Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Też dojszłaś?:diabloti:

[quote name='agbar']a to nie widac?:diabloti:

;)tysz zauważyłam

[quote name='jonQuilla']cześć mamcia :loveu::loveu::multi::multi:

cześć :multi::loveu::multi:

A teraz lece do sklepa ...ale wrócę ;)

Posted

[quote name='jonQuilla']kup mi coś :) :evil_lol:
a co chciałaś :hmmmm:

[quote name='apple']ja też coś poprosze ze sklepa........coś dobrego :roll:
no a tobie co miałam zakupić :razz::razz:

[quote name='Lucy*']No po tym to już nie usnę .. :-o :smhair2:

:scared:

Kryminalne Zagadki Las Rybnikos :eviltong: żyją wszyscy w domu ??? zdjęcie grupowe poproszę z dzisiejszą datą :diabloti:
Lucynko :loveu:...żyją ...aczkolwiek dziś niewiele brakowało ze już by nie żyli ale nie z przyczyny Ozzulka :shake::shake:

[quote name='Wilejkaros']Lepiej z dzisiejszą gazetą...
:roll::oops:...nie mam :evil_lol:

Wróciłam ....zła , zdenerwowana ...bez kasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z całą torbą pierdół a bez frytownicy po którą się wybrałam :mad:

Posted

[quote name='Medorowa']Witam sie z Cia Alu:grins::grins:
witam się z Tła Madziu :p

[quote name='agbar']Alunia...kto Was chcial zabic????? jakis niedouczony kierowca???gadaj mnie tu zara bo mna zatrzeslo
:mad:...ano pan jeden za kierownicą ...wyjechał z bocznej drogi wprost przed nas...dzięki przytomności umysła pana C. i chyba ten pan też nie wylądowaliśmy w drzewie bądź w tym aucie marki Fiat Ściema :angryy::angryy:...ale nogi sie mnie do teraz telepią :roll:

[quote name='Izabela124.']Witanko
A ja poprosze o jakie zdjecia Ozzulca
kochana na wsteczu były ...dziś nie bedzie :grins:

Posted

[quote name='apple']No jak to co- FRYTOWNICE :evil_lol:

:razz::razz:no to napisałam że qrdwa nie było już ....:mad::mad::mad:złą jestem ...bo cena atrakcyjna była :razz::razz:

poczekaj ....dalej będę polować na okazję ;)

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:no to napisałam że qrdwa nie było już ....:mad::mad::mad:złą jestem ...bo cena atrakcyjna była :razz::razz:

poczekaj ....dalej będę polować na okazję ;)

Trza było mówić wcześniej w prezencie ślubnym 3 dostałam wszystkie opchłam w komisie. Denerwowały mnie :angryy:

Posted

[quote name='Alicja']witam się z Tła Madziu :p

:mad:...ano pan jeden za kierownicą ...wyjechał z bocznej drogi wprost przed nas...dzięki przytomności umysła pana C. i chyba ten pan też nie wylądowaliśmy w drzewie bądź w tym aucie marki Fiat Ściema :angryy::angryy:...ale nogi sie mnie do teraz telepią :roll:

O losie... dobrze, że nic się nie stało:roll::roll:

Posted

[quote name='apple']Trza było mówić wcześniej w prezencie ślubnym 3 dostałam wszystkie opchłam w komisie. Denerwowały mnie :angryy:

no przeca od miesiąca mówie :razz::razz:

[quote name='Medorowa']O losie... dobrze, że nic się nie stało:roll::roll:

anooo dobrze :razz::razz::razz:....bo do wyboru było auto albo drzewo ....gdyby z naprzeciwka coś jechało ....:shake:

Posted

No no toście mieli przygody nie do po zazdroszczenia :shake::roll:
Ach ,dobrze że sie nic nikomu nie stało bo kto by nam tu takie fotki wstawiał
Ozulków ludojadów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nieba do wynajęcia:loveu::lol::p

Posted

[quote name='apple']Gdzie niby??? Chyba nie tu :razz:

:hmmmm: jak nie tu .....:razz: no to gdzie .....może na GG :roll:

[quote name='ATLANTYDA']No no toście mieli przygody nie do po zazdroszczenia :shake::roll:
Ach ,dobrze że sie nic nikomu nie stało bo kto by nam tu takie fotki wstawiał
Ozulków ludojadów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nieba do wynajęcia:loveu::lol::p

no...bywa :razz::razz:
....oj to niebo ;)...całe wolne :loveu:...
a Ozzulek przysypia tu obok mnie na wyrku :loveu:

Posted

[quote name='apple']No chyba na gg :lol:

:roll::oops:...no dobra ...przyznaje ze nie wiem gdzie klepałam ....ale nie nie nie ....nawet ktoś mi wstawiał w blogaska fotaskę frytowniczki :grins:...ale szukać teraz nie będę co to to nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:roll::oops:...no dobra ...przyznaje ze nie wiem gdzie klepałam ....ale nie nie nie ....nawet ktoś mi wstawiał w blogaska fotaskę frytowniczki :grins:...ale szukać teraz nie będę co to to nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hmmmm no frytownicy juz nie mam ale mam jeszcze elektrycznego grila - kcesz to ci opchne :evil_lol: - tylko ma angielską wtyczke :eviltong:

Posted

[quote name='apple']Hmmmm no frytownicy juz nie mam ale mam jeszcze elektrycznego grila - kcesz to ci opchne :evil_lol: - tylko ma angielską wtyczke :eviltong:

grila ściała Klocusiowa :pa jak ona będzie miała to i ja czasem się może na jakiś smakołyk załapię :razz:;)...ja mam grila elektrycznego w piekarniku :razz: