Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:hmmmm: olalaa......u nas się nie kapną :evil_lol::evil_lol:....bo nie mam w tytule ;)...masakra ....co się dzieje na dogo :cool1:[/FONT]

hmm a może dodam , że mam drugiego psa i mnie przeniosą z powrotem do głównego działy fb ? :cool3:
nie chcę tam być :placz:

Posted

Rinuś napisał(a):
hmm a może dodam , że mam drugiego psa i mnie przeniosą z powrotem do głównego działy fb ? :cool3:
nie chcę tam być :placz:

[FONT=Arial]
:glaszcze: kto Cię ma w subskrybcjach zawsze bez problemu trafi ...a ja np wchodziłam do nowych blogasow przez ciekawe banerki :pktóre spotykałam u innych , nigdy ze strony głównej ;)
[/FONT]

Posted

Alutko - badz dzielna! Cezary da rade - twardy przeca jest!!!! Bedzie dobrze! Nie! BEDZIE BARDZO DOBRZE!!!!!! A gdzie idzie do tego szpitala? W Rybiu?

Posted

Rinuś napisał(a):
wejdź w naszą galerię i zobacz gdzie nas przenieśli :angryy:

Rinuś to jeszcze nic. Ktoś bez zapytania o zgodę założył galerię mojemu psu i na dodatek nazwał Pandis :angryy::angryy::angryy::angryy:

Gdybyś nie napisała tutaj o tych zmianach nawet bym nie wiedziała o tym :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Pandisia napisał(a):
Rinuś to jeszcze nic. Ktoś bez zapytania o zgodę założył galerię mojemu psu i na dodatek nazwał Pandis :angryy::angryy::angryy::angryy:

Gdybyś nie napisała tutaj o tych zmianach nawet bym nie wiedziała o tym :angryy::angryy::angryy::angryy:

no coś Ty :shake: ja to się chyba niedługo pożegnam z dogo...albo założę drugą galerię...:shake:

Posted

Rinuś napisał(a):
hmm to zapewne jest wycięte z Twojej galerii kilka stron...już ktoś też tak miał na forum bo pisał w administracji...

Galerię miała tylko Forza reszta galerii jest stworzona sztucznie z wątku ogólnego :evil_lol:

Posted

BeaC napisał(a):
pozdrów od nas wszystkich Pana C............. i życz mu powrotu do zdrowia:loveu:

[FONT=Arial]pozdrowię ....ale doopa na razie z wyjazdu do Was po 14 :placz:[/FONT]

http://images33.fotosik.pl/308/3d14627d8d40f172.jpg

a ten to ma oczy:loveu:

[FONT=Arial]zielone :p[/FONT]

sota36 napisał(a):
Alutko - badz dzielna! Cezary da rade - twardy przeca jest!!!! Bedzie dobrze! Nie! BEDZIE BARDZO DOBRZE!!!!!! A gdzie idzie do tego szpitala? W Rybiu?

[FONT=Arial]tak w Rybcu ....no jesteśmy dzielni :roll:[/FONT]

Pandisia napisał(a):

[FONT=Arial]osz cholera ..... alewidze że juz zniknęła :razz:[/FONT]

Tengusia napisał(a):
dziwne cuda dzieja sie na dogo ostatnio :roll: miejmy nadzieje ze wszystko wroci do normy ;)

[FONT=Arial]poczytaj Domi o abonamencie :cool1:[/FONT]

Rinuś napisał(a):
no coś Ty :shake: ja to się chyba niedługo pożegnam z dogo...albo założę drugą galerię...:shake:

[FONT=Arial]ja mam galerię na ASTowym szarym fo ...ale jakoś się do dogo przyzwyczaiłam :oops:[/FONT]

Posted

tez trzymam kciuki za tatkę ...

jak wam poprzestawiali galerie , to piszcie do modów , działów do których przeniesiono.
Mamuśka , ja mam TTB , więc nic tam nie zostanie przeniesione :evilbat:
Chyba , że właściciel galerii wyrazi ochotę ;)

No są zmiany , jest trochę zamieszania ... ale cierpliwości , wsio się ułoży i będzie gites.
Te zmiany są po to by odciążac serwery ....
Więc się nie złościcie :)

Posted

jonQuilla napisał(a):
:multi:[FONT=Georgia]:multi::multi: jestem jaaaa :)

witam się cieplutko :loveu::loveu:
[/FONT]

Selket napisał(a):
Cześć :multi: :multi:

agaciaaa napisał(a):
Nie mam siły wszystkiego nadrobić.. za dużo tego :mdleje:

Więc sie tylko przywitam ;) :multi: i powiem, że kciuki za pana C. bede trzymać :kciuki:

[FONT=Arial]
witaneczko :multi::multi::multi:
[/FONT]

Vectra napisał(a):
tez trzymam kciuki za tatkę ...

jak wam poprzestawiali galerie , to piszcie do modów , działów do których przeniesiono.
Mamuśka , ja mam TTB , więc nic tam nie zostanie przeniesione :evilbat:
Chyba , że właściciel galerii wyrazi ochotę ;)

No są zmiany , jest trochę zamieszania ... ale cierpliwości , wsio się ułoży i będzie gites.
Te zmiany są po to by odciążac serwery ....
Więc się nie złościcie :)

[FONT=Arial]jeśli ktoś stwierdzi że obciążam serwer to przenoście gdzie chcecie ;)bylem nie wyleciała z DOGO :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale jakoś tu mi fajnie ;)[/FONT]

Posted

Bo tu jest najfajniej :diabloti:
grupy są od stania , a foto blogi od pajacowania ;)
ja też tu zostaje ze świniami :evilbat: łone stać nie umieją :D

Posted

Vectra napisał(a):
Bo tu jest najfajniej :diabloti:
grupy są od stania , a foto blogi od pajacowania ;)
ja też tu zostaje ze świniami :evilbat: łone stać nie umieją :D

[FONT=Arial]
:shake:ja na grupie nie pasuję .......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]