Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']Witanko :multi: widziałam Ozzulka pilnującego pościeli :grins: :evil_lol::evil_lol:
dodaj skutecznie ;) ...pościel nadal nie zmieniona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']cześć dreptusiu :p.....ale masz fajny banerek :multi::multi:

Wiem! Tygryska mi zrobiła.....kochane dziewcze:loveu:

A ja tobie przyszłam dać ciumka na dobry początek dnia

Posted

[quote name='Matusz']

branoc

jutro rano wpadam na cappuccino
:lol::lol:

wstawaj wnuś ......cappucino czeka ....

[quote name='agaciaaa']grzeczny Ozzulek :grins:

Dobranocka :hand:

taaaa ...zresztą co za różnica kiedy przebiorę i tak się zbrudzi

Bereczek

[quote name='jonQuilla']cześć Mamcia :multi::multi::loveu:

nadal śnieg leży....bzdura :eviltong:

cześć Córcia ...ani nie mów ....wczoraj mnie zbałwaniło ...dziś 0 stopni i reszta śniegu ..oby się ociepliło i już nie dopadało ...jutro ma przyjść wiosenka

[quote name='furciaczek']Czesc Alu:loveu::multi:
Witaneczko z Raniolka

[quote name='apple']Wiem! Tygryska mi zrobiła.....kochane dziewcze:loveu:

A ja tobie przyszłam dać ciumka na dobry początek dnia

Moje Dżapuszko

Posted

[quote name='Alicja']no so Ty ....mam wprawę Aaaaaa to nie mam pytań ...wiesz tak się chciałam upewnić .......ale swoją drogą masz krzepę......bo ja jedna to tak jak 2 ty:eviltong:

Posted

[quote name='apple']Aaaaaa to nie mam pytań ...wiesz tak się chciałam upewnić .......ale swoją drogą masz krzepę......bo ja jedna to tak jak 2 ty:eviltong:

no ba....;)....lata wprawy :evil_lol:

[quote name='gops']dziendobry :diabloti: u nas sniegu pelno...ide dzisiaj lepic balwana :evil_lol:

doberek :multi:

masz ferie daj se na luz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']Siemka ALu w ten zimny i sniezny dzionek :evil_lol:

witka

wiosna ....cieplejszy wieje wiatr ...wiosna znów nam ubyło lat ...wiosna ,wiosna wkoło ........

Posted

[quote name='Ka-ka']a poza tym chciałam zaprotestować...w Twojej galerii nie da się być na bieżąco, zwłaszcza, gdy nie dysponuje się nadmiarem wolnego czasu..może Wam jaką blokadę założyć, limit dzienny ilości postów :razz:
Jestem za! :ylsuper:
Machniemy petycję do admina? :razz:
:diabloti:

[quote name='Alicja']A teraz Ozzulek powiedział ze nie da pościeli zmienić i odmówił opuszczenia łóżka :roll:
Przekaż Ozzy'emu, że ma bliźniaka astralnego :p
Ten jego bliźniak taki mi numer przedwczoraj w nocy wywinąl, że ciągle się zastanawiam, czy by go nie dać Pysi do wypchania :mad:
Rozścieliłam sobie wyrko. Poszłam się kąpać. Jak wróciam, to cielsko oczywiście leżało w wyrku, rozwalone dokładnie na środku, na kołdrze. Nijak się było wcisnąć :roll:
Mówię mu "zejdź". Olał. Mówię ponownie - znów nic. Biorę go podstępem, tiutam, że mam coś dobrego - zero reakcji. Wkurzona drę się, że ma złazić natychmiast - dalej udaje głuchego, nawet nie drgnie, tylko okiem łypie, nie na mnie bynajmniej, a na sufit, mnie nie widzi, nie słyszy, no po prostu umykam jego uwadze całkowicie :mad:
Dostałam ataku śmiechu, odpuściłam.
Pakuję się do łóżka, wciskam się pod skrawek kołdry. Cholera, niewygodnie, tyłek mi zwisa poza krawędź, kołdry nie starcza, żeby się choć trochę przykryć...
Postanawiam burka z łóżka strząsnąć. Łapię za kołdrę, trzęsę, trzęsę, Bugajski trzęsie się razem z kołdrą, ale jednocześnie wszystkimi łapami się zapiera, żeby nie zlecieć... Głupiego robota, tylko się umęczyłam.
W końcu dałam za wygraną, przytuliłam się do futra, żeby samej z łóżka nie spasć i żeby mi cieplej bez kołdry było. Nooo i wtedy księciunio się ruszył, bo co to za przytulanie, jemu jest niewygodnie, za ciasno, za ciepło :mad:
Z łóżka oczywiście nie zlazł, tylko kawałek się przesunął i uwalił się na poduszce, obok mojej głowy.
Już usypiałam, już mi było miło i błogo, kiedy... Bugajski elegancko się na poduszkę wyrzygał, wrrrrrrrrrrr :angryy:
Pewnie za bardzo nim wytrzęsłam, delikancikiem jednym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']
jestem, jestem już;);)

pyszna kawusia :loveu::multi: danke

wyspany :razz::razz:....
no mam nadzieję że robię dobrą kaff;)

[quote name='gops']jutro wiosna bedzie :) kalendarzowa...mam nadzieje ze przez noc snieg stopnieje i jutro bedzie 15 stopni jak na wiosne przystalo :evil_lol:

oby .....bo mi na spacerze wiatr hulał:diabloti:

Posted

[quote name='asher']Jestem za! :ylsuper:
Machniemy petycję do admina? :razz:
:diabloti:

:cool1::cool1:ja Wam machnę :evil_lol:

Przekaż Ozzy'emu, że ma bliźniaka astralnego :p
Ten jego bliźniak taki mi numer przedwczoraj w nocy wywinąl, że ciągle się zastanawiam, czy by go nie dać Pysi do wypchania :mad:
Rozścieliłam sobie wyrko. Poszłam się kąpać. Jak wróciam, to cielsko oczywiście leżało w wyrku, rozwalone dokładnie na środku, na kołdrze. Nijak się było wcisnąć :roll:
Mówię mu "zejdź". Olał. Mówię ponownie - znów nic. Biorę go podstępem, tiutam, że mam coś dobrego - zero reakcji. Wkurzona drę się, że ma złazić natychmiast - dalej udaje głuchego, nawet nie drgnie, tylko okiem łypie, nie na mnie bynajmniej, a na sufit, mnie nie widzi, nie słyszy, no po prostu umykam jego uwadze całkowicie :mad:
Dostałam ataku śmiechu, odpuściłam.
Pakuję się do łóżka, wciskam się pod skrawek kołdry. Cholera, niewygodnie, tyłek mi zwisa poza krawędź, kołdry nie starcza, żeby się choć trochę przykryć...
Postanawiam burka z łóżka strząsnąć. Łapię za kołdrę, trzęsę, trzęsę, Bugajski trzęsie się razem z kołdrą, ale jednocześnie wszystkimi łapami się zapiera, żeby nie zlecieć... Głupiego robota, tylko się umęczyłam.
W końcu dałam za wygraną, przytuliłam się do futra, żeby samej z łóżka nie spasć i żeby mi cieplej bez kołdry było. Nooo i wtedy księciunio się ruszył, bo co to za przytulanie, jemu jest niewygodnie, za ciasno, za ciepło :mad:
Z łóżka oczywiście nie zlazł, tylko kawałek się przesunął i uwalił się na poduszce, obok mojej głowy.
Już usypiałam, już mi było miło i błogo, kiedy... Bugajski elegancko się na poduszkę wyrzygał, wrrrrrrrrrrr :angryy:
Pewnie za bardzo nim wytrzęsłam, delikancikiem jednym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zakończenie powaliło mnie na klawiaturę :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

[quote name='basia2202']wpadłam z bry dzionkiem:)

a u nas foteczki... ;)

bry :p.....idziemy sprzątać 2 rączkami ;)

Zima z telefona :razz: