Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Vectra']Jeszcze do tej części programu nie doszłam :evil_lol: :evil_lol: a o której będziem pić piwoo??:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz'] a o której będziem pić piwoo??:evil_lol: dopiero jest 13:15 więc moc czasu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Mateusz , synu z racji że jestem Twoją matką , która ma stare obyczje , wyswatałam Cię .. chcę być teściową :evilbat: Madzik !!!!! natentychmiast TU :diabloti: ocywiście nie nie uznaje :diabloti: Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Vectra napisał(a):dopiero jest 13:15 więc moc czasu :evil_lol: :evil_lol: ano fakt :evil_lol::evil_lol: a brat poszedł spać...:shake: Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Vectra napisał(a):Mateusz , synu z racji że jestem Twoją matką , która ma stare obyczje , wyswatałam Cię .. chcę być teściową :evilbat: Madzik !!!!! natentychmiast TU :diabloti: ocywiście nie nie uznaje :diabloti: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:mad::mad::mad::mad::mad: proszę mi znaleźć a ja będę wybierał :D Quote
clockwork Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz'] a klockowa i waszka to kto jest dla mnie ? :diabloti: [FONT=Arial]mnie nie pytaj... ja już dawno straciłam rozeznanie :evil_lol::evil_lol: tak czy inaczej WSZYSTKIEGO DOBREGOW.... nowej rodzinie :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]mnie nie pytaj... ja już dawno straciłam rozeznanie :evil_lol::evil_lol: tak czy inaczej WSZYSTKIEGO DOBREGOW.... nowej rodzinie :multi::multi::multi:[/FONT] no wiesz co ??:diabloti::diabloti: nie wiedzieć takich rzeczy :shake::loveu: Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Matusz napisał(a):nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:mad::mad::mad::mad::mad: proszę mi znaleźć a ja będę wybierał :D NIE ??? !!!!! matce starej się sprzeciwiasz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mad: :mad: :mad: :diabloti: Nie ma NIE !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: już dałam na zapowiedzi :loveu: :loveu: PS jutro proszę zmoderować część moich postów gdyż mogą być pisane nie dokońca świadomie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Vectra']NIE ??? !!!!! matce starej się sprzeciwiasz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mad: :mad: :mad: :diabloti: Nie ma NIE !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: już dałam na zapowiedzi :loveu: :loveu: PS jutro proszę zmoderować część moich postów gdyż mogą być pisane nie dokońca świadomie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak, sprzeciwiam się:evil_lol::loveu::loveu: a mamcia młoda przecież i głupoty wypisuje :evil_lol::evil_lol: to ksiądz się ucieszy, że dostał a nic mówić nie będzie musiał :diabloti: jutro zmoderuje, oj zmoderuje :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz']tak, sprzeciwiam się:evil_lol::loveu::loveu: a mamcia młoda przecież i głupoty wypisuje :evil_lol::evil_lol: to ksiądz się ucieszy, że dostał a nic mówić nie będzie musiał :diabloti: jutro zmoderuje, oj zmoderuje :evil_lol::evil_lol: sama se zmoderuje , łapy z daleka od matczynych wypocinek :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Vectra']sama se zmoderuje , łapy z daleka od matczynych wypocinek :evil_lol: :evil_lol: ok :D:D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najwyżej poprawię co będzie trzeba :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz']no wiesz co ??:diabloti::diabloti: nie wiedzieć takich rzeczy :shake::loveu: [FONT=Arial]:niewiem: od dawna szukamy jelenia co by rozrysował drzewo gene.... coś tam :grins: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:niewiem: od dawna szukamy jelenia co by rozrysował drzewo gene.... coś tam :grins: ZACZYNAM JUTRO :diabloti::diabloti:jako ta łania ;) [/FONT] [FONT=Arial]no i wsjem obecnymTU ...... SZCZĘŚLIWEGO!!! tym co mnie nie trawią też :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] aaaaaaaaaa .....wsia Moja Rodzinka TU jest :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT][FONT=Arial]SZCZęśLIWEGO :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Czy juz widać jakies zmiany...? Mamy juz Nowy rok...:evil_lol: Pzdr. Quote
clockwork Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Asiaczek']Czy juz widać jakies zmiany...? Mamy juz Nowy rok...:evil_lol: Pzdr. [FONT=Arial]taaaaa.. ósemka jest na końcu :grins: no i właśnie podrożało...... :grins: [/FONT] Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaaaa.. ósemka jest na końcu :grins: [/FONT] a no właśnie,[FONT=Arial]:grins:[/FONT] a mi przybyło rodzinki :multi: Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Mateusz , Madzik LUBI PRASOWAĆ !!!! bierzemy ją do rodziny :diabloti: Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Vectra']Mateusz , Madzik LUBI PRASOWAĆ !!!! bierzemy ją do rodziny :diabloti: ufff.. dobra, może być do rodziny tylko i wyłącznie [FONT=Arial]:grins:[/FONT] Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Matusz']ufff.. dobra, może być do rodziny tylko i wyłącznie [FONT=Arial]:grins:[/FONT] jako żona Twoja :loveu: :loveu: taką mam wizje :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Asiaczek']Czy juz widać jakies zmiany...? Mamy juz Nowy rok...:evil_lol: Pzdr. :hmmmm: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaaaa.. ósemka jest na końcu :grins: no i właśnie podrożało...... :grins: [/FONT] [FONT=Arial]ano tak ....niestety :cool1:[/FONT] [quote name='Matusz']a no właśnie,[FONT=Arial]:grins:[/FONT] a mi przybyło rodzinki :multi: [FONT=Arial]czyli jesteśmy rodzina rozwojowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Vectra napisał(a):jako żona Twoja :loveu: :loveu: taką mam wizje :loveu: :loveu: toć to kazirodztwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: [FONT=Arial]ano tak ....niestety :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]czyli jesteśmy rodzina rozwojowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] noo na to wychodzi :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Tylko mi dzieci nie majstrować , nie chce być babcią :mad: Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 nawet się do niczego nie dotknę [FONT=Arial]:grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts