Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
dziecinko ....ty mnie chcesz do grobu wpedzić ...już po twoich fotach bym zawała dostała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mamciu przecież wiesz że nie miałam złych intencji...po prostu dzielę się tym co mam :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']Cześć Ala:multi::multi::multi:

cześć Bea :multi::multi:

[quote name='jonQuilla']
Mamciu przecież wiesz że nie miałam złych intencji...po prostu dzielę się tym co mam :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no dopsz dziecko koffane :loveu::evil_lol:masz wybaczone ;)

Posted

[quote name='malawaszka']Alu pożycz mi Ozzulka - chociaż do wysokości noska będę miała lustra pomyte :loveu:

:razz::razz: on ma wysoko nosek :evil_lol:..jak chcesz ...bierz chłopaka ;)

A teraz Ozzulek powiedział ze nie da pościeli zmienić i odmówił opuszczenia łóżka :roll:

Posted

Witanko !! :loveu::multi::loveu:

No niedobry Ozzulek, że nie chciał pościeli odstąpić:diabloti: u mnie też będzie zmiana pościeli, na nową z IRL od Anulu:multi::eviltong:

Posted

[quote name='Matusz']Witanko !! :loveu::multi::loveu:

No niedobry Ozzulek, że nie chciał pościeli odstąpić:diabloti: u mnie też będzie zmiana pościeli, na nową z IRL od Anulu:multi::eviltong:

aaaa to pewnie Ozzy nie chciał zmiany bo nasza polska :evil_lol:
[quote name='furciaczek']Przeslodki poscielowy Ozzulec:loveu:
nooo a jaki ciepluśki :loveu:

[quote name='jonQuilla']o jejuś ale słodki śpioszek :loveu::loveu: aż miałoby się ochotę walnąć się przy nim :evil_lol:
kładź się...nie krępuj ;)

Zachęcam do lektury

http://pies.onet.pl/7016,13,17,polowanie_na_zle_psy,artykul.html

Posted

[quote name='gops']przeczytalam :) znowu ...zaczynaja... :) takich artykulow to juz ze 3 widzialam :diabloti: ale ten mi sie najbardziej podoba :) madrze napisane

ale to dobry artykuł ....przynajmniej wreszcie ktoś napisał że to przede wszystkim inne rasy a nie bojowe są sprawcami ataków na ludzi ....:cool1:

[quote name='Selket']Witanko:D
Ale nas tutaj zasypało...Ale za to już jestem z NIuniem więc zima nam nie straszna :D

Witanko :multi:
U nas zima na całego ...szłam jak bałwanek cała biała ...teraz dogrzewam się w domeczku ...z podwórkowych fotasków nici :cool1:

Posted

[quote name='apple']Przydreptałam popołudniową porą:razz:

cześć dreptusiu :p.....ale masz fajny banerek :multi::multi:

[quote name='gops']a mialam nadzieje na zdjecia ozzulca w bieli ;)

oj dziś to nawet czasu nie było :roll:...ale moze w najbliższych dniach się uda ;)

Posted

[quote name='Alicja']
Witanko :multi:
U nas zima na całego ...szłam jak bałwanek cała biała ...teraz dogrzewam się w domeczku ...z podwórkowych fotasków nici :cool1:

A ja zrobiłam dzisiaj podwórkowe fotki bo spacerek dzisiaj był od 10 do 12 w południe i wtedy była jeszcze wiosna, przynajmniej w Niedobczycach :razz: :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pandisia']A ja zrobiłam dzisiaj podwórkowe fotki bo spacerek dzisiaj był od 10 do 12 w południe i wtedy była jeszcze wiosna, przynajmniej w Niedobczycach :razz: :eviltong: :evil_lol:

no u nas też była wizualnie o tej porze wiosna .....zima przyszła :hmmmm:...koło 14-15 chyba ......:roll:

aha ...jutro nie jadę do Centrum :shake:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images34.fotosik.pl/184/35551e13f6a3367c.jpg

ze tez mosz jakies goopie pomysly z posciela hhihih ni ma to jak w dobrze wymietolonej zapiaszczonej obslinionej ukochanej poscieli ;-) hihihih

buziowanko kochanananaa!!!!

no wiym że gupie :evil_lol::evil_lol:już zech se dała pokój z tym ....bydymy spac w tej uślimtanej :evil_lol:

buziolki :loveu::loveu::loveu:

[quote name='basia2202']o booooziuuuniuuu.. co za mina zajebioszcza!! :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:
http://images29.fotosik.pl/179/8168f00f3ed1b20f.jpg

normalnie padłam :evil_lol:
boskie!! :)

a jak pościeli nie dał zmienić.. to trza było chłopaka wsadzić do poszwy od kołderki :eviltong: a potem ziuuu... do praleczki... :evil_lol:
tylko może bez wirowania szybkiego, bo by się w główce zakręciło :eviltong:

a wiesz ile by to poszło wody :razz::razz:....ni ma tak dobrze ....ni ma kompania ni ma prania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='anetta']Mi tyż :)
Ciekawy.

wart poczytania bo ładnie uświadamia jaka jest rzeczywistość ;)