Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']A mi się w tym tygodniu upiekło wychodzenie, bo sprzedałam Gonzika babci, i ma ogródeczek do wychodzenia :D
Ale już się nie mogę czekać środy, żeby po niego pojechać ;)

no nie ma to jak święta ze słodziakiem razem :multi::multi:

[quote name='Matusz']Guten Tag :diabloti:

:multi::loveu::multi:

o masz dziecię mi się zniemczyło :evil_lol::evil_lol:

Chciałabym WAS poprosić o udział badź reklamę bazarku na nasze wyratowane psiaki

http://www.dogomania.pl/forum/showth...25#post9725825

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko Alus
widze, ze i u ciebiv na watku tak smutno, bo o bidach :(

Witanko Izuś :calus:
no widzisz ....jak o bidach to pouciekali ;):razz:zostali najwierniejsi ;)
dziś i jutro takie będa pracowite dzionki bo bazarki trzeba założyć i dopilnować ....potem jakoś się poukłada ...no i Ozzulkowi fotki muszę zrobic ;)

Posted

[quote name='Alicja']Witanko Izuś :calus:
no widzisz ....jak o bidach to pouciekali ;):razz:zostali najwierniejsi ;)
Bo taki smutny temat:-(:-( Az mi serce sie kraja jak widze tyle psiakow potrzebujacych a nie moge im pomoc:placz::placz:

Posted

Słodziak zawsze asystuje w przygotowaniach....czasem mu nie wychodzi:roll:...Na Boże Narodzenie wywalił 3 naszykowane spody do ciasta Gagarin....Mamcia nawet się tak bardzo nie wściekła, bo Niunio miał taką minkę przerażoną :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Bo taki smutny temat:-(:-( Az mi serce sie kraja jak widze tyle psiakow potrzebujacych a nie moge im pomoc:placz::placz:
oj nie mów że nie pomagasz ...przecież z Emi też już pomogłas :glaszcze: ...a pomaga się w różny sposób

Posted

[quote name='Selket']Słodziak zawsze asystuje w przygotowaniach....czasem mu nie wychodzi:roll:...Na Boże Narodzenie wywalił 3 naszykowane spody do ciasta Gagarin....Mamcia nawet się tak bardzo nie wściekła, bo Niunio miał taką minkę przerażoną :evil_lol:

Ozzy stroił zawsze ze mną drzewko na BN ....teraz luzik ...pomaga myć okno balkonowe i lustro w szafie na wysokości noska ;)

Posted

[quote name='Alicja']oj nie mów że nie pomagasz ...przecież z Emi też już pomogłas :glaszcze: ...a pomaga się w różny sposób No niby tak, ale tej pomocy jvst za malo. Ahh czemu ludzie to bydlaki? czemu nie kochaja zwierzat?:roll:

Posted

[quote name='Izabela124.']No niby tak, ale tej pomocy jvst za malo. Ahh czemu ludzie to bydlaki? czemu nie kochaja zwierzat?:roll:

Izuniu :loveu:....ziarnko do ziarnka .....czasem małymi kroczkami więcej zdziałasz niż jednym 100milowym ......kilkoma grosikami wiecej pomożesz aniżeli milionami ....bo robisz to z serducha .....i to jest najważniejsze .....nie liczy się ilość ale jakość i chęć pomocy a nie żeby to robić na pokaz ....wiem że zrozumiałas o co mi chodzi ....a przed wami dużo pracy ....niestety nie wierze że ludzie sie zmienia i zła będzie mniej

Posted

[quote name='Alicja']Izuniu :loveu:....ziarnko do ziarnka .....czasem małymi kroczkami więcej zdziałasz niż jednym 100milowym ......kilkoma grosikami wiecej pomożesz aniżeli milionami ....bo robisz to z serducha .....i to jest najważniejsze .....nie liczy się ilość ale jakość i chęć pomocy a nie żeby to robić na pokaz ....wiem że zrozumiałas o co mi chodzi ....a przed wami dużo pracy ....niestety nie wierze że ludzie sie zmienia i zła będzie mniej No chociaz troche mniv pocieszylas, bo wpadlam w jakis dolek:roll:
Moim zdaniem ludziv pwinni byc surowo karani za takie okrucienstwa co teraz robia, a niv tylko kara grzywny albow yrok w zawieszeniu.... te nasze prawo jest do dupy. Na pvwno zaden milosnik zwierzat go nie wymyslal

Posted

[quote name='Pandisia']Ala czy Ty przypadkiem nie wybierasz się w czwartek rano do centrum? :razz:

na 100% jestem w Rybolku w środe :hmmmm: to jutro po południu ....z czwartkiem jeszcze nic nie wiem :oops:ale gdyby coś to dam Ci jutro znać ;)

Posted

[quote name='Alicja']na 100% jestem w Rybolku w środe :hmmmm: to jutro po południu ....z czwartkiem jeszcze nic nie wiem :oops:ale gdyby coś to dam Ci jutro znać ;)

Oki, ja do Urzędu Pracy muszę się zgłosić , nie mam z kim zostawić dzieciaka więc jedzie ze mną , przełożyć nie mogę na inny termin :mad: :evil_lol:

Posted

Ozzy stroił zawsze ze mną drzewko na BN ....teraz luzik ...pomaga myć okno balkonowe i lustro w szafie na wysokości noska ;-)

Też mam wiecznie zamazane szyby w oknach i autku, bo Gonzik wyglada sobie :cool3:

Iza: ważne są tacy jak Ty, Ala czy inne osoby, których imion nie znam, ale które robią to co mogą aby pomóc zwierzakom. Tak jak Ala napisała - małymi kroczkami, ale stale do przodu! Tyle ile mogę, tyle daję z siebie, moze to być jakiś drobiazg, ale ważne, że był. Czasem takie małe coś może poruszyć lawinę dobroci> Także noski w górę:loveu:

Posted

[quote name='Pandisia']Oki, ja do Urzędu Pracy muszę się zgłosić , nie mam z kim zostawić dzieciaka więc jedzie ze mną , przełożyć nie mogę na inny termin :mad: :evil_lol:

jakbym coś miała w planie dam Ci znać wieczorkiem w środe ;)

[quote name='Selket']Też mam wiecznie zamazane szyby w oknach i autku, bo Gonzik wyglada sobie :cool3:

Iza: ważne są tacy jak Ty, Ala czy inne osoby, których imion nie znam, ale które robią to co mogą aby pomóc zwierzakom. Tak jak Ala napisała - małymi kroczkami, ale stale do przodu! Tyle ile mogę, tyle daję z siebie, moze to być jakiś drobiazg, ale ważne, że był. Czasem takie małe coś może poruszyć lawinę dobroci> Także noski w górę:loveu:

dokładnie tak jest ....bo nie wazne ILE ale JAK
:cool2:

[quote name='Izabela124.']Wybaczcie mi, ale czsem dopadaj mniv takie dolki, jak widze tyle nieszczesvia
A nazywam sie Izabela

to zakopaj dołeczka i uśmiech do słonka ;)

[quote name='evaxon']ja tes tu byłamm :(:(:(:placz:

:glaszcze:........:calus:

Cieszkam że przychodzicie ....mam nadzieje ze od czwartku już normalnie będę ;) i że zrobie Ozzulkowi fotaski ....a narazie dla przypomnienia ....

Posted

[quote name='Alicja']oj gdzie to na tapete .....tak wrzuciłam 1sze z brzegu :oops:

miluśko ze wpadłas :multi::multi::multi:ja wszystkich poodwiedzam jeszcze przed świętami :p

Nie ważne zdjęcie, ale model:cool3::loveu:

Posted

[quote name='goldenka245']Nie ważne zdjęcie, ale model:cool3::loveu:
ano tak ;)

[quote name='agabass']ja chciałam dodać że to nie tylko model, ale niezły kolo potrafi się prężyć :cool3:

no lata ćwiczeń :razz::razz:

[quote name='agaciaaa']Witanko :multi: widziałam przypominkową fotke ;)
http://images23.fotosik.pl/176/d6fa34882ca5a9c5.jpg :loveu:

Dobranoc :hand:

Dobrej nocki :hand:

[quote name='clockwork'] lece dalej całować kolejne

dawa dziobka i leć .....................:evil_lol:

[quote name='emdziolek']Czesc Alu z Ozzym, panem C i KuboM:loveu:

witaj Emi późną porą :multi::multi::loveu: