Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']grila ściała Klocusiowa :pa jak ona będzie miała to i ja czasem się może na jakiś smakołyk załapię :razz:;)...ja mam grila elektrycznego w piekarniku :razz:Hmmm to może opchne Klocusiowej :hmmmm: Fajny jest - taki lepszy :cool3:

Posted

[quote name='apple']Hmmm to może opchne Klocusiowej :hmmmm: Fajny jest - taki lepszy :cool3:

ooo Ona bedzie miała sprzęta ja wezme towara i se zrobimy wyżerkę :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']ooo Ona bedzie miała sprzęta ja wezme towara i se zrobimy wyżerkę :razz::razz: Oooooooooo to jest pomysł......może się Klockowa dowie że tu jest grill do opchnięcia - KLOCKOWA!!!!

Posted

[quote name='apple']Oooooooooo to jest pomysł......może się Klockowa dowie że tu jest grill do opchnięcia - KLOCKOWA!!!! ....daj Madzi cyna na blogasie :razz::razz:...Ona tera nie chodzi po innych bo ma leżeć ...to zległa w swoim :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']....daj Madzi cyna na blogasie :razz::razz:...Ona tera nie chodzi po innych bo ma leżeć ...to zległa w swoim :razz::razz:
Hahahahahahahahaha..........nie rozśmieszaj mnie - myślisz że ona na doopce usiedzi :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Hmmmm no frytownicy juz nie mam ale mam jeszcze elektrycznego grila - kcesz to ci opchne :evil_lol: - tylko ma angielską wtyczke :eviltong:

ZA ILE??? :razz::razz::razz:

melduje sie na rozkaz u tła Alu :multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']ZA ILE??? :razz::razz::razz:

melduje sie na rozkaz u tła Alu :multi::multi:

:multi::multi::multi:witam Cię ....zaprosiłam Ja Cię tutaj z powodu owego grila ;)...no i miło tak niebiewskie literki obaczyć :grins: :loveu:

Posted

hieloo ;-0 jak moze byc z laptopem niewygodnie ??
no ja jak mosz Klockowo koscisto dooopa to troszku niewygodnie hihiihih

ja maam frytownice nówww niy smigano hihih jakby tak ktosik chciol hihihihih

witejjjjjjjjjjjjjjj UZDROWICIELKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAk mi sie zalegnie to dzwonia do CIA ;-)

hihihiihihiihihih

Posted

[quote name='zuzolandia']hieloo ;-0 jak moze byc z laptopem niewygodnie ??
no ja jak mosz Klockowo koscisto dooopa to troszku niewygodnie hihiihih

ja maam frytownice nówww niy smigano hihih jakby tak ktosik chciol hihihihih

witejjjjjjjjjjjjjjj UZDROWICIELKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAk mi sie zalegnie to dzwonia do CIA ;-)

hihihiihihiihihih

mogesz na mła liczyć ...ino na te wasze szczupłe :razz:plecy to se takie dla malutkich dzieciów mus kupić banieczki ...co by sie na pleckach zmieściło przynajmniej 8 sztuk :razz::razz:

jaka frytowniczka i za wiela :razz::razz:

[quote name='clockwork']to ide.....

wróce ja bede

a ty mnie tu pisz ile za co i wogóle

oooo a Klocuś gdzie :razz::razz:

Posted

[quote name='zuzolandia']

a taka sobie frytownica stoi u mnie juz drugi rok i miejsce w szafce zajmuje ...ani razu nie uzyta ;-) jak dla ciebie to za kompletna darmoche ;-) No masz ci los - a ta papla znowu gdzieś plazła zamiast zakupy robić. A potem bedzie płacz jak ktoś inny zakupi :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No masz ci los - a ta papla znowu gdzieś plazła zamiast zakupy robić. A potem bedzie płacz jak ktoś inny zakupi :evil_lol:

dokladnie :diabloti:
a potym bydzie placz i zgrzitanie zymbolami :evil_lol::evil_lol:i dyntysta jak se te zymbole zeszlifuje :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']dokladnie :diabloti:
a potym bydzie placz i zgrzitanie zymbolami :evil_lol::evil_lol:i dyntysta jak se te zymbole zeszlifuje :evil_lol::evil_lol: No zwłaszcza że frytownica ponoć za friko :cool3:

Posted

[quote name='apple']Eeeee za długo :shake:

hmmmmmmmm..........to moze kolacyja robila i jom wlasnie zjado z panem C?...........Nic niy godala niy moze tak znikac bez info !!!!!

to karygodneeee:mad::mad::mad: