Rinuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:hmmmm: olalaa......u nas się nie kapną :evil_lol::evil_lol:....bo nie mam w tytule ;)...masakra ....co się dzieje na dogo :cool1:[/FONT] hmm a może dodam , że mam drugiego psa i mnie przeniosą z powrotem do głównego działy fb ? :cool3: nie chcę tam być :placz: Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Rinuś napisał(a):hmm a może dodam , że mam drugiego psa i mnie przeniosą z powrotem do głównego działy fb ? :cool3: nie chcę tam być :placz: [FONT=Arial] :glaszcze: kto Cię ma w subskrybcjach zawsze bez problemu trafi ...a ja np wchodziłam do nowych blogasow przez ciekawe banerki :pktóre spotykałam u innych , nigdy ze strony głównej ;)[/FONT] Quote
BeaC Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 pozdrów od nas wszystkich Pana C............. i życz mu powrotu do zdrowia:loveu: http://images33.fotosik.pl/308/3d14627d8d40f172.jpg a ten to ma oczy:loveu: Quote
sota36 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alutko - badz dzielna! Cezary da rade - twardy przeca jest!!!! Bedzie dobrze! Nie! BEDZIE BARDZO DOBRZE!!!!!! A gdzie idzie do tego szpitala? W Rybiu? Quote
Pandisia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Rinuś napisał(a):wejdź w naszą galerię i zobacz gdzie nas przenieśli :angryy: Rinuś to jeszcze nic. Ktoś bez zapytania o zgodę założył galerię mojemu psu i na dodatek nazwał Pandis :angryy::angryy::angryy::angryy: Gdybyś nie napisała tutaj o tych zmianach nawet bym nie wiedziała o tym :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Tengusia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 dziwne cuda dzieja sie na dogo ostatnio :roll: miejmy nadzieje ze wszystko wroci do normy ;) Quote
Rinuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Pandisia napisał(a):Rinuś to jeszcze nic. Ktoś bez zapytania o zgodę założył galerię mojemu psu i na dodatek nazwał Pandis :angryy::angryy::angryy::angryy: Gdybyś nie napisała tutaj o tych zmianach nawet bym nie wiedziała o tym :angryy::angryy::angryy::angryy: no coś Ty :shake: ja to się chyba niedługo pożegnam z dogo...albo założę drugą galerię...:shake: Quote
Pandisia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Rinuś napisał(a):no coś Ty :shake: ja to się chyba niedługo pożegnam z dogo...albo założę drugą galerię...:shake: Sama zobacz http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114631 :evil_lol: bez ładu i składu :angryy: Napisałam o usunięcie galerii Quote
Rinuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Pandisia napisał(a):Sama zobacz http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114631 :evil_lol: bez ładu i składu :angryy: Napisałam o usunięcie galerii hmm to zapewne jest wycięte z Twojej galerii kilka stron...już ktoś też tak miał na forum bo pisał w administracji... Quote
Pandisia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Rinuś napisał(a):hmm to zapewne jest wycięte z Twojej galerii kilka stron...już ktoś też tak miał na forum bo pisał w administracji... Galerię miała tylko Forza reszta galerii jest stworzona sztucznie z wątku ogólnego :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 BeaC napisał(a):pozdrów od nas wszystkich Pana C............. i życz mu powrotu do zdrowia:loveu: [FONT=Arial]pozdrowię ....ale doopa na razie z wyjazdu do Was po 14 :placz:[/FONT] http://images33.fotosik.pl/308/3d14627d8d40f172.jpg a ten to ma oczy:loveu: [FONT=Arial]zielone :p[/FONT] sota36 napisał(a):Alutko - badz dzielna! Cezary da rade - twardy przeca jest!!!! Bedzie dobrze! Nie! BEDZIE BARDZO DOBRZE!!!!!! A gdzie idzie do tego szpitala? W Rybiu? [FONT=Arial]tak w Rybcu ....no jesteśmy dzielni :roll:[/FONT] Pandisia napisał(a):Rinuś to jeszcze nic. Ktoś bez zapytania o zgodę założył galerię mojemu psu i na dodatek nazwał Pandis :angryy::angryy::angryy::angryy: Gdybyś nie napisała tutaj o tych zmianach nawet bym nie wiedziała o tym :angryy::angryy::angryy::angryy: [FONT=Arial]osz cholera ..... alewidze że juz zniknęła :razz:[/FONT] Tengusia napisał(a):dziwne cuda dzieja sie na dogo ostatnio :roll: miejmy nadzieje ze wszystko wroci do normy ;) [FONT=Arial]poczytaj Domi o abonamencie :cool1:[/FONT] Rinuś napisał(a):no coś Ty :shake: ja to się chyba niedługo pożegnam z dogo...albo założę drugą galerię...:shake: [FONT=Arial]ja mam galerię na ASTowym szarym fo ...ale jakoś się do dogo przyzwyczaiłam :oops:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 :multi:[FONT=Georgia]:multi::multi: jestem jaaaa :) witam się cieplutko :loveu::loveu:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Nie mam siły wszystkiego nadrobić.. za dużo tego :mdleje: Więc sie tylko przywitam ;) :multi: i powiem, że kciuki za pana C. bede trzymać :kciuki: Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 tez trzymam kciuki za tatkę ... jak wam poprzestawiali galerie , to piszcie do modów , działów do których przeniesiono. Mamuśka , ja mam TTB , więc nic tam nie zostanie przeniesione :evilbat: Chyba , że właściciel galerii wyrazi ochotę ;) No są zmiany , jest trochę zamieszania ... ale cierpliwości , wsio się ułoży i będzie gites. Te zmiany są po to by odciążac serwery .... Więc się nie złościcie :) Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 jonQuilla napisał(a)::multi:[FONT=Georgia]:multi::multi: jestem jaaaa :) witam się cieplutko :loveu::loveu:[/FONT] Selket napisał(a):Cześć :multi: :multi: agaciaaa napisał(a):Nie mam siły wszystkiego nadrobić.. za dużo tego :mdleje: Więc sie tylko przywitam ;) :multi: i powiem, że kciuki za pana C. bede trzymać :kciuki: [FONT=Arial] witaneczko :multi::multi::multi:[/FONT] Vectra napisał(a):tez trzymam kciuki za tatkę ... jak wam poprzestawiali galerie , to piszcie do modów , działów do których przeniesiono. Mamuśka , ja mam TTB , więc nic tam nie zostanie przeniesione :evilbat: Chyba , że właściciel galerii wyrazi ochotę ;) No są zmiany , jest trochę zamieszania ... ale cierpliwości , wsio się ułoży i będzie gites. Te zmiany są po to by odciążac serwery .... Więc się nie złościcie :) [FONT=Arial]jeśli ktoś stwierdzi że obciążam serwer to przenoście gdzie chcecie ;)bylem nie wyleciała z DOGO :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale jakoś tu mi fajnie ;)[/FONT] Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bo tu jest najfajniej :diabloti: grupy są od stania , a foto blogi od pajacowania ;) ja też tu zostaje ze świniami :evilbat: łone stać nie umieją :D Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Vectra napisał(a):Bo tu jest najfajniej :diabloti: grupy są od stania , a foto blogi od pajacowania ;) ja też tu zostaje ze świniami :evilbat: łone stać nie umieją :D [FONT=Arial] :shake:ja na grupie nie pasuję .......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [FONT=Arial]Zapraszam ....:oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114174&page=3#post10442387 [/FONT] Quote
Selket Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cześć :multi: Dzisiaj pierwsza tutaj dotarłam :crazyeye: Quote
Pandisia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Bo dzisiaj (przepraszam Alu) ja najpierw zajrzałam do Ciebie :evil_lol: i dlatego jesteś pierwsza :eviltong: Dzień dobry Ozzulkowe ludki :) Quote
Selket Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Etam, ja poprostu pierwsza tu przylazłam :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 witanko :loveu: Ala na moderatorra albo Admina :evil_lol: Quote
Recommended Posts