Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:mad::mad:[FONT=Arial]:mad:5 minut............:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

pierwsze słowa do dziennika a 2 do śmietnika :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']pierwsze słowa do dziennika a 2 do śmietnika :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]LEPSIEJSZEGO NOWEGO ROKU :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Matusz']
LEPSIEJSZEGO Alutka !!!

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ano... lepsiejszego :drink1::BIG:[/FONT]

:Cool!::Cool!::Cool!:
[FONT=Arial]YES YES YES [/FONT]

Posted

[quote name='Matusz']
czyżbym miał mamule ?? :bigok::bigok:

tak :loveu: warunkiem adopcji jest kochanie prasowania :loveu: :loveu: :evil_lol:
po mamusi :loveu: :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Matusz']i mam bacię Alutkę i ciocię debe :loveu::loveu:

:multi::multi:

I siostre Dilerową i brata Olka :multi: :multi: nie zapominajmy o prababci Hannie :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']I siostre Dilerową i brata Olka :multi: :multi: nie zapominajmy o prababci Hannie :loveu:

noo !! :multi::multi::multi:
i prababcie Pysię:multi::multi:

a klockowa i waszka to kto jest dla mnie ? :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Mateusz lubisz prasować ?? :diabloti:

[quote name='Matusz']lubię :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Vectra']synu pójdź w me ramiona :bigok:

[quote name='Matusz']
czyżbym miał mamule ?? :bigok::bigok:

[quote name='Vectra']tak :loveu: warunkiem adopcji jest kochanie prasowania :loveu: :loveu: :evil_lol:
po mamusi :loveu: :loveu: :diabloti:

[quote name='Matusz']i mam bacię Alutkę i ciocię debe :loveu::loveu:

:multi::multi:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeden wieczór i się dorobilam wnusia :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeden wieczór i się dorobilam wnusia :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

no a ja babci, mamci, brata, siostry, prababci, ciotki:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeden wieczór i się dorobilam wnusia :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
widzisz i faceci zupełnie nie są potrzebni by mieć dzieci .. wystarczy komp , dogo , balsam pomorski , szampan i miód :evil_lol: :evil_lol: i wnuczek jak malowany :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']widzisz i faceci zupełnie nie są potrzebni by mieć dzieci .. wystarczy komp , dogo , balsam pomorski , szampan i miód :evil_lol: :evil_lol: i wnuczek jak malowany :loveu: :diabloti:

:razz:[FONT=Arial]:razz::razz:nie zapominaj o piwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz::razz:nie zapominaj o piwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
hahahaha ,ale ja nie piłam piwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: