Alicja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Matusz napisał(a):klocku kliknąłem w link :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :angryy::angryy::angryy: tam powinna spaść bomba atomowa! innego rozwiązanie nie widzę :placz::placz: to poczekaj aż się stamtąd ewakuujemy :razz: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Matusz napisał(a):a gdzie byłaś mła b? u clockowej ?:diabloti: dlaczego przy klockowej postawiłeś :diabloti: ?? :roll: Matusz napisał(a):klocku kliknąłem w link :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :angryy::angryy::angryy: tam powinna spaść bomba atomowa! innego rozwiązanie nie widzę :placz::placz: ale że gdzie??? w który link??? :roll: Alicja napisał(a): niedziela palmowa była :roll:......co niektórzy chodzili se święcić palmy :diabloti:...dziwne bo święcenie było koedukacyjne :hmmmm: no co ty... nie gadaj :crazyeye::crazyeye: powaga?? już była???? :crazyeye::crazyeye::diabloti: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a): ...dziwne bo święcenie było koedukacyjne :hmmmm: :hmmmm: nie rozumiem :lol: :oops: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a)::hmmmm: nie rozumiem :lol: :oops: koedukacja z ministrantami :cool1: pomszy :diabloti: Quote
Matusz Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):dlaczego przy klockowej postawiłeś :diabloti: ?? :roll: ale że gdzie??? w który link??? :roll: no dwa znaki postawiłem, jeden tam, drugi tam:diabloti: w ten o igrzyskach :placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Matusz napisał(a): w ten o igrzyskach :placz::placz::placz: przeca też masz w podpisie :crazyeye::crazyeye: nie widziałeś tego??? :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):dlaczego przy klockowej postawiłeś :diabloti: ?? :roll: bo Wnuś Cięnie zna żeś ty jAnioł ale że gdzie??? w który link??? :roll: we podpisie :hmmmm: no co ty... nie gadaj :crazyeye::crazyeye: powaga?? już była???? :crazyeye::crazyeye::diabloti: tera sie idzie jaja święcić w sobote :evil_lol::evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a)::hmmmm: nie rozumiem :lol: :oops: no bo ten tego ....noooo:roll::oops: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a): bo Wnuś Cięnie zna żeś ty jAnioł upadły :roll: tera sie idzie jaja święcić w sobote :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najpierw je trza wytatuować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):przeca też masz w podpisie :crazyeye::crazyeye: nie widziałeś tego??? :crazyeye: no ustawiłem teraz nie dawno jak zobaczyłem...:angryy::angryy::placz: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):najpierw je trza wytatuować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kto u Was zrobi tattoo ...Ty czy , Pawcio :razz::razz: Matusz napisał(a): no ustawiłem teraz nie dawno jak zobaczyłem...:angryy::angryy::placz: kliknij w moje podpisiki :-( Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a):a kto u Was zrobi tattoo ...Ty czy , Pawcio :razz::razz: ale kto bedzie tatuował, czy kto bedzie miał popisane jajka?? :roll::razz: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):ale kto bedzie tatuował, czy kto bedzie miał popisane jajka?? :roll::razz: no kto bedzie miał ...to nie śmiem wątpić :roll:....zapytałam kto bedzie tatuował :grins: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a):no kto bedzie miał ...to nie śmiem wątpić :roll:....zapytałam kto bedzie tatuował :grins: powiem tylko że u nas dziara ino Pawcio :roll: więc mi przypada chyba ciąg dalszy :grins::diabloti: Quote
Matusz Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a): kliknij w moje podpisiki :-( klikałem...:-( ale nie mam czasu nawet coś napisać.:razz: za dużo już mam tych wątków w subskrypcji, przychodzę ze szkoły i tak mam zawsze około 40-50:diabloti::eviltong: Paco śliczny, a ten szczenior taki biedny:-( i ten psiak chudy, taką piękną mordkę ma... u nas już dwa bulle są, jeden ma już wątek... a drugi taki szczeniak, śliczny biały w czarne łaty, taki ufny i tulący się, widziałem go w sobotę jak byłem w schronie. Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 hahaha wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyobraziłam sobie jak Pawcio siedzi i sobie sam jajka tatuuje :mdleje: hahahaha chyba teraz nie zasnę :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Matusz napisał(a): no ustawiłem teraz nie dawno jak zobaczyłem...:angryy::angryy::placz: ehhh te moderatory...:shake::shake: ino zerkają na podpisy czy nie za duże zamiast w nie klikać :roll::eviltong: Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyobraziłam sobie jak Pawcio siedzi i sobie sam jajka tatuuje :mdleje: hahahaha chyba teraz nie zasnę :evil_lol: buuuhahahha... piłaś coś?? :razz::razz:sam sobie nie wydziara ... a jak se nie wydziara to zaś luz ze święceniem :diabloti: Quote
Matusz Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):ehhh te moderatory...:shake::shake: ino zerkają na podpisy czy nie za duże zamiast w nie klikać :roll::eviltong: bo i masz za duży....:cool1: spodziewaj się pw:p Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):buuuhahahha... piłaś coś?? :razz::razz:sam sobie nie wydziara ... a jak se nie wydziara to zaś luz ze święceniem :diabloti: nie piłam, ale bukowałam bilety i czuję się jakbym całe winko obaliła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):powiem tylko że u nas dziara ino Pawcio :roll: więc mi przypada chyba ciąg dalszy :grins::diabloti: to może trzymajmy się tej wersji :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matusz napisał(a):klikałem...:-( ale nie mam czasu nawet coś napisać.:razz: za dużo już mam tych wątków w subskrypcji, przychodzę ze szkoły i tak mam zawsze około 40-50:diabloti::eviltong: Paco śliczny, a ten szczenior taki biedny:-( i ten psiak chudy, taką piękną mordkę ma... u nas już dwa bulle są, jeden ma już wątek... a drugi taki szczeniak, śliczny biały w czarne łaty, taki ufny i tulący się, widziałem go w sobotę jak byłem w schronie. ani nie mów ....znów coraz więcej psiaków:shake: malawaszka napisał(a):hahaha wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyobraziłam sobie jak Pawcio siedzi i sobie sam jajka tatuuje :mdleje: hahahaha chyba teraz nie zasnę :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: ....no to już teraz humor mi sie poprawił Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Matusz napisał(a): bo i masz za duży....:cool1: spodziewaj się pw:p udawaj ze wzrok Ci się pogorszył ;) Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Matusz napisał(a): bo i masz za duży....:cool1: spodziewaj się pw:p private box is full :p Quote
Matusz Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ide spać... bo jutro oczywiście na 8:roll::roll::roll: Dobranoc:loveu: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):private box is full :p prawie jak w fonie ;) Matusz napisał(a):ide spać... bo jutro oczywiście na 8:roll::roll::roll: Dobranoc:loveu: Dobranoc Wnuś :loveu:..... Quote
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 a co ja sie tu tak rozgadałam jak u siebie??? :hmmmm: też ide w kimono z matuszem :evil_lol::evil_lol: choć pewnie nie zasne.................... :-( Quote
Recommended Posts