Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Też dojszłaś?:diabloti: [quote name='agbar']a to nie widac?:diabloti: ;)tysz zauważyłam [quote name='jonQuilla']cześć mamcia :loveu::loveu::multi::multi: cześć :multi::loveu::multi: A teraz lece do sklepa ...ale wrócę ;) Quote
jonQuilla Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja'] A teraz lece do sklepa ...ale wrócę ;) kup mi coś :) :evil_lol: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ja też coś poprosze ze sklepa........coś dobrego :roll: Quote
Lucy* Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']http://images23.fotosik.pl/153/f96ae4574df52283.jpg http://images32.fotosik.pl/133/626b831dd2aadfcf.jpg http://images29.fotosik.pl/153/3f29554c9655468e.jpg http://images33.fotosik.pl/133/4c110940f24e8f06.jpg No po tym to już nie usnę .. :-o :smhair2: :scared: Kryminalne Zagadki Las Rybnikos :eviltong: żyją wszyscy w domu ??? zdjęcie grupowe poproszę z dzisiejszą datą :diabloti: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='jonQuilla']kup mi coś :) :evil_lol: a co chciałaś :hmmmm: [quote name='apple']ja też coś poprosze ze sklepa........coś dobrego :roll: no a tobie co miałam zakupić :razz::razz: [quote name='Lucy*']No po tym to już nie usnę .. :-o :smhair2: :scared: Kryminalne Zagadki Las Rybnikos :eviltong: żyją wszyscy w domu ??? zdjęcie grupowe poproszę z dzisiejszą datą :diabloti: Lucynko :loveu:...żyją ...aczkolwiek dziś niewiele brakowało ze już by nie żyli ale nie z przyczyny Ozzulka :shake::shake: [quote name='Wilejkaros']Lepiej z dzisiejszą gazetą... :roll::oops:...nie mam :evil_lol: Wróciłam ....zła , zdenerwowana ...bez kasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z całą torbą pierdół a bez frytownicy po którą się wybrałam :mad: Quote
agbar Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Alunia...kto Was chcial zabic????? jakis niedouczony kierowca???gadaj mnie tu zara bo mna zatrzeslo Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witanko A ja poprosze o jakie zdjecia Ozzulca Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Medorowa']Witam sie z Cia Alu:grins::grins: witam się z Tła Madziu :p [quote name='agbar']Alunia...kto Was chcial zabic????? jakis niedouczony kierowca???gadaj mnie tu zara bo mna zatrzeslo :mad:...ano pan jeden za kierownicą ...wyjechał z bocznej drogi wprost przed nas...dzięki przytomności umysła pana C. i chyba ten pan też nie wylądowaliśmy w drzewie bądź w tym aucie marki Fiat Ściema :angryy::angryy:...ale nogi sie mnie do teraz telepią :roll: [quote name='Izabela124.']Witanko A ja poprosze o jakie zdjecia Ozzulca kochana na wsteczu były ...dziś nie bedzie :grins: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja'] kochana na wsteczu były ...dziś nie bedzie :grins:Bede plakala:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Izabela124.']Bede plakala:placz::placz::placz: :calus: nie ślimtaj ;) Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja'] no a tobie co miałam zakupić :razz::razz: No jak to co- FRYTOWNICE :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']No jak to co- FRYTOWNICE :evil_lol: :razz::razz:no to napisałam że qrdwa nie było już ....:mad::mad::mad:złą jestem ...bo cena atrakcyjna była :razz::razz: poczekaj ....dalej będę polować na okazję ;) Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:no to napisałam że qrdwa nie było już ....:mad::mad::mad:złą jestem ...bo cena atrakcyjna była :razz::razz: poczekaj ....dalej będę polować na okazję ;) Trza było mówić wcześniej w prezencie ślubnym 3 dostałam wszystkie opchłam w komisie. Denerwowały mnie :angryy: Quote
Medorowa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']witam się z Tła Madziu :p :mad:...ano pan jeden za kierownicą ...wyjechał z bocznej drogi wprost przed nas...dzięki przytomności umysła pana C. i chyba ten pan też nie wylądowaliśmy w drzewie bądź w tym aucie marki Fiat Ściema :angryy::angryy:...ale nogi sie mnie do teraz telepią :roll: O losie... dobrze, że nic się nie stało:roll::roll: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Trza było mówić wcześniej w prezencie ślubnym 3 dostałam wszystkie opchłam w komisie. Denerwowały mnie :angryy: no przeca od miesiąca mówie :razz::razz: [quote name='Medorowa']O losie... dobrze, że nic się nie stało:roll::roll: anooo dobrze :razz::razz::razz:....bo do wyboru było auto albo drzewo ....gdyby z naprzeciwka coś jechało ....:shake: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja'] no przeca od miesiąca mówie :razz::razz: Gdzie niby??? Chyba nie tu :razz: Quote
ATLANTYDA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No no toście mieli przygody nie do po zazdroszczenia :shake::roll: Ach ,dobrze że sie nic nikomu nie stało bo kto by nam tu takie fotki wstawiał Ozulków ludojadów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nieba do wynajęcia:loveu::lol::p Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Gdzie niby??? Chyba nie tu :razz: :hmmmm: jak nie tu .....:razz: no to gdzie .....może na GG :roll: [quote name='ATLANTYDA']No no toście mieli przygody nie do po zazdroszczenia :shake::roll: Ach ,dobrze że sie nic nikomu nie stało bo kto by nam tu takie fotki wstawiał Ozulków ludojadów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nieba do wynajęcia:loveu::lol::p no...bywa :razz::razz: ....oj to niebo ;)...całe wolne :loveu:... a Ozzulek przysypia tu obok mnie na wyrku :loveu: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: jak nie tu .....:razz: no to gdzie .....może na GG :roll: No chyba na gg :lol: Quote
malawaszka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Alu dobrze, że nic się nie stało :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']No chyba na gg :lol: :roll::oops:...no dobra ...przyznaje ze nie wiem gdzie klepałam ....ale nie nie nie ....nawet ktoś mi wstawiał w blogaska fotaskę frytowniczki :grins:...ale szukać teraz nie będę co to to nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']:roll::oops:...no dobra ...przyznaje ze nie wiem gdzie klepałam ....ale nie nie nie ....nawet ktoś mi wstawiał w blogaska fotaskę frytowniczki :grins:...ale szukać teraz nie będę co to to nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hmmmm no frytownicy juz nie mam ale mam jeszcze elektrycznego grila - kcesz to ci opchne :evil_lol: - tylko ma angielską wtyczke :eviltong: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Hmmmm no frytownicy juz nie mam ale mam jeszcze elektrycznego grila - kcesz to ci opchne :evil_lol: - tylko ma angielską wtyczke :eviltong: grila ściała Klocusiowa :pa jak ona będzie miała to i ja czasem się może na jakiś smakołyk załapię :razz:;)...ja mam grila elektrycznego w piekarniku :razz: Quote
Recommended Posts