Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']a ja TAK...fajnie sie mam prawda??:grins:

[FONT=Arial]:hmmmm: ja nie wiem o czym Ty do Mnie mówisz ....co to jest się wyspać ....chocia dziś nikt SMSów nie wysyłał rano :diabloti::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple']fróciłam :multi::multi::multi:

:multi::multi:[FONT=Arial]:multi:URRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:multi::multi:

[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Korzystaj z tych chyba że masz ochotę sama tworzyć ale dla mnie te są extra:multi::multi:

[FONT=Arial]wiadomo... wsjo co moje jest extra :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

hahhaha
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]wiadomo... wsjo co moje jest extra :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

hahhaha
[/FONT]

:oops:[FONT=Arial]:oops::oops:przecie ZAWSZE to mówię :loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]wiadomo... wsjo co moje jest extra :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

hahhaha

[/FONT]

Skromność to rzadka cecha ale niektórzy ją posiadają:evil_lol::evil_lol::thumbs::cool2:

:siara:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Skromność to rzadka cecha ale niektórzy ją posiadają:evil_lol::evil_lol::thumbs::cool2:

:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:.........i tak trzymać ;)[/FONT]

Posted

[quote name='ATLANTYDA']The best :eviltong:

[FONT=Arial]bo ja jestem z TYCH .....debeściakow :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='teqquila']pinkie zdolna toz to malo powiedziane to talent :diabloti:
:B-fly::B-fly::B-fly:

[quote name='mia_mia']dziń dybry:p
[FONT=Arial]bereczek :multi::multi:

no to jeszcze raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]

[/FONT]

[FONT=Arial]ŻYCZONKA DLA WAS

[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Mamuniu już ja Cię straszyłam TOZ'em a Ty dalej dajesz niecenzuralne zdjęcia Ozzulca ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pokaż mi papier że on wyraża na to zgodę i dam Ci spokój ;)

Cześć :multi::multi::multi::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Mamuniu już ja Cię straszyłam TOZ'em a Ty dalej dajesz niecenzuralne zdjęcia Ozzulca ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]
Cenzura jaka czy co?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Dobra! Ale dostanę?:razz:

[FONT=Arial]ALE już masz.:loveu:.. chcesz jeszcze jedną?? pogadaj z bocianem niech ci podrzuci :roll:[/FONT]

[quote name='ATLANTYDA']Skromność to rzadka cecha ale niektórzy ją posiadają:evil_lol::evil_lol::thumbs::cool2:

[FONT=Arial]tak... skromność to ja :grins: ale rzadko o tym mówie bom skromna :evil_lol:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Mamuniu już ja Cię straszyłam TOZ'em a Ty dalej dajesz niecenzuralne zdjęcia Ozzulca ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

[FONT=Arial]a ty co.... z sanepidu?? czy z ministerstwa rolnictwa?? :razz::razz: papier na jajka byś chciała?? nie martw sie... przebadane- p(ta)siej grypy nie stwierdzono :diabloti:[/FONT]