basia2202 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 hej Alutkowa z Ozzulkowym :) przyszłyśmy dobrej nocki Wam życzyć :calus: całuski!!:) Quote
lolka75 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ja tak niesmialo przycupnelam w kaciku i kciuki zaciskam i lzy wyciskam..... dziekuje za Wasze wielkie serducha dziewczynki......... dzieki Wam wiecej rozmerdanych ogonkow Quote
gops Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 dziendobry :diabloti: wkoncu pierwsza z rana ;) Quote
jonQuilla Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 cześć Mamcia :multi::multi::loveu: przyniosłam Ci świeżo ulepionego bałwanka ;) a tak nad nim pracowałam :) mam nadzieję że Ci się podoba :) Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 dzień dobereczek Aluśku:) wydziergałam Ci takiegoż bałwanka :eviltong: :loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='basia2202']hej Alutkowa z Ozzulkowym :) przyszłyśmy dobrej nocki Wam życzyć :calus: całuski!!:) O Basieńka nocny marek :multi:buziaczki [quote name='lolka75']ja tak niesmialo przycupnelam w kaciku i kciuki zaciskam i lzy wyciskam..... dziekuje za Wasze wielkie serducha dziewczynki......... dzieki Wam wiecej rozmerdanych ogonkow Nie przycupuj nieśmiało bo Cię ktoś rozbepta ...siadaj tu mnie wygodnie [quote name='gops']dziendobry :diabloti: wkoncu pierwsza z rana ;) ale ci się udało :multi: [quote name='jonQuilla']cześć Mamcia :multi::multi::loveu: przyniosłam Ci świeżo ulepionego bałwanka ;) a tak nad nim pracowałam :) mam nadzieję że Ci się podoba :) dziecinko ....ty mnie chcesz do grobu wpedzić ...już po twoich fotach bym zawała dostała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='furciaczek']Ja tez sie witam:loveu: witanko :loveu::loveu: [quote name='apple']Buziolki Aluniu Berek Moniś [quote name='lolka75']Czesc malenka i dzielna Alutko:loveu: witaczki Loleczko :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='basia2202']dzień dobereczek Aluśku:) wydziergałam Ci takiegoż bałwanka :eviltong: :loveu: http://www.krzeminski.com.pl/grafika/produkty/tortydziecinne/Balwanek.jpg berek Basiu ......:multi::multi::multi: bałwanek sliczny .....ale wolałabym wiosenkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A ja się od dzisiaj urlopuję :eviltong: cały tydzień!!!!:multi: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='apple']A ja się od dzisiaj urlopuję :eviltong: cały tydzień!!!!:multi: :multi::multi::multi:toś zaszalała :loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja'] berek Basiu ......:multi: bałwanek sliczny .....ale wolałabym wiosenkę :evil_lol: oj Alusiu... wiosenki to nie widać póki co... :roll: :shake: dobrze że chociaż słonko trzaska po oczkach :) ale śniegu to u nas tyle... że na Boże Narodzenie tyle nie było... :roll: chyba choinkę wyciągnę :evil_lol: wiosny niet... ale... mogem Ci świątecznego rzeżuszkowego zająsia podesłać:) kcesz? :loveu: o takiego oto:) Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='apple']A ja się od dzisiaj urlopuję :eviltong: cały tydzień!!!!:multi: no w doopalonie Ci się poprzewracało, widzę :cool3: tydzień aż?? :crazyeye: nie do pomyślenia :shake: :diabloti: a do roboty!!:eviltong: Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:toś zaszalała :loveu::loveu:ja nie...moja firma.....:diabloti: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='apple']ja nie...moja firma.....:diabloti: pfff.... zwolnić tą firmę, co tyle urlopa daje :eviltong: :evil_lol: :diabloti: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='basia2202']oj Alusiu... wiosenki to nie widać póki co... :roll: :shake: dobrze że chociaż słonko trzaska po oczkach :) ale śniegu to u nas tyle... że na Boże Narodzenie tyle nie było... :roll: chyba choinkę wyciągnę :evil_lol: wiosny niet... ale... mogem Ci świątecznego rzeżuszkowego zająsia podesłać:) kcesz? :loveu: o takiego oto:) http://www.nawielkanoc.com/pliki/oferta/prod/zajace_wielkanocne_4427892222.jpg :calus: super Basieńko ....zaraz mnie się lepiej zrobiło na serduszku ;) Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='apple']ja nie...moja firma.....:diabloti: fajna taka firma ;) [quote name='Mi.']dziendoberek gaduły :D:D doberek :hand: Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='basia2202']no w doopalonie Ci się poprzewracało, widzę :cool3: tydzień aż?? :crazyeye: nie do pomyślenia :shake: :diabloti: a do roboty!!:eviltong:No jak jak Firma zamknięta...nawet jak bym chciała to mnie nie wpuszczą :evil_lol::diabloti: [quote name='basia2202']pfff.... zwolnić tą firmę, co tyle urlopa daje :eviltong: :evil_lol: :diabloti: No przyznaj się babo chociaz raz ze zazdraszczasz :razz::diabloti: Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja'] fajna taka firma ;) No wiem...byle gdzie bym nie pracowała ;) Podołowac Was troche jeszcze moim wolnym?:cool3: Albo nie...nie bede okrutna:eviltong: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='apple']No jak jak Firma zamknięta...nawet jak bym chciała to mnie nie wpuszczą :evil_lol::diabloti: No przyznaj się babo chociaz raz ze zazdraszczasz :razz::diabloti: no raczej... :roll: :-( :placz: zazdraszczam jak cholera jasna! :placz: nie ma tam u Was jakiego wakatu?:cool3: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='apple']No wiem...byle gdzie bym nie pracowała ;) Podołowac Was troche jeszcze moim wolnym?:cool3: Albo nie...nie bede okrutna:eviltong: :grins: mnie nie musisz ......akuraś tego mam chwilowo dostatek ;)wolnego nie wredności ;) Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='basia2202']no raczej... :roll: :-( :placz: zazdraszczam jak cholera jasna! :placz: nie ma tam u Was jakiego wakatu?:cool3: Jest...ale nie byla bys zainteresowana :evil_lol: Quote
Recommended Posts