apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Alu gdzie ty pojechałaś z odsieczą do Klockowej ? Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Sliczne:loveu: O której godzinie robione:razz::razz::razz: http://images29.fotosik.pl/153/bd3fd6724e38cdf5.jpg Quote
justysiek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 czesc:multi: nie bylo mnie bo mi sie sesja ciagnie w sumie juz jutro koncze:loveu: pozdrawiam i buziaki sle :loveu: Quote
e.v.a Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand::hand::hand: :loveu:przyszlam se pomachac do ciebie:loveu:[/CENTER] Quote
jonQuilla Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 to ja Twoja córcia Mamciu :loveu::loveu: :multi::multi: myślałam że przyjdę tutaj i będę miała do nadrabiania około 20 stron a tu tak skromniutko bo tylko 5 albo 6 :) widziałam też piekielne zdjecia nieba http://images30.fotosik.pl/154/d6668b74ff2d97b7.jpg :loveu::loveu::loveu: brak słów, cudne :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='apple']Przeczytałam o Nestorku- krew mnie zalała :angryy: no mnie też .... [quote name='Pandisia']Heyka , doberek dzisiaj nie bo będę miała śliwkę pod oczkiem :diabloti: :angryy: i zaś będą miały o czym rozprawiać klachule :evil_lol: pod sklepem :p. Ja mojemu nie daję kości bo strasznie zdycha po nich i to kilka dni. no własnie chyba koniec z kosteczkami bo ma rozbiegany :mad:stolec :razz: a skąd ta śliwka :razz::roll: Co do klachuli :evil_lol:jak mnie widzą to już mają czerwone jęzory :evil_lol: [quote name='ATLANTYDA']Hejo :p Jak tam humorek OK bo u mnie kiepsko :cool1: oj lece poczytać czemu kiepski humorek :razz: [quote name='Izabela124.']Witanko Jak dzis mija wam dzionek? witanko :multi: ano minął nam dzionek ;) [quote name='Matusz']Witanko ! :multi: witaj Wnuś :multi: [quote name='apple']Alu gdzie ty pojechałaś z odsieczą do Klockowej ? pojechałam na wojnę z zarazkami :diabloti: [quote name='agbar']dzien dober:grins: bry wieczer :grins: [quote name='Medorowa']Sliczne:loveu: O której godzinie robione:razz: http://images29.fotosik.pl/153/bd3fd6724e38cdf5.jpg :hmmmm: coś kole 17tej :p Quote
Alicja Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='justysiek']czesc:multi: nie bylo mnie bo mi sie sesja ciagnie w sumie juz jutro koncze:loveu: pozdrawiam i buziaki sle :loveu: witanko :multi: kończ te sesyjkę ;)...pozdróweczka :multi::loveu: [quote name='evaxon']:hand::hand::hand::hand::hand: :loveu:przyszlam se pomachac do ciebie:loveu: odmachnę Ci Effuniu :hand: :loveu: [quote name='jonQuilla']to ja Twoja córcia Mamciu :loveu: :multi: myślałam że przyjdę tutaj i będę miała do nadrabiania około 20 stron a tu tak skromniutko bo tylko 5 albo 6 :) widziałam też piekielne zdjecia nieba http://images30.fotosik.pl/154/d6668b74ff2d97b7.jpg :loveu::loveu::loveu: brak słów, cudne :) :loveu::loveu::loveu: ano skromniutko :p Mamunia była u Cioteczki :p cieszkam że się fotki podobują :loveu: Quote
Wilejkaros Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ciotki, nie słyszałyście o przypadku psa, który przeszedł parwo i wyzdrowiał? Szukamy dawcy do transfuzji. Sprawa pilna. Najlepiej Warszawa i okolice. Jedna z naszych wolontariuszek ma Zulę, która często oddaje krew, nawet ostatnio, ale ma już takie zrosty... Quote
Alicja Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Wilejkaros']Ciotki, nie słyszałyście o przypadku psa, który przeszedł parwo i wyzdrowiał? Szukamy dawcy do transfuzji. Sprawa pilna. Najlepiej Warszawa i okolice. Jedna z naszych wolontariuszek ma Zulę, która często oddaje krew, nawet ostatnio, ale ma już takie zrosty... Aniu ....a jakiś zaprzyjaźniony wet nie miałby namiarów na takiego psiaka :razz::razz: Quote
Pandisia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Alicja'] a skąd ta śliwka :razz::roll: Przemoc w rodzinie . Pies mnie bije :mad: :diabloti: Quote
Alicja Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Wilejkaros']Właśnie lecznica dzwoniła do nas... o masz ... a ja myślałam ze w nich nadzieja :cool1: [quote name='Pandisia']Przemoc w rodzinie . Pies mnie bije :mad: :diabloti: :evil_lol::evil_lol:znam to ...ja miewałam szkło z okularów w oczodole :roll::evil_lol: zapraszam do wątku o schronisku w Jastrzębiu opisałam podejście pani wet ....:razz::razz: do spraw sterylki :roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9456470#post9456470 Quote
agbar Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 no jak to:crazyeye:...co tu sie stalo:crazyeye:bomba jaka cy cus:razz:puuuuustooooooo i tylko echooo echoo echo cho oo........:evil_lol: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ala łazi ploci a do się nie zaglada - przekupka jedna :loveu::loveu::loveu: Cześć Alu :loveu: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='agbar']no jak to:crazyeye:...co tu sie stalo:crazyeye:bomba jaka cy cus:razz:puuuuustooooooo i tylko echooo echoo echo cho oo........:evil_lol: ano pusto :razz::razz:...widać towara nieatrakcyjna na półkach :p [quote name='apple']Ala łazi ploci a do się nie zaglada - przekupka jedna :loveu::loveu::loveu: Cześć Alu :loveu: A co tu bede sama siedzieć :razz::razz:...wczoraj to se chocia z Klocusiową w domecku posiedziałam i z Klocuszkiem na posłanku :grins: cześć Dżapuszko :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja'] ano pusto :razz::razz:...widać towara nieatrakcyjna na półkach :p A co tu bede sama siedzieć :razz::razz:...wczoraj to se chocia z Klocusiową w domecku posiedziałam i z Klocuszkiem na posłanku :grins: cześć Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:Jak to sama - JA tu jestem :mad: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Jak to sama - JA tu jestem :mad: :calus: no widze ze dojszłaś ...widzę :loveu: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='agbar']i JA tez jestem:nono: :multi::multi::multi:to już nas jest banda ;):evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='agbar']i JA tez jestem:nono:Też dojszłaś?:diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 cześć mamcia :loveu::loveu::multi::multi: Quote
agbar Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Też dojszłaś?:diabloti: a to nie widac?:diabloti: Quote
Recommended Posts