jonQuilla Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja'] dziecinko ....ty mnie chcesz do grobu wpedzić ...już po twoich fotach bym zawała dostała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mamciu przecież wiesz że nie miałam złych intencji...po prostu dzielę się tym co mam :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='BeaC']Cześć Ala:multi::multi::multi: cześć Bea :multi::multi: [quote name='jonQuilla'] Mamciu przecież wiesz że nie miałam złych intencji...po prostu dzielę się tym co mam :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no dopsz dziecko koffane :loveu::evil_lol:masz wybaczone ;) Quote
malawaszka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Alu pożycz mi Ozzulka - chociaż do wysokości noska będę miała lustra pomyte :loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='malawaszka']Alu pożycz mi Ozzulka - chociaż do wysokości noska będę miała lustra pomyte :loveu: :razz::razz: on ma wysoko nosek :evil_lol:..jak chcesz ...bierz chłopaka ;) A teraz Ozzulek powiedział ze nie da pościeli zmienić i odmówił opuszczenia łóżka :roll: Quote
Matusz Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Witanko !! :loveu::multi::loveu: No niedobry Ozzulek, że nie chciał pościeli odstąpić:diabloti: u mnie też będzie zmiana pościeli, na nową z IRL od Anulu:multi::eviltong: Quote
jonQuilla Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 o jejuś ale słodki śpioszek :loveu::loveu: aż miałoby się ochotę walnąć się przy nim :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='Matusz']Witanko !! :loveu::multi::loveu: No niedobry Ozzulek, że nie chciał pościeli odstąpić:diabloti: u mnie też będzie zmiana pościeli, na nową z IRL od Anulu:multi::eviltong: aaaa to pewnie Ozzy nie chciał zmiany bo nasza polska :evil_lol: [quote name='furciaczek']Przeslodki poscielowy Ozzulec:loveu: nooo a jaki ciepluśki :loveu: [quote name='jonQuilla']o jejuś ale słodki śpioszek :loveu::loveu: aż miałoby się ochotę walnąć się przy nim :evil_lol: kładź się...nie krępuj ;) Zachęcam do lektury http://pies.onet.pl/7016,13,17,polowanie_na_zle_psy,artykul.html Quote
gops Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 przeczytalam :) znowu ...zaczynaja... :) takich artykulow to juz ze 3 widzialam :diabloti: ale ten mi sie najbardziej podoba :) madrze napisane Quote
Selket Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Witanko:D Ale nas tutaj zasypało...Ale za to już jestem z NIuniem więc zima nam nie straszna :D Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='gops']przeczytalam :) znowu ...zaczynaja... :) takich artykulow to juz ze 3 widzialam :diabloti: ale ten mi sie najbardziej podoba :) madrze napisane ale to dobry artykuł ....przynajmniej wreszcie ktoś napisał że to przede wszystkim inne rasy a nie bojowe są sprawcami ataków na ludzi ....:cool1: [quote name='Selket']Witanko:D Ale nas tutaj zasypało...Ale za to już jestem z NIuniem więc zima nam nie straszna :D Witanko :multi: U nas zima na całego ...szłam jak bałwanek cała biała ...teraz dogrzewam się w domeczku ...z podwórkowych fotasków nici :cool1: Quote
gops Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 a mialam nadzieje na zdjecia ozzulca w bieli ;) Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='apple']Przydreptałam popołudniową porą:razz: cześć dreptusiu :p.....ale masz fajny banerek :multi::multi: [quote name='gops']a mialam nadzieje na zdjecia ozzulca w bieli ;) oj dziś to nawet czasu nie było :roll:...ale moze w najbliższych dniach się uda ;) Quote
anetta Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Hej, hej. A ja właśnie czytam sobie ten artykulik :lol: Quote
Pandisia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja'] Witanko :multi: U nas zima na całego ...szłam jak bałwanek cała biała ...teraz dogrzewam się w domeczku ...z podwórkowych fotasków nici :cool1: A ja zrobiłam dzisiaj podwórkowe fotki bo spacerek dzisiaj był od 10 do 12 w południe i wtedy była jeszcze wiosna, przynajmniej w Niedobczycach :razz: :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='Pandisia']A ja zrobiłam dzisiaj podwórkowe fotki bo spacerek dzisiaj był od 10 do 12 w południe i wtedy była jeszcze wiosna, przynajmniej w Niedobczycach :razz: :eviltong: :evil_lol: no u nas też była wizualnie o tej porze wiosna .....zima przyszła :hmmmm:...koło 14-15 chyba ......:roll: aha ...jutro nie jadę do Centrum :shake: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='anetta']Hej, hej. A ja właśnie czytam sobie ten artykulik :lol: fajny ...mnie się podobje :grins: Quote
zuzolandia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 http://images34.fotosik.pl/184/35551e13f6a3367c.jpg ze tez mosz jakies goopie pomysly z posciela hhihih ni ma to jak w dobrze wymietolonej zapiaszczonej obslinionej ukochanej poscieli ;-) hihihih buziowanko kochanananaa!!!! Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 o booooziuuuniuuu.. co za mina zajebioszcza!! :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: http://images29.fotosik.pl/179/8168f00f3ed1b20f.jpg normalnie padłam :evil_lol: boskie!! :) a jak pościeli nie dał zmienić.. to trza było chłopaka wsadzić do poszwy od kołderki :eviltong: a potem ziuuu... do praleczki... :evil_lol: tylko może bez wirowania szybkiego, bo by się w główce zakręciło :eviltong: Quote
anetta Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja']fajny ...mnie się podobje :grins: Mi tyż :) Ciekawy. Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='zuzolandia']http://images34.fotosik.pl/184/35551e13f6a3367c.jpg ze tez mosz jakies goopie pomysly z posciela hhihih ni ma to jak w dobrze wymietolonej zapiaszczonej obslinionej ukochanej poscieli ;-) hihihih buziowanko kochanananaa!!!! no wiym że gupie :evil_lol::evil_lol:już zech se dała pokój z tym ....bydymy spac w tej uślimtanej :evil_lol: buziolki :loveu::loveu::loveu: [quote name='basia2202']o booooziuuuniuuu.. co za mina zajebioszcza!! :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: http://images29.fotosik.pl/179/8168f00f3ed1b20f.jpg normalnie padłam :evil_lol: boskie!! :) a jak pościeli nie dał zmienić.. to trza było chłopaka wsadzić do poszwy od kołderki :eviltong: a potem ziuuu... do praleczki... :evil_lol: tylko może bez wirowania szybkiego, bo by się w główce zakręciło :eviltong: a wiesz ile by to poszło wody :razz::razz:....ni ma tak dobrze ....ni ma kompania ni ma prania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='anetta']Mi tyż :) Ciekawy. wart poczytania bo ładnie uświadamia jaka jest rzeczywistość ;) Quote
agaciaaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Witanko :multi: widziałam Ozzulka pilnującego pościeli :grins: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts