Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='zuzolandia'] a taka sobie frytownica stoi u mnie juz drugi rok i miejsce w szafce zajmuje ...ani razu nie uzyta ;-) jak dla ciebie to za kompletna darmoche ;-) to my se cena uzgodniemy ;)...bo fest mnie sie widzi ;) [quote name='apple']No masz ci los - a ta papla znowu gdzieś plazła zamiast zakupy robić. A potem bedzie płacz jak ktoś inny zakupi :evil_lol: [quote name='zuzolandia']dokladnie :diabloti: a potym bydzie placz i zgrzitanie zymbolami :evil_lol::evil_lol:i dyntysta jak se te zymbole zeszlifuje :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']No zwłaszcza że frytownica ponoć za friko :cool3: [quote name='zuzolandia']:evil_lol: nooo takoo okazja :evil_lol: a una kajsik łazi :evil_lol: moze z Jełopkiem na siq poszla? [quote name='apple']Eeeee za długo :shake: [quote name='zuzolandia']hmmmmmmmm..........to moze kolacyja robila i jom wlasnie zjado z panem C?...........Nic niy godala niy moze tak znikac bez info !!!!! to karygodneeee:mad::mad::mad: a ja nie znikłam tak sama od sia ino przeszło godzine nie łączyło mi zas dogo:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='furciaczek']Przywitac sie chcialam:loveu: i ja CIĘ :loveu::multi::loveu: witam u Nas :multi: podpisik mam wstawiony ;) Quote
furciaczek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja'] podpisik mam wstawiony ;) Widzialam:loveu: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Pimpek']Cześć gaduły :diabloti: Ze kto niby???:roll: Ala co znowu cie wywaliło???:mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='furciaczek']Widzialam:loveu: [quote name='apple']Ze kto niby???:roll: Ala co znowu cie wywaliło???:mad::mad::mad: no zaś :mad::mad::mad:.....i inne stronki mam ino dogo mi zanika :placz: Quote
Sebastian Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witam ciotusie Alusie, zapraszam na mój topik i proszę o głosy. Dziękuję.Pozdrawiam cieplo. Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']no zaś :mad::mad::mad:.....i inne stronki mam ino dogo mi zanika :placz:No mnie tez wywaliło :placz:- qurde mogli by coś zrobić z tym serwerem:mad: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Sebastian Książk']Witam ciotusie Alusie, zapraszam na mój topik i proszę o głosy. Dziękuję.Pozdrawiam cieplo. o wujaszek Giovani :multi::loveu::multi: już tam lecę do Cia :multi: [quote name='apple']No mnie tez wywaliło :placz:- qurde mogli by coś zrobić z tym serwerem:mad: no mogliby ....:mad::mad::mad:ale chyba nie chcą :placz: Quote
Sebastian Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']o wujaszek Giovani :multi::loveu::multi: już tam lecę do Cia :multi: Ja dziś nadrabiam straty, mam godzinkę, wiec jak to przy godzince poczytam a na pisanie już niwiele wystarczy czasu;) Życzę ciepłego wieczorku przy chłodnym broevarku;) Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Izabela124.']Mnie tez ciegkle wywala z dogo no to i tak lepiej:razz::razz: niż to że ja nie miałam jak inni mieli :placz: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']No mnie tez wywaliło :placz:- qurde mogli by coś zrobić z tym serwerem:mad: taaaaaaaaa ADMIN na naszyj klasie siedzi zamiast pilnowac interesu :diabloti::diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 zuzolandia napisał(a):taaaaaaaaa ADMIN na naszyj klasie siedzi zamiast pilnowac interesu :diabloti::diabloti: O jaki:mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ma ktoś jeszcze coś do sprzedania??? :razz::razz: biere wszystko ;):loveu: niech pomyśle ... co ja jeszcze potrzebuje :hmmmm: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork'] niech pomyśle ... co ja jeszcze potrzebuje :hmmmm: A coo potrzebujesz?:cool3::razz: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Buahahhahahaha....myslisz że wszyscy mają taką kożystną oferte:diabloti::razz: Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Buahahhahahaha....myslisz że wszyscy mają taką kożystną oferte:diabloti::razz: no tak myśle :diabloti::razz: co do Twojej oferty to my sie jeszcze dogadamy... bo uważam że przesadziłaś z ceną :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: co ja potrzebuje?? mieszkanie, gosposie, :hmmmm: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Alu co z tą frytownicą? Bieresz???:razz: no dyć że biere :multi: [quote name='zuzolandia']taaaaaaaaa ADMIN na naszyj klasie siedzi zamiast pilnowac interesu :diabloti::diabloti: cza go ściągnąć z tamtąd :mad: [quote name='Izabela124.']O jaki:mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooooo [quote name='clockwork']ma ktoś jeszcze coś do sprzedania??? :razz::razz: biere wszystko ;):loveu: niech pomyśle ... co ja jeszcze potrzebuje :hmmmm: wpadaj ...przeglądniemy co u mnie w szranku jeszcze jest :cool1: [quote name='Izabela124.']A coo potrzebujesz?:cool3::razz: dawaj oferte ;) [quote name='apple']Buahahhahahaha....myslisz że wszyscy mają taką kożystną oferte:diabloti::razz: bazarek się mnie tu zrobił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klocusiowa ....choróbko ty moja ...ić do wyrlandi bo mi blogasa wykupią :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja'] dawaj oferte ;) A duzo tego jest, tylko, ze kaska to by poszla na bezdomniaczki, pisz co potrzebujesz to powiem czy mam Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Skończymy wątek bazarowy bo nas pogonia a handel na blogasach :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']no tak myśle :diabloti::razz: co do Twojej oferty to my sie jeszcze dogadamy... bo uważam że przesadziłaś z ceną :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: co ja potrzebuje?? mieszkanie, gosposie, :hmmmm: Wille z basenem na dachu Brada Pita za męża (nie, nie chcę zakościelnego, bo on mniej zarabia:grins:) Samochód bezwypadkowy No i łosia, który będzie na to wszystko pracował:grins: Quote
Medorowa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 EDIt;; to było z moich skromnych wymagań:grins::grins: Quote
Recommended Posts