Rinuś Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']To Dawa dla Rinusiowej tyż jak juz przyszła. Badźmy goscinne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawa Dawa chociaż nie wiem co dają :diabloti: Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]mam syr i hranulki :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Już wiesz i do tego pyffko :lol: Quote
_Mikuunia_ Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ale masz pieknego psa :) Zawsze chcialam miec jakiegos duzego psa ale neistety mam maly dom wiec ... narazie nie moge sobie pozwolic na cos wiekszego .. a szkoda :) Zapraszam do galerii mojego psa :) Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]HRANOLKI :grins: smażeny syr, hranolki, tatarska omaczka, a salat.... czeskie danie mniam :p[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='_Mikuunia_']Ale masz pieknego psa :) Zawsze chcialam miec jakiegos duzego psa ale neistety mam maly dom wiec ... narazie nie moge sobie pozwolic na cos wiekszego .. a szkoda :) Zapraszam do galerii mojego psa :) [FONT=Georgia]kochana...nie masz co żałować ;) taki większy sięga na wyższe półki i więcej niszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mamuniu :multi::multi::multi: przyszłam poskakać u Ciebie :) [/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Alu przyszłam powiedzieć Dobranoc bo znikam:hand: Wy jeszcze pewnie do nocy pobojcycie bojcory jedne:evil_lol: Przyde jutro z rana na kaffkę. Pa! Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Alu przyszłam powiedzieć Dobranoc bo znikam:hand: Wy jeszcze pewnie do nocy pobojcycie bojcory jedne:evil_lol: Przyde jutro z rana na kaffkę. Pa! [FONT=Georgia]zanim nadrobisz to będzie czas na obiad a nie poranną kawę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zanim nadrobisz to będzie czas na obiad a nie poranną kawę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] HAHAHA To ić a nie nabijaj mi tu postów bo bede miała dużo czytania jutro:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']HAHAHA To ić a nie nabijaj mi tu postów bo bede miała dużo czytania jutro:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nigdy w życiu nie pójdę Ci na rękę ;) :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Rinuś']to bardzo się cieszę :multi: ukochaj mamcię od nas :loveu: [FONT=Arial]dziękuję :loveu:[/FONT] [quote name='apple']To Dawa dla Rinusiowej tyż jak juz przyszła. Badźmy goscinne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]a jak ....jak jest to też dostanie jedzonko ...czego jak czego ale jedzonka nie żałuję :razz::razz:[/FONT] [quote name='Rinuś']Dawa Dawa chociaż nie wiem co dają :diabloti: [FONT=Arial]mniamniusne jedzonko[/FONT] [quote name='apple']Już wiesz i do tego pyffko :lol: [FONT=Arial]obowiązkowo ...[/FONT] [quote name='_Mikuunia_']Ale masz pieknego psa :) Zawsze chcialam miec jakiegos duzego psa ale neistety mam maly dom wiec ... narazie nie moge sobie pozwolic na cos wiekszego .. a szkoda :) Zapraszam do galerii mojego psa :) [FONT=Arial]dziękuje Ci bardzo ....i oczywiście ze zajrzę [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]HRANOLKI :grins: smażeny syr, hranolki, tatarska omaczka, a salat.... czeskie danie mniam :p[/FONT] [FONT=Arial] czyli wszystko pod jednym hasłem ......PYSZOTERIA :loveu:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]kochana...nie masz co żałować ;) taki większy sięga na wyższe półki i więcej niszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]Ozzy nie sięga :p[/FONT] Mamuniu :multi::multi::multi: przyszłam poskakać u Ciebie :) [/FONT] [FONT=Arial]hopsaj dziecinko :multi:[/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Alu przyszłam powiedzieć Dobranoc bo znikam:hand: Wy jeszcze pewnie do nocy pobojcycie bojcory jedne:evil_lol: Przyde jutro z rana na kaffkę. Pa! [FONT=Arial]branoc moje jabłuszko :loveu:pelne snów :evil_lol:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zanim nadrobisz to będzie czas na obiad a nie poranną kawę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]mmmmmmmmmm poranna kaff:razz::razz:[/FONT] [quote name='apple']HAHAHA To ić a nie nabijaj mi tu postów bo bede miała dużo czytania jutro:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nigdy w życiu nie pójdę Ci na rękę ;) :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]nie deptaj po ręcach to boli [/FONT] Quote
Pandisia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Heyka a mój rudy znowu kuleje i chyba to jednak dysplazja :placz: Aleście nagadały stron :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Pandisia']Heyka a mój rudy znowu kuleje i chyba to jednak dysplazja :placz: Aleście nagadały stron :evil_lol: [FONT=Arial]:shake:..osz kurcze....... Basiu a gdzie bylaś na badaniach :razz::razz:[/FONT] Quote
Pandisia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Pierwsze zdjęcia robiłam na Krzyżowej wszystkie jak do rodowodu i okazało się że z tych zdjęć nie da się jednoznacznie powiedzieć co tam jest. Po nowym roku pojedziemy do Wrocławia zrobić zdjęcia na cyfrowym aparacie i wszystko powinno być jasne. Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Pandisia']Pierwsze zdjęcia robiłam na Krzyżowej wszystkie jak do rodowodu i okazało się że z tych zdjęć nie da się jednoznacznie powiedzieć co tam jest. Po nowym roku pojedziemy do Wrocławia zrobić zdjęcia na cyfrowym aparacie i wszystko powinno być jasne.[FONT=Arial]... kurcze no ...a tak już wydawało się ze bedzie oki :razz::razz: no cóż ....oby okazało się ze to nie TO ...takie Moje życzenia Dla WAS ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]ŻYCZONKA DLA WAS [/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Pandisia']Dziękujemy i pozdrawiamy http://images32.fotosik.pl/88/125d9494a1b1ab2e.jpg [FONT=Arial]ślicznotku....trzymaj się :razz::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Georgia][FONT=Arial]Ozzy nie sięga :p[/FONT][/FONT] [FONT=Georgia]racja...Ozzy to psi anioU ;) :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Matusz Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 a ja piłem drinczki :diabloti::diabloti: Witanko niedzielnie :diabloti::evil_lol::evil_lol::multi::multi::loveu::loveu: Quote
ATLANTYDA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 A ja nic nie piłam bo ostatnio przedobrzyłam i rano głowę mi chciało rozwalić:mad::placz: nie zastosowałma starej zasady nie mieszać:evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Cze Alutka :loveu: Troszku się u Was działo :lol: Poczytałam po łebkach :oops: Cieszkam, że mama dobrze :multi: Foteczki Ozzulińskiego widziałam :loveu: Quote
apple Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Przyszłam z poranna kaffką:kaffee_2: a cię nie ma to przyde później :loveu: Quote
mar....ka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Też widziałam, jak zwykle nabiał:) http://images28.fotosik.pl/132/c122e95acb9f3614.jpg Quote
Recommended Posts