Alicja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 clockwork napisał(a):a co ja sie tu tak rozgadałam jak u siebie??? :hmmmm: też ide w kimono z matuszem :evil_lol::evil_lol: choć pewnie nie zasne.................... :-( mało było czasu by se pogadać to teraz cza nadrobić sam tukej ;).... ......Maly musi jutro czekać :kciuki:...............:glaszcze: Quote
furciaczek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 POczytalam co nieco... chce odpisywac ale nie bylam pewna u kogo jestem...u Ozzulca czy Klocka...w sumie na jedno wychodzi:lol: Dziendoberek:loveu: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 furciaczek napisał(a):POczytalam co nieco... chce odpisywac ale nie bylam pewna u kogo jestem...u Ozzulca czy Klocka...w sumie na jedno wychodzi:lol: Dziendoberek:loveu: Dzieńdobereczek :loveu::loveu::loveu: Można pisać ;)jakby coś to przekażę do źródła :evil_lol: Oj a ja wczoraj nawet nie miałam za wiele czasu na wymizianko Klocuszka :loveu:...ale to nadrobią ....bo nie wspomnę o dropsikach psich którne w końcu zjadł szczeniory w schronie a mialam dla Klocuszka zapakowane .... apple napisał(a):Cześć Aluniu.......to na dobry początek dnia Bereczek Dżapuszko ...... Quote
tygra Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Cześć Alu :) ale u Ciebie gadulstwa ja poproszę o foteczki - tak dla równowagi :) Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 tygra napisał(a):Cześć Alu :) ale u Ciebie gadulstwa ja poproszę o foteczki - tak dla równowagi :)Uuuuuuuhuuuuhuuuu się chyba u mnie rozochociła :razz::diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 cześć Mamcia :multi::multi::loveu: w końcu się ogarnęłam i mogę pośmigać po dogo :) :multi::multi: udanego dnia życzę i ślę buziaki dla Ozzulca :loveu: Quote
Pandisia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Alicja napisał(a):Dzieńdobereczek :loveu::loveu::loveu: Można pisać ;)jakby coś to przekażę do źródła :evil_lol: Oj a ja wczoraj nawet nie miałam za wiele czasu na wymizianko Klocuszka :loveu:...ale to nadrobią ....bo nie wspomnę o dropsikach psich którne w końcu zjadł szczeniory w schronie a mialam dla Klocuszka zapakowane .... Doberek dobra kobieto, nie znam Klocusia ale on się pewnie nie obraził za te dropsiki :razz: , dzisiaj chyba w lepsiejszym jesteś nastroju :loveu: Quote
BeaC Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 uffffffffffffffffffffffffffffff Alutka jak można tyle dać naszkrabnać.............od 7.10 próbuję to przejść najpierw czytałam potem już nie Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 agbar napisał(a):melduje ze dzien dobry:loveu::loveu: melduję że cieszkam iż dobry ;):loveu::loveu: tygra napisał(a):Cześć Alu :) ale u Ciebie gadulstwa ja poproszę o foteczki - tak dla równowagi :) foteczek narazie niet :roll:powklejam te co były i tak połowy nie oglądano :evil_lol: apple napisał(a):Uuuuuuuhuuuuhuuuu się chyba u mnie rozochociła :razz::diabloti: no zaborcza kobitka z Beatki ;) jonQuilla napisał(a):cześć Mamcia :multi::loveu: w końcu się ogarnęłam i mogę pośmigać po dogo :) :multi: udanego dnia życzę i ślę buziaki dla Ozzulca :loveu: witaj ogarnięta córko :multi: Pandisia napisał(a):Doberek dobra kobieto, nie znam Klocusia ale on się pewnie nie obraził za te dropsiki :razz: , dzisiaj chyba w lepsiejszym jesteś nastroju :loveu: bereczek Basiu :multi::multi::multi:...teraz tylko czekam na fona od Madzi ;):loveu: BeaC napisał(a):uffffffffffffffffffffffffffffff Alutka jak można tyle dać naszkrabnać.............od 7.10 próbuję to przejść najpierw czytałam potem już nie aleś szybko wymiękła :razz::razz:....witaj :p Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:masakra jak u nas zimno :placz: Quote
Pandisia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:masakra jak u nas zimno :placz: Też byłam bardzo zdziwiona rano jak szłam z Pandulem na spacer , bo przez okno słońce świeciło mocno a na dworze taka zimnica. Quote
Selket Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 U nas tak samo :D Dzień dobry i miłego dnia życzę :D Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Pandisia']Też byłam bardzo zdziwiona rano jak szłam z Pandulem na spacer , bo przez okno słońce świeciło mocno a na dworze taka zimnica. ja przeprosiłam się z zimową kurtką :oops::roll: [quote name='Selket']U nas tak samo :D Dzień dobry i miłego dnia życzę :D wzajemnie :multi: A ja mam w uszach skomlenie i płacz tego Rudego psiaczka ze schronu ...ktoś robiąc porządki na święta wywalił go z domu wprost przez płot do schronu :placz::placz::placz:on wie jak to jest mieszkać w domku , wie że ludzi dają jedzonko i głaszczą ....pewnie był kochany bo jest ufny i przytulajski , zadbany i grubiutki ....ale jak długo :placz::placz::placz:.......wczoraj go widziałam i widziałam jego zdziwione oczy że go nie zabieramy :-(.....a dziś rozmawiając z Iwoną przez telef:-(on słyszałam jego płacz :placz::placz::placz: KTO POKOCHA RUDEGO :placz: Quote
Selket Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A dziękuję...a tu słonko świeciło i śnieg sypał..... :D ooo.....Biedny maluszek!!! :( Mam nadzieję, że ktoś go weźmie... Bosze, jak mnie szlag trafia na takich ludzi, którzy tak robią!!!! Zabić to za mało! Trzymam kciuki za malucha :) Quote
AlKil Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Witaj Alu! U nas leży śnieg...:angryy: Podziwiam Cię, że możesz chodzić do schronu. Ja byłam raz i długo to odchorowałam. Teraz pomagam jedynie finansowo. Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Alicja'] ja przeprosiłam się z zimową kurtką :oops::roll: wzajemnie :multi: A ja mam w uszach skomlenie i płacz tego Rudego psiaczka ze schronu ...ktoś robiąc porządki na święta wywalił go z domu wprost przez płot do schronu :placz::placz::placz:on wie jak to jest mieszkać w domku , wie że ludzi dają jedzonko i głaszczą ....pewnie był kochany bo jest ufny i przytulajski , zadbany i grubiutki ....ale jak długo :placz::placz::placz:.......wczoraj go widziałam i widziałam jego zdziwione oczy że go nie zabieramy :-(.....a dziś rozmawiając z Iwoną przez telef:-(on słyszałam jego płacz :placz::placz::placz: KTO POKOCHA RUDEGO :placz: Alunia.....nie mamy wpływu na to co robią inni- niestety......mnie też serce peka jak czytam to co napisałaś:placz:.......biedny Rudy nie zasłużył sobie na to:shake: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Selket']A dziękuję...a tu słonko świeciło i śnieg sypał..... :D ooo.....Biedny maluszek!!! :( Mam nadzieję, że ktoś go weźmie... Bosze, jak mnie szlag trafia na takich ludzi, którzy tak robią!!!! Zabić to za mało! Trzymam kciuki za malucha :) no u nas tak samo ...pogoda wieloporowa ;)....i piękne słonko , błękitne niebo i snieg i wiatr ...masakra .... trzymajcie wsie kciukaski :kciuki: żeby ktoś zabrał Rudziaszka :loveu:do domku [quote name='AlKil']Witaj Alu! U nas leży śnieg...:angryy: Podziwiam Cię, że możesz chodzić do schronu. Ja byłam raz i długo to odchorowałam. Teraz pomagam jedynie finansowo. u nas śnieg sypnął ale nie zaznaczył swej obecności na ziemi na szczęście ... Ewuniu ...też mi ciężko ...wczoraj to mnie trzepało z zimna i z nerwów ...ale jesli ktoś potrafi wyrzucić zwierzątko to ktoś musi pomóc mu odzyskać wiare w ludzką dobroć ...i jak ktoś taki jak dziewczyny , jak ja pojedzie ,ktoś taki jak ty uzupełni psie finanse to już to jakoś zaczyna się układać ;)...tylko dlaczego ktoś musi psuć a inny musi odcierpieć i to naprawiać .....do doopy to poukładane :shake: [quote name='apple']Alunia.....nie mamy wpływu na to co robią inni- niestety......mnie też serce peka jak czytam to co napisałaś:placz:.......biedny Rudy nie zasłużył sobie na to:shake: ano nie mamy ...ale gdybym mogła uszczupliłabym ludzki ród :angryy: a za Rudziaszka to trzymam :kciuki: z całych sił Quote
bigos Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 witka! u nas śnieg z deszczem:angryy:aż sie nosa za drzwi nie chce wystawiać a bigol czeka:cool3: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='bigos']witka! u nas śnieg z deszczem:angryy:aż sie nosa za drzwi nie chce wystawiać a bigol czeka:cool3: ja liczę że Kubę wywale na spacerek z Ozzulkiem :evil_lol::evil_lol: Witaneczko Bigosiki :multi::multi: Quote
Selket Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A mi się w tym tygodniu upiekło wychodzenie, bo sprzedałam Gonzika babci, i ma ogródeczek do wychodzenia :D Ale już się nie mogę czekać środy, żeby po niego pojechać ;) Quote
Recommended Posts