sota36 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale na terenie polski obowiązuje prawo polskie :grins: kontrowersyjny temat :cool1: [/FONT] ales uparta! Zrob pikieta pod Sejmem -ale powiedz kiedy, to i ja postaiwe swoj namiocik. Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]Ozzy niedzielny :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='sota36']ales uparta! Zrob pikieta pod Sejmem -ale powiedz kiedy, to i ja postaiwe swoj namiocik. [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja mam materace i psiworki :grins:[/FONT] Quote
mar....ka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja mam materace i psiworki :grins:[/FONT] to ja się dołaczam ostatnio przytyłam więc 2 miejsca zajmnę:) Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 wow ale temat :razz: u nas powoli weci zaczynają informować ludzi o tym, że nie trzeba co roku na wirusówki (oprócz wśc. oczywiście)- ale jeszcze dwa lata temu jak sama tego nie powiedziałam to kazali za rok, za rok :mad: dla nich to kasa nie ma się co oszukiwać :cool1: Quote
sota36 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Moj namiocik jest na 8 osob, albo 2 male fiaty! Spoko - zmiescimy sie! mam tez kuchenke gazowa i menazki:) Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='majoka']to ja się dołaczam ostatnio przytyłam więc 2 miejsca zajmnę:) [FONT=Arial];) oki ...w koopie raźniej :razz::razz:[/FONT] [quote name='malawaszka']wow ale temat :razz: u nas powoli weci zaczynają informować ludzi o tym, że nie trzeba co roku na wirusówki (oprócz wśc. oczywiście)- ale jeszcze dwa lata temu jak sama tego nie powiedziałam to kazali za rok, za rok :mad: dla nich to kasa nie ma się co oszukiwać :cool1: [FONT=Arial]no bo nie wszystkie się szczepi co roku :razz::razz:[/FONT] Quote
Pimpek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 http://images24.fotosik.pl/133/a8c5e525004d711d.jpg Ozzy wykorzystuje wolne, jak najlepiej :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='sota36']Moj namiocik jest na 8 osob, albo 2 male fiaty! Spoko - zmiescimy sie! mam tez kuchenke gazowa i menazki:) [FONT=Arial]ale zaje2bista wyprawa bedzie ...jak na K2:razz::razz:[/FONT] Quote
Lusiaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Siemaneczko Alu:lol:.Juz prawie ozdrowialam i na chwilke wpadlam,zeby sie przywitac i podziekowac za twoja pomoc dla Emdziolka.Jak zwykle jestes niezastapiona:loveu:.:Rose::calus: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Lusiaczek']Siemaneczko Alu:lol:.Juz prawie ozdrowialam i na chwilke wpadlam,zeby sie przywitac i podziekowac za twoja pomoc dla Emdziolka.Jak zwykle jestes niezastapiona:loveu:.:Rose::calus: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:WITANKO LUSIACZKU :loveu: Cieszkam że nóżka już prawie ;) OKI ... :oops::oops::oops::oops::oops:....:calus:[/FONT] Quote
basia2202 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 eloł Alutku z Ozzulkiem :multi: :loveu: przybywszy po długiej przerwie :multi: :) nie nadrobię wszystkiego... ale.. widziałam pościelowego Ozziego:) cudny - jak zawsze :loveu: http://images34.fotosik.pl/92/6cb28015237dff71.jpg cmokale od ciotki Ozziku nasz przystojny :eviltong: :loveu: noo... to ja wracam posiedzieć pod choinką:evil_lol: ściskamy Was mocno:) a Zuzanka całuje czule i soczyście :loveu: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='basia2202']eloł Alutku z Ozzulkiem :multi: :loveu: przybywszy po długiej przerwie :multi: :) nie nadrobię wszystkiego... ale.. widziałam pościelowego Ozziego:) cudny - jak zawsze :loveu: http://images34.fotosik.pl/92/6cb28015237dff71.jpg cmokale od ciotki Ozziku nasz przystojny :eviltong: :loveu: noo... to ja wracam posiedzieć pod choinką:evil_lol: ściskamy Was mocno:) a Zuzanka całuje czule i soczyście :loveu: [FONT=Arial] WITANKO :multi::loveu::multi: Ozzulek wyściskany wycmokany :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Dawno mnie tu nie było ale jestem całuski dla OZZULCA Quote
sota36 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale zaje2bista wyprawa bedzie ...jak na K2:razz::razz:[/FONT] tylko co na to powie Ciocia Klocusiowa????? Bo jo staro baba jezdem, ale sie Jej..boja... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Bry wieczór :) http://images24.fotosik.pl/133/a8c5e525004d711d.jpg Oczywiście na podusi... Temu to dobrze :loveu: Quote
Lusiaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 No jeszcze nie calkiem,ale juz prawie z nia ok.A tak na marginesie ,to co za wypadzik sie szykuje? Quote
Pandisia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Odnośnie szczepienia znalazłam jeszcze http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5713 Quote
Medorowa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Doberek:multi: Poczytałam o szczepieniach:roll: Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Witanko wieczorne :multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Iwona1984']Dawno mnie tu nie było ale jestem całuski dla OZZULCA [FONT=Arial]witanko u Nas z powrotem :loveu:[/FONT] [quote name='sota36']tylko co na to powie Ciocia Klocusiowa????? Bo jo staro baba jezdem, ale sie Jej..boja... [FONT=Arial]:hmmmm: a czegóż tak się bojasz tej kruchej istotki :razz::razz:[/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bry wieczór :) http://images24.fotosik.pl/133/a8c5e525004d711d.jpg Oczywiście na podusi... Temu to dobrze :loveu: [FONT=Arial]Bry :grins: psiowe miejsce tylko na podusi ;)[/FONT] [quote name='Lusiaczek']No jeszcze nie calkiem,ale juz prawie z nia ok.A tak na marginesie ,to co za wypadzik sie szykuje? [FONT=Arial]pod sejm ....czy gdzies tam ;)...ważne że razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jak pod Sejm, to będę wałówki przynosić ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Bry :grins: psiowe miejsce tylko na podusi ;)[/FONT] To gdzie pancia z panciem śpią w takim razie? [FONT=Arial]:hmmmm: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Pandisia']Odnośnie szczepienia znalazłam jeszcze http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5713 [FONT=Arial]czyli jednak :razz::razz:[/FONT] [quote name='Medorowa']Doberek:multi: Poczytałam o szczepieniach:roll: [FONT=Arial]doberek Madziulku :multi: ksztalcąca lekturka;) [/FONT] [quote name='Matusz']Witanko wieczorne :multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: [FONT=Arial]Witanko Mateuszu :multi::loveu::multi:...[/FONT] Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Wilejkaros']Jak pod Sejm, to będę wałówki przynosić ;) [FONT=Arial]:evil_lol:i kawę w termosie :grins:[/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To gdzie pancia z panciem śpią w takim razie? [FONT=Arial]:hmmmm: [/FONT] [FONT=Arial]pańcio ma swoja .......a ja dzielę z Ozzulkiem :razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts