Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:mdleje: czy wyscie powariowały dziołchy?? wracac szybko do mnie wracac:placz: ja nie chce :placz:nie zostawiajcie mnie:placz: mamusia tez mnie opuściła:placz:
czuje sie jak sierota:placz:

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9752862&postcount=253

to życzenia dla Wszystkich którzy zagladają do Nas ...

Dziękuję za to ze nadal przychodzicie ....nie potrafię być aż tak konsekwentna że odejdę całkiem ...miło mi ze wielu ofiaruje mi swe wsparcie a zarazem wstyd że narobilam takiego zamieszania ....dziękuję raz jeszcze ...

Pomału muszę się zdystansować do wszystkiego , bo zagrały emocje ...co sie stało to sie nie odstanie , co powiedziałam słów nie cofnę ...ale takie jest życie ...tylko wstyd mi za to że niejednokrotnie udzielałam rad , pomagałam a sama zawaliłam i zamiast cokolwiek robić wyżaliłam się nad sobą :roll::oops:....dobra narozrabiałam ...przyznaje ...nie potrafię zniknąć ...staliście się częścią mojego życia ...Wszyscy bez wyjątku ...jedni mniej inni więcej ...

Posted

Alus my Cie tu wszytkie kochamy:loveu:
I naturalne ze czlowieka czasami ponosza emocje, kazdemu sie to zdaza;)
wiec sie juz nie smutaj bo swieta za pasem:multi::loveu:

Sle Ci zza morza wieeeelkiego caluska:loveu:

Posted

uchhhh ciezki moj los niewiedzenia o co chodzi:evil_lol:

nie smutaj ALcia nie smutaj oć przytule:calus:

i wracaj do nas :loveu: i zgarnij Klockowa:razz: i pamietaj co by sie nie dzialo to na dogo sa ci dla ktorych nie jestes obojętna:)

zdorwych i wesolych jajeczek...ruchajacych sie króliczków... mokrych barankow i kurczaczków z worem prezentów:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']

Pomału muszę się zdystansować do wszystkiego , bo zagrały emocje ...co sie stało to sie nie odstanie , co powiedziałam słów nie cofnę ...ale takie jest życie ...tylko wstyd mi za to że niejednokrotnie udzielałam rad , pomagałam a sama zawaliłam i zamiast cokolwiek robić wyżaliłam się nad sobą :roll::oops:....dobra narozrabiałam ...przyznaje ...nie potrafię zniknąć ...staliście się częścią mojego życia ...Wszyscy bez wyjątku ...jedni mniej inni więcej ...
szewc w dziurawych butach chodzi:)

Posted

Alu, no nie możesz sobie pójśc bo ja Cie dopiero poznałam, aTy co? Znikasz? No to ja mam Cię lepiej poznać??? No i jak to będzie??? Aluniu, wracaj szbciutko, zakop swój dołek i wyrzuć łopatkę ;)
Wszystko będzie dobrze, czasem coś co na dzien dzisiejszy wydaje się nam, że było złe czasem obraca się na dobro...Trzymaj nosek w górze mimo wszystko. Zobacz ilu ludzi jest z Toba, dla których jesteś ważna... Nie poddawaj się ;)
Ja też w swoim kąciku życzę Ci, aby wszystko Ci się poukładało i w serduszku, i w główce i to co narozrabiałaś. Trzymaj sie cieplutko :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9752862&postcount=253

to życzenia dla Wszystkich którzy zagladają do Nas ...

Dziękuję za to ze nadal przychodzicie ....nie potrafię być aż tak konsekwentna że odejdę całkiem ...miło mi ze wielu ofiaruje mi swe wsparcie a zarazem wstyd że narobilam takiego zamieszania ....dziękuję raz jeszcze ...

Aluniu moja ty koffana.......ty wiesz co....;)........Ja bym tu bez ciebie chyba babo zginęła marnie :roll::loveu: łapaj ten dystans i wracaj szybciutko bo mnie tu na tym Dogo nikt oprócz ciebie nie chce całować a ja przecież wiesz że strasznie całuśna jestem :eviltong:

A i Wesołych Jajcóff :loveu:

Posted

[quote name='apple']Aluniu moja ty koffana.......ty wiesz co....;)........Ja bym tu bez ciebie chyba babo zginęła marnie :roll::loveu: łapaj ten dystans i wracaj szybciutko bo mnie tu na tym Dogo nikt oprócz ciebie nie chce całować a ja przecież wiesz że strasznie całuśna jestem :eviltong:

A i Wesołych Jajcóff :loveu:

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ CMOK! CMOK! ps.ja wiem, Ala lepiej caluje....

Posted

witaj Aluś oczywiście ja nie jestem w temacie bo nigdy (prawie nigy) nieczyatm tego co piszecie

:loveu::loveu::loveu: ja tam Cie lubie
i zycze Ci miłego skrobania(po) jajcach

Posted

Alicja napisał(a):
tylko wstyd mi za to że niejednokrotnie udzielałam rad , pomagałam a sama zawaliłam i zamiast cokolwiek robić wyżaliłam się nad sobą :roll::oops:....dobra narozrabiałam ...przyznaje ...nie potrafię zniknąć ...staliście się częścią mojego życia ...Wszyscy bez wyjątku ...jedni mniej inni więcej ...

Alicja, no co ty gadasz? :crazyeye: Jakie zawaliłaś? :crazyeye: Kurcze, to normalne przecież, że czasem grają emocje i trudno wtedy złapać dystans ;)
Cieszę się, że jednak nie znikasz :multi: :buzi:

A skoro nie znikasz, to mogłabyś wrzucić jakieś wielkanocne jajka, mogą być tradycyjne - Ozulcowe :evil_lol:;)

Posted

[quote name='asher']Alicja, no co ty gadasz? :crazyeye: Jakie zawaliłaś? :crazyeye: Kurcze, to normalne przecież, że czasem grają emocje i trudno wtedy złapać dystans ;)
Cieszę się, że jednak nie znikasz :multi: :buzi:

A skoro nie znikasz, to mogłabyś wrzucić jakieś wielkanocne jajka, mogą być tradycyjne - Ozulcowe :evil_lol:;)

ja tez sce Ozzulkowe jajcenta:multi::evil_lol: