Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mateusz , synu z racji że jestem Twoją matką , która ma stare obyczje , wyswatałam Cię .. chcę być teściową :evilbat:

Madzik !!!!! natentychmiast TU :diabloti:

ocywiście nie nie uznaje :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Mateusz , synu z racji że jestem Twoją matką , która ma stare obyczje , wyswatałam Cię .. chcę być teściową :evilbat:

Madzik !!!!! natentychmiast TU :diabloti:

ocywiście nie nie uznaje :diabloti:

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:mad::mad::mad::mad::mad:

proszę mi znaleźć a ja będę wybierał :D

Posted

[quote name='Matusz']

a klockowa i waszka to kto jest dla mnie ? :diabloti:

[FONT=Arial]mnie nie pytaj... ja już dawno straciłam rozeznanie :evil_lol::evil_lol:

tak czy inaczej WSZYSTKIEGO DOBREGOW.... nowej rodzinie :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]mnie nie pytaj... ja już dawno straciłam rozeznanie :evil_lol::evil_lol:

tak czy inaczej WSZYSTKIEGO DOBREGOW.... nowej rodzinie :multi::multi::multi:
[/FONT]

no wiesz co ??:diabloti::diabloti: nie wiedzieć takich rzeczy :shake::loveu:

Posted

Matusz napisał(a):
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:mad::mad::mad::mad::mad:

proszę mi znaleźć a ja będę wybierał :D

NIE ??? !!!!! matce starej się sprzeciwiasz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mad: :mad: :mad: :diabloti:
Nie ma NIE !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: już dałam na zapowiedzi :loveu: :loveu:

PS jutro proszę zmoderować część moich postów gdyż mogą być pisane nie dokońca świadomie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']NIE ??? !!!!! matce starej się sprzeciwiasz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mad: :mad: :mad: :diabloti:
Nie ma NIE !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: już dałam na zapowiedzi :loveu: :loveu:

PS jutro proszę zmoderować część moich postów gdyż mogą być pisane nie dokońca świadomie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tak, sprzeciwiam się:evil_lol::loveu::loveu: a mamcia młoda przecież i głupoty wypisuje :evil_lol::evil_lol:

to ksiądz się ucieszy, że dostał a nic mówić nie będzie musiał :diabloti:

jutro zmoderuje, oj zmoderuje :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']tak, sprzeciwiam się:evil_lol::loveu::loveu: a mamcia młoda przecież i głupoty wypisuje :evil_lol::evil_lol:

to ksiądz się ucieszy, że dostał a nic mówić nie będzie musiał :diabloti:

jutro zmoderuje, oj zmoderuje :evil_lol::evil_lol:

sama se zmoderuje , łapy z daleka od matczynych wypocinek :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']sama se zmoderuje , łapy z daleka od matczynych wypocinek :evil_lol: :evil_lol:

ok :D:D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najwyżej poprawię co będzie trzeba :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']no wiesz co ??:diabloti::diabloti: nie wiedzieć takich rzeczy :shake::loveu:

[FONT=Arial]:niewiem: od dawna szukamy jelenia co by rozrysował drzewo gene.... coś tam :grins: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:niewiem: od dawna szukamy jelenia co by rozrysował drzewo gene.... coś tam :grins:
ZACZYNAM JUTRO :diabloti::diabloti:jako ta łania ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]no i wsjem obecnymTU ...... SZCZĘŚLIWEGO!!! tym co mnie nie trawią też :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]
aaaaaaaaaa .....wsia Moja Rodzinka TU jest :loveu::loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

[FONT=Arial]SZCZęśLIWEGO :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']Czy juz widać jakies zmiany...? Mamy juz Nowy rok...:evil_lol:
Pzdr.
[FONT=Arial]taaaaa.. ósemka jest na końcu :grins:

no i właśnie podrożało...... :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Mateusz , Madzik LUBI PRASOWAĆ !!!! bierzemy ją do rodziny :diabloti:

ufff.. dobra, może być do rodziny tylko i wyłącznie [FONT=Arial]:grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Matusz']ufff.. dobra, może być do rodziny tylko i wyłącznie [FONT=Arial]:grins:[/FONT]
jako żona Twoja :loveu: :loveu: taką mam wizje :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Czy juz widać jakies zmiany...? Mamy juz Nowy rok...:evil_lol:
Pzdr.
:hmmmm:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaaaa.. ósemka jest na końcu :grins:

no i właśnie podrożało...... :grins:
[/FONT]
[FONT=Arial]ano tak ....niestety :cool1:[/FONT]

[quote name='Matusz']a no właśnie,[FONT=Arial]:grins:[/FONT]

a mi przybyło rodzinki :multi:

[FONT=Arial]czyli jesteśmy rodzina rozwojowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm:

[FONT=Arial]ano tak ....niestety :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]czyli jesteśmy rodzina rozwojowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

noo na to wychodzi :evil_lol::evil_lol: