[/FONT] evaxon napisał(a):aaaa widzisz... w takim bądź razie tamten aparat był za wolny i tego nie uchwycał hahahah:lol: dzien doberek jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]dzień dobry [/FONT] [FONT=Arial]BRY [/FONT][FONT=Georgia]:multi:[/FONT][FONT=Georgia]:loveu:[/FONT]:multi: agbar napisał(a):guten morgen krasnoludken [FONT=Arial]guten :p[/FONT]:loveu::diabloti: Rinuś napisał(a):a kto to tutaj jest krasnoludkiem ? [FONT=Arial]ja :evil_lol:[/FONT] Quote
Fenris Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 jbk napisał(a):Żeby się odmieniało "w kiślu", to wyraz musiałby brzmieć "kiślo", a nie "kisiel" :diabloti: :hmmmm: ... etam. (albo "kiśl" :eviltong:) Quote
Alicja Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Medorowa napisał(a):Ja tak nieśmiało:siara: [FONT=Arial]:razz:wróciłas :multi:[/FONT] Fenris napisał(a)::hmmmm: ... etam. (albo "kiśl" :eviltong:) [FONT=Arial]hi hi ;)[/FONT] halbina napisał(a)::evil_lol: polonistka... [FONT=Arial]grono pedagogiczne mnię się tu zeszło na urlopie ;)[/FONT] Quote
halbina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 a co ma robić... :roll: leje strasznie... :roll: Quote
furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alu kiedy bedziesz miala wakacje?? Nie lubie jak Cie nie ma...jakos cicho tu i pusto:placz: Zwolij sie!!! rzuc ta robote i siedz na dogo:loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 halbina napisał(a):a co ma robić... :roll: leje strasznie... :roll: [FONT=Arial] okrutnie lało :shake:...upałów nie lubię ale ulewy tym bardziej :razz:[/FONT] furciaczek napisał(a):Alu kiedy bedziesz miala wakacje?? Nie lubie jak Cie nie ma...jakos cicho tu i pusto:placz: Zwolij sie!!! rzuc ta robote i siedz na dogo:loveu::evil_lol: [FONT=Arial]Funciaczku jestem ...wczoraj zrobiłam dniówkę ;)w schronisku :-(...łapałam powsinogi :evil_lol:czyli szczeniory ,umyłyśmy z Madzią całe stosy misek bo były chyba ze 3miesiące nie myte :shake: , odpchlałam psiaki ....po boxiu i ASTku cała armia biega :placz:a ja nie mogę tam jeździć dziennie ....[/FONT] Quote
lolka75 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alus, bardzo Was podziwiam, Ciebie i Madzie....to co robicie to jest wspaniale. Jestescie supermenki:multi: Quote
furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alus a odpchlacie i odrobaczacie wlasnymi srodkami czy schron za to placi?? I wiesz czy do Pandisi doszla obrozka?? Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 lolka75 napisał(a):Alus, bardzo Was podziwiam, Ciebie i Madzie....to co robicie to jest wspaniale. Jestescie supermenki:multi: [FONT=Arial]Loluś ...ja chciałam być kiedyś wetem ..nie wyszło :shake:...a Madzia tam pracuje , jest tam dziennie ja tylko czasem bedę mogła pojechać , pomóc ...a tam naprawdę potrzebna każda para rąk chętnych do pracy ...także fizycznej ...tak wygląda pomoc w schronie , tak wygladać powienien wolontariat a nie tylko cykanie zdjęć ... ja fizycznej i tej brudnej pracy ani się nie boję ani nie brzydzę ...też dałabyś radę jakbyś miała taką mozliwość :calus:[/FONT] furciaczek napisał(a):Alus a odpchlacie i odrobaczacie wlasnymi srodkami czy schron za to placi?? I wiesz czy do Pandisi doszla obrozka?? [FONT=Arial]Gosiu nie wiem czy doszła obróżka bo Pandisia coś milczy :shake: Do odpchlania dostałyśmy EKTOPAR nie znam tego srodka ...ale 1ml starcza na 15 kg psa ...a tam sporo tych dużych psów ...a pcheł jeszcze więcej :placz:poprzedni zarządca chyba specjalnie nie odpchlał jak wiedział że przegrał przetarg ...wczoraj wydębilam na ASTa 2 fiolki a na boxia półtora bo takiemu szczylkowi wylałam połówkę ... Ektopar działa tylko 28 dni... więc co to jest ...nie wiem czy nie zmienię bazarku z zegarkami na środki na pchełki :roll:[/FONT] Quote
Medorowa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alu czy ten boksiu, o którym wspomniałaś ma założony temat na dogo??:oops: Quote
furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alus nie slyszalam nigdy o tym srodku...ciekawe co to za wynalazek, ale lepsze to niz nic;) Quote
Pandisia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]Gosiu nie wiem czy doszła obróżka bo Pandisia coś milczy :shake: Do odpchlania dostałyśmy EKTOPAR nie znam tego srodka ...ale 1ml starcza na 15 kg psa ...a tam sporo tych dużych psów ...a pcheł jeszcze więcej :placz:poprzedni zarządca chyba specjalnie nie odpchlał jak wiedział że przegrał przetarg ...wczoraj wydębilam na ASTa 2 fiolki a na boxia półtora bo takiemu szczylkowi wylałam połówkę ... Ektopar działa tylko 28 dni... więc co to jest ...nie wiem czy nie zmienię bazarku z zegarkami na środki na pchełki :roll:[/FONT] Jestem dziewczynki. Obróżka nie doszła niestety. Alu to może weź te kropelki co miały być dla mnie i rozlej a ja Ci dam pieniążki ;). Odezwę się na gg do Ciebie wieczorem. Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Medorowa napisał(a):Alu czy ten boksiu, o którym wspomniałaś ma założony temat na dogo??:oops: [FONT=Arial]jest ...w moim podpisie jest lineczka [/FONT] furciaczek napisał(a):Alus nie slyszalam nigdy o tym srodku...ciekawe co to za wynalazek, ale lepsze to niz nic;) [FONT=Arial]no właśnie ja też nie ...wczoraj tylko doczytałam ze z Permetryną więc taki :cool1:[/FONT] Pandisia napisał(a):Jestem dziewczynki. Obróżka nie doszła niestety. Alu to może weź te kropelki co miały być dla mnie i rozlej a ja Ci dam pieniążki ;). Odezwę się na gg do Ciebie wieczorem. [FONT=Arial]oki ...będę na GG [/FONT] evaxon napisał(a):dzien dobry Alu:multi: Vectra napisał(a):siemasz Mamuska :multi: [FONT=Arial]Bry dziewczynki :multi::multi: Ja dziś po ciężkich zakupkac[/FONT][FONT=Arial]h ... TZ idzie 22 lipca znow do szpitala ..tym razem już na dłużej i dłużej będzie nie na chodzie [/FONT] Quote
e.v.a Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] Ja dziś po ciężkich zakupkac[/FONT][FONT=Arial]h ... TZ idzie 22 lipca znow do szpitala ..tym razem już na dłużej i dłużej będzie nie na chodzie [/FONT] qrcze bidny TZcio:shake: zdrowka mu Quote
lolka75 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alcia..wycmokaj Pana C. .... biedny...musi sie nacierpiec:-(. Ale co mu sie dzieje? Wiezadlo wkolanie czy co? przepraszam ze wypytuje:oops: Quote
Rinuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 heloł :loveu: a czemu Was jeszcze do astów nie przenieśli ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 evaxon napisał(a):qrcze bidny TZcio:shake: zdrowka mu lolka75 napisał(a):Alcia..wycmokaj Pana C. .... biedny...musi sie nacierpiec:-(. Ale co mu sie dzieje? Wiezadlo wkolanie czy co? przepraszam ze wypytuje:oops: [FONT=Arial]Pan C. bedzie miał robioną rekonstrukcję więzadeł krzyżowych ....coś mu bedą przeszczepiać ...:roll:....bojam się jak diobli ....:shake:.... pan C. wycmokany ;) dlatego ze potem jak bedzie w szpitalu ...a potem po ...nie będę mogła jeździć do schroniska i teraz tak często teraz wam znikam ... [/FONT] Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Rinuś napisał(a):heloł :loveu: a czemu Was jeszcze do astów nie przenieśli ? :evil_lol: :crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:o dzisys a dlaczemu ....co się dzieje ??????[/FONT] Quote
Rinuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alicja napisał(a)::crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:o dzisys a dlaczemu ....co się dzieje ??????[/FONT] wejdź w naszą galerię i zobacz gdzie nas przenieśli :angryy: Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Rinuś napisał(a):wejdź w naszą galerię i zobacz gdzie nas przenieśli :angryy: [FONT=Arial]:hmmmm: olalaa......u nas się nie kapną :evil_lol::evil_lol:....bo nie mam w tytule ;)...masakra ....co się dzieje na dogo :cool1:[/FONT] Quote
Recommended Posts