Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ZOOFILKA !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti:[/FONT] Od razu !:-o Ja nie wiem o czym ty mówisz:roll:. Ja tylko powiedziałam że lubię jajka :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Od razu !:-o Ja nie wiem o czym ty mówisz:roll:. Ja tylko powiedziałam że lubię jajka :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia]to nie zmienia faktu...jajka czy Ozzulca czy ptasie i tak są powiązane z ZOO :) :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to nie zmienia faktu...jajka czy Ozzulca czy ptasie i tak są powiązane z ZOO :) :evil_lol:[/FONT] No powiedz że ty nie lubisz to ci nie uwierzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Nie dlaczego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia]nie wiem, wolę zapytać...jakby nie patrzeć to blog prowadzony przez moją mamunie i nie chcę żeby coś źle odebrała ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wiem, wolę zapytać...jakby nie patrzeć to blog prowadzony przez moją mamunie i nie chcę żeby coś źle odebrała ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]Spoko mamunia jest wyzwolona i postępowa na pewno zrozumie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Mamuniu już ja Cię straszyłam TOZ'em a Ty dalej dajesz niecenzuralne zdjęcia Ozzulca ;) :evil_lol::evil_lol:
Pokaż mi papier że on wyraża na to zgodę i dam Ci spokój ;)

Cześć :multi::multi::loveu:
[/FONT]
[FONT=Arial]cześć Córcia :multi::loveu:....
mamunia TOZa nie boja :shake:...
papierów nie bendem pokazywać :eviltong:
[/FONT]

[quote name='apple']Cenzura jaka czy co?:evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]no ja nie wiem co sie tu porobiło :hmmmm:[/FONT]:evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ALE już masz.:loveu:.. chcesz jeszcze jedną?? pogadaj z bocianem niech ci podrzuci :roll:

ma 2 ;)...
[/FONT]
[FONT=Arial]tak... skromność to ja :grins: ale rzadko o tym mówie bom skromna :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tak.....a świstaka zamknęli :siara:
[/FONT]

[FONT=Arial]a ty co.... z sanepidu?? czy z ministerstwa rolnictwa?? :razz::razz: papier na jajka byś chciała?? nie martw sie... przebadane- p(ta)siej grypy nie stwierdzono :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]:calus: wiedzialam ze chocia TY wstawisz się za Ozzulkowym nabiałkiem :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]na jajka Ozzulca :evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple']Ja tam lubię jajka :evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ZOOFILKA !!! :evil_lol: :diabloti:[/FONT]

[quote name='apple']Od razu !:-o Ja nie wiem o czym ty mówisz:roll:. Ja tylko powiedziałam że lubię jajka :roll: :evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to nie zmienia faktu...jajka czy Ozzulca czy ptasie i tak są powiązane z ZOO :) :evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple']No powiedz że ty nie lubisz to ci nie uwierzę :evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to podchwytliwe pytanie? :evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple']Nie dlaczego :evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wiem, wolę zapytać...jakby nie patrzeć to blog prowadzony przez moją mamunie i nie chcę żeby coś źle odebrała ;) :evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple']Spoko mamunia jest wyzwolona i postępowa na pewno zrozumie:evil_lol:

[quote name='Medorowa']Gadacie o tych jajkach, aż się głodna zrobiłam:roll:

:roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
[FONT=Arial]
Madziu :p....sadzone , jajeczniczka czy na twardo ....może być jeszcze po wiedeńsku :razz::razz:;)

a ja też lubię jajka :evil_lol:

EMOTY CIACH CIACH
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Spoko mamunia jest wyzwolona i postępowa na pewno zrozumie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia]skoro tak to lubie :oops::oops::oops:[/FONT]

[quote name='Medorowa']Gadacie o tych jajkach, aż się głodna zrobiłam:roll::roll:

[FONT=Georgia]o ho ho...komuś się apetyt na YaYo zrobił ;) :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]skoro tak to lubie :oops::oops::oops:

[FONT=Arial][SIZE=2]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ja też ...;)
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Georgia]o ho ho...komuś się apetyt na YaYo zrobił ;) :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]mniam ........w sosie tatarskim :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]mniam ........w sosie tatarskim :razz::razz:[/FONT] E tam omlecik z papryczką serkiem i bekonem mniam :roll: W sumie to też zgłodniałam ide do Klocusiów na te fryty :evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']No nie! Co tu zagladam to prawie zawsze albo jajka..Ozzulca, albo jajka w Tatarze:)

[FONT=Arial]jaja tatarzyna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)[/FONT]

[quote name='emdziolek']Cześć dziewczyny, wpadajcie... podnoszcie:( prosze:(
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9178230#post9178230

[FONT=Arial]
Emiś .....jestem na posterunku :razz:

[/FONT] [quote name='apple']E tam omlecik z papryczką serkiem i bekonem mniam :roll: W sumie to też zgłodniałam ide do Klocusiów na te fryty :evil_lol:

[FONT=Arial]oć do mła tysz mam syr i hranulki :evil_lol::evil_lol: Klocusiowa poszła zlegnąć kole Pawcia ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]oć do mła tysz mam syr i hranulki :evil_lol::evil_lol: Klocusiowa poszła zlegnąć kole Pawcia ;)[/FONT] Przyszłam do cię bo Klocusiowa wszystko zeżarła sama nawet sie nie podzieliła a tylko smaka narobiła. Piwo przyniesłam

Posted

[quote name='Rinuś']witaj Aklllutko :loveu:

jak tam mamcia?

[FONT=Arial]witanko :multi::multi:
mamcia coraz lepiej ...bo to koffany człowieczek i wie że to co powie pani dr to tzreba robić ...
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Przyszłam do cię bo Klocusiowa wszystko zeżarła sama nawet sie nie podzieliła a tylko smaka narobiła. Piwo przyniesłam

[FONT=Arial]no to podaje do stołu ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]witanko :multi::multi:
mamcia coraz lepiej ...bo to koffany człowieczek i wie że to co powie pani dr to tzreba robić ...
[/FONT]
to bardzo się cieszę :multi:
ukochaj mamcię od nas :loveu: