Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
a co ja sie tu tak rozgadałam jak u siebie??? :hmmmm:

też ide w kimono z matuszem :evil_lol::evil_lol:

choć pewnie nie zasne.................... :-(

mało było czasu by se pogadać to teraz cza nadrobić sam tukej ;)....
......Maly musi jutro czekać :kciuki:...............:glaszcze:

Posted

furciaczek napisał(a):
POczytalam co nieco... chce odpisywac ale nie bylam pewna u kogo jestem...u Ozzulca czy Klocka...w sumie na jedno wychodzi:lol:

Dziendoberek:loveu:

Dzieńdobereczek :loveu::loveu::loveu:
Można pisać ;)jakby coś to przekażę do źródła :evil_lol:
Oj a ja wczoraj nawet nie miałam za wiele czasu na wymizianko Klocuszka :loveu:...ale to nadrobią ....bo nie wspomnę o dropsikach psich którne w końcu zjadł szczeniory w schronie a mialam dla Klocuszka zapakowane ....

apple napisał(a):
Cześć Aluniu.......to na dobry początek dnia

Bereczek Dżapuszko ......

Posted

tygra napisał(a):
Cześć Alu :)
ale u Ciebie gadulstwa
ja poproszę o foteczki - tak dla równowagi :)
Uuuuuuuhuuuuhuuuu się chyba u mnie rozochociła :razz::diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
Dzieńdobereczek :loveu::loveu::loveu:
Można pisać ;)jakby coś to przekażę do źródła :evil_lol:
Oj a ja wczoraj nawet nie miałam za wiele czasu na wymizianko Klocuszka :loveu:...ale to nadrobią ....bo nie wspomnę o dropsikach psich którne w końcu zjadł szczeniory w schronie a mialam dla Klocuszka zapakowane ....

Doberek dobra kobieto, nie znam Klocusia ale on się pewnie nie obraził za te dropsiki :razz: , dzisiaj chyba w lepsiejszym jesteś nastroju :loveu:

Posted

uffffffffffffffffffffffffffffff

Alutka jak można tyle dać naszkrabnać.............od 7.10 próbuję to przejść
najpierw czytałam potem już nie

Posted

agbar napisał(a):
melduje ze dzien dobry:loveu::loveu:

melduję że cieszkam iż dobry ;):loveu::loveu:

tygra napisał(a):
Cześć Alu :)
ale u Ciebie gadulstwa
ja poproszę o foteczki - tak dla równowagi :)

foteczek narazie niet :roll:powklejam te co były i tak połowy nie oglądano :evil_lol:

apple napisał(a):
Uuuuuuuhuuuuhuuuu się chyba u mnie rozochociła :razz::diabloti:

no zaborcza kobitka z Beatki ;)

jonQuilla napisał(a):
cześć Mamcia :multi::loveu:

w końcu się ogarnęłam i mogę pośmigać po dogo :) :multi:

udanego dnia życzę i ślę buziaki dla Ozzulca :loveu:

witaj ogarnięta córko :multi:

Pandisia napisał(a):
Doberek dobra kobieto, nie znam Klocusia ale on się pewnie nie obraził za te dropsiki :razz: , dzisiaj chyba w lepsiejszym jesteś nastroju :loveu:

bereczek Basiu :multi::multi::multi:...teraz tylko czekam na fona od Madzi ;):loveu:

BeaC napisał(a):
uffffffffffffffffffffffffffffff

Alutka jak można tyle dać naszkrabnać.............od 7.10 próbuję to przejść
najpierw czytałam potem już nie

aleś szybko wymiękła :razz::razz:....witaj :p

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:masakra jak u nas zimno :placz:

Też byłam bardzo zdziwiona rano jak szłam z Pandulem na spacer , bo przez okno słońce świeciło mocno a na dworze taka zimnica.

Posted

[quote name='Pandisia']Też byłam bardzo zdziwiona rano jak szłam z Pandulem na spacer , bo przez okno słońce świeciło mocno a na dworze taka zimnica.

ja przeprosiłam się z zimową kurtką :oops::roll:

[quote name='Selket']U nas tak samo :D
Dzień dobry i miłego dnia życzę :D

wzajemnie :multi:

A ja mam w uszach skomlenie i płacz tego Rudego psiaczka ze schronu ...ktoś robiąc porządki na święta wywalił go z domu wprost przez płot do schronu :placz::placz::placz:on wie jak to jest mieszkać w domku , wie że ludzi dają jedzonko i głaszczą ....pewnie był kochany bo jest ufny i przytulajski , zadbany i grubiutki ....ale jak długo :placz::placz::placz:.......wczoraj go widziałam i widziałam jego zdziwione oczy że go nie zabieramy :-(.....a dziś rozmawiając z Iwoną przez telef:-(on słyszałam jego płacz :placz::placz::placz:

KTO POKOCHA RUDEGO :placz:

Posted

A dziękuję...a tu słonko świeciło i śnieg sypał..... :D
ooo.....Biedny maluszek!!! :( Mam nadzieję, że ktoś go weźmie... Bosze, jak mnie szlag trafia na takich ludzi, którzy tak robią!!!! Zabić to za mało!
Trzymam kciuki za malucha :)

Posted

Witaj Alu!
U nas leży śnieg...:angryy:
Podziwiam Cię, że możesz chodzić do schronu. Ja byłam raz i długo to odchorowałam. Teraz pomagam jedynie finansowo.

Posted

[quote name='Alicja']
ja przeprosiłam się z zimową kurtką :oops::roll:

wzajemnie :multi:

A ja mam w uszach skomlenie i płacz tego Rudego psiaczka ze schronu ...ktoś robiąc porządki na święta wywalił go z domu wprost przez płot do schronu :placz::placz::placz:on wie jak to jest mieszkać w domku , wie że ludzi dają jedzonko i głaszczą ....pewnie był kochany bo jest ufny i przytulajski , zadbany i grubiutki ....ale jak długo :placz::placz::placz:.......wczoraj go widziałam i widziałam jego zdziwione oczy że go nie zabieramy :-(.....a dziś rozmawiając z Iwoną przez telef:-(on słyszałam jego płacz :placz::placz::placz:

KTO POKOCHA RUDEGO :placz:

Alunia.....nie mamy wpływu na to co robią inni- niestety......mnie też serce peka jak czytam to co napisałaś:placz:.......biedny Rudy nie zasłużył sobie na to:shake:

Posted

[quote name='Selket']A dziękuję...a tu słonko świeciło i śnieg sypał..... :D
ooo.....Biedny maluszek!!! :( Mam nadzieję, że ktoś go weźmie... Bosze, jak mnie szlag trafia na takich ludzi, którzy tak robią!!!! Zabić to za mało!
Trzymam kciuki za malucha :)

no u nas tak samo ...pogoda wieloporowa ;)....i piękne słonko , błękitne niebo i snieg i wiatr ...masakra ....

trzymajcie wsie kciukaski :kciuki: żeby ktoś zabrał Rudziaszka :loveu:do domku

[quote name='AlKil']Witaj Alu!
U nas leży śnieg...:angryy:
Podziwiam Cię, że możesz chodzić do schronu. Ja byłam raz i długo to odchorowałam. Teraz pomagam jedynie finansowo.
u nas śnieg sypnął ale nie zaznaczył swej obecności na ziemi na szczęście ...
Ewuniu ...też mi ciężko ...wczoraj to mnie trzepało z zimna i z nerwów ...ale jesli ktoś potrafi wyrzucić zwierzątko to ktoś musi pomóc mu odzyskać wiare w ludzką dobroć ...i jak ktoś taki jak dziewczyny , jak ja pojedzie ,ktoś taki jak ty uzupełni psie finanse to już to jakoś zaczyna się układać ;)...tylko dlaczego ktoś musi psuć a inny musi odcierpieć i to naprawiać .....do doopy to poukładane :shake:

[quote name='apple']Alunia.....nie mamy wpływu na to co robią inni- niestety......mnie też serce peka jak czytam to co napisałaś:placz:.......biedny Rudy nie zasłużył sobie na to:shake:
ano nie mamy ...ale gdybym mogła uszczupliłabym ludzki ród :angryy:
a za Rudziaszka to trzymam :kciuki: z całych sił

Posted

[quote name='bigos']witka! u nas śnieg z deszczem:angryy:aż sie nosa za drzwi nie chce wystawiać a bigol czeka:cool3:

ja liczę że Kubę wywale na spacerek z Ozzulkiem :evil_lol::evil_lol:

Witaneczko Bigosiki :multi::multi:

Posted

A mi się w tym tygodniu upiekło wychodzenie, bo sprzedałam Gonzika babci, i ma ogródeczek do wychodzenia :D
Ale już się nie mogę czekać środy, żeby po niego pojechać ;)