Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale masz pieknego psa :) Zawsze chcialam miec jakiegos duzego psa ale neistety mam maly dom wiec ... narazie nie moge sobie pozwolic na cos wiekszego .. a szkoda :) Zapraszam do galerii mojego psa :)

Posted

[quote name='_Mikuunia_']Ale masz pieknego psa :) Zawsze chcialam miec jakiegos duzego psa ale neistety mam maly dom wiec ... narazie nie moge sobie pozwolic na cos wiekszego .. a szkoda :) Zapraszam do galerii mojego psa :)

[FONT=Georgia]kochana...nie masz co żałować ;) taki większy sięga na wyższe półki i więcej niszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mamuniu :multi::multi::multi: przyszłam poskakać u Ciebie :)
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Alu przyszłam powiedzieć Dobranoc bo znikam:hand: Wy jeszcze pewnie do nocy pobojcycie bojcory jedne:evil_lol: Przyde jutro z rana na kaffkę. Pa!

[FONT=Georgia]zanim nadrobisz to będzie czas na obiad a nie poranną kawę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zanim nadrobisz to będzie czas na obiad a nie poranną kawę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] HAHAHA To ić a nie nabijaj mi tu postów bo bede miała dużo czytania jutro:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']HAHAHA To ić a nie nabijaj mi tu postów bo bede miała dużo czytania jutro:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nigdy w życiu nie pójdę Ci na rękę ;) :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś']to bardzo się cieszę :multi:
ukochaj mamcię od nas :loveu:

[FONT=Arial]dziękuję :loveu:[/FONT]

[quote name='apple']To Dawa dla Rinusiowej tyż jak juz przyszła. Badźmy goscinne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]a jak ....jak jest to też dostanie jedzonko ...czego jak czego ale jedzonka nie żałuję :razz::razz:[/FONT]

[quote name='Rinuś']Dawa Dawa chociaż nie wiem co dają :diabloti:
[FONT=Arial]mniamniusne jedzonko[/FONT]

[quote name='apple']Już wiesz i do tego pyffko :lol:
[FONT=Arial]obowiązkowo ...[/FONT]

[quote name='_Mikuunia_']Ale masz pieknego psa :) Zawsze chcialam miec jakiegos duzego psa ale neistety mam maly dom wiec ... narazie nie moge sobie pozwolic na cos wiekszego .. a szkoda :) Zapraszam do galerii mojego psa :)
[FONT=Arial]dziękuje Ci bardzo ....i oczywiście ze zajrzę [/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]HRANOLKI :grins:

smażeny syr, hranolki, tatarska omaczka, a salat.... czeskie danie mniam :p
[/FONT]
[FONT=Arial]
czyli wszystko pod jednym hasłem ......PYSZOTERIA :loveu:
[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]kochana...nie masz co żałować ;) taki większy sięga na wyższe półki i więcej niszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]Ozzy nie sięga :p[/FONT]

Mamuniu :multi::multi::multi: przyszłam poskakać u Ciebie :)
[/FONT]

[FONT=Arial]hopsaj dziecinko :multi:[/FONT]
[FONT=Arial]:razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Alu przyszłam powiedzieć Dobranoc bo znikam:hand: Wy jeszcze pewnie do nocy pobojcycie bojcory jedne:evil_lol: Przyde jutro z rana na kaffkę. Pa!
[FONT=Arial]branoc moje jabłuszko :loveu:pelne snów :evil_lol:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zanim nadrobisz to będzie czas na obiad a nie poranną kawę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]mmmmmmmmmm poranna kaff:razz::razz:[/FONT]

[quote name='apple']HAHAHA To ić a nie nabijaj mi tu postów bo bede miała dużo czytania jutro:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nigdy w życiu nie pójdę Ci na rękę ;) :loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]nie deptaj po ręcach to boli [/FONT]

Posted

[quote name='Pandisia']Heyka
a mój rudy znowu kuleje i chyba to jednak dysplazja :placz:
Aleście nagadały stron :evil_lol:
[FONT=Arial]:shake:..osz kurcze.......
Basiu a gdzie bylaś na badaniach :razz::razz:
[/FONT]

Posted

Pierwsze zdjęcia robiłam na Krzyżowej wszystkie jak do rodowodu i okazało się
że z tych zdjęć nie da się jednoznacznie powiedzieć co tam jest.
Po nowym roku pojedziemy do Wrocławia zrobić zdjęcia na cyfrowym aparacie
i wszystko powinno być jasne.

Posted

[quote name='Pandisia']Pierwsze zdjęcia robiłam na Krzyżowej wszystkie jak do rodowodu i okazało się
że z tych zdjęć nie da się jednoznacznie powiedzieć co tam jest.
Po nowym roku pojedziemy do Wrocławia zrobić zdjęcia na cyfrowym aparacie
i wszystko powinno być jasne.[FONT=Arial]... kurcze no ...a tak już wydawało się ze bedzie oki :razz::razz:
no cóż ....oby okazało się ze to nie TO ...takie Moje życzenia Dla WAS ;)
[/FONT]

Posted

Cze Alutka :loveu: Troszku się u Was działo :lol: Poczytałam po łebkach :oops: Cieszkam, że mama dobrze :multi: Foteczki Ozzulińskiego widziałam :loveu: