clockwork Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu:[/FONT] [FONT=Arial] cze Koffana Nasza Madzialeno:loveu::loveu: wypunktowalam liste ;) [/FONT] [FONT=Arial]rehabilitacja-zrobiono:razz:[/FONT] [FONT=Arial]poczta[/FONT][FONT=Arial]-zrobiono:razz:[/FONT] [FONT=Arial]rejestracja[/FONT][FONT=Arial]-zrobiono:razz:[/FONT] [FONT=Arial]zasilacz[/FONT][FONT=Arial]-zrobiono:razz:[/FONT] [FONT=Arial]szklarz[/FONT][FONT=Arial]-zrobiono:razz:[/FONT] [FONT=Arial]tytuń-:siara::siara::oops:[/FONT][FONT=Arial]Mogę Ci jeszcze dopisać dojazd na kawę u Rydzewskich ;)i na sernik :p dobra ...możesz to przenieść na jutro ;)[/FONT] [FONT=Arial]wątpie Aluś żebym dała rade... musze tez czasem w domku pomieszkać bo Pan P. sie w końcu kiedyś zbuldoczy :roll: ale miło mi że zapraszasz :loveu:[/FONT] [quote name='Alicja'] [FONT=Arial];) ale mocie Aleja Pilsudskiego :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]ano momy... ponoć sam Piłsudski wylewał asfalt :cool1:[/FONT] Quote
apple Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ano momy... ponoć sam Piłsudski wylewał asfalt :cool1:[/FONT] To wylewał tyż w Jaworznie bo całe moje panieńskie życie ja na Al. Piłsudskiego spędziałam :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='apple']To wylewał tyż w Jaworznie bo całe moje panieńskie życie ja na Al. Piłsudskiego spędziałam :evil_lol: [FONT=Arial]dobry człowiek z tego Józka..... Józek mu było.. nie?? :roll::oops: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='apple']Jak najlepszej- ciągle jesteśmy w formie:evil_lol: [FONT=Arial]o tak cza trzymać ;)[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wątpie Aluś żebym dała rade... musze tez czasem w domku pomieszkać bo Pan P. sie w końcu kiedyś zbuldoczy :roll: ale miło mi że zapraszasz :loveu: :grins: Pan P.tysz zaproszony ...ale wiem :cool1:....ciężkie jest życia gwiazdy ;) [/FONT] [FONT=Arial]ano momy... ponoć sam Piłsudski wylewał asfalt :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: Pilsudski siem wylewał na ten asfalt :razz::razz:[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dzień Dobry :loveu: [quote name='Matusz']no jeszcze młodszy :evil_lol::evil_lol: na szczęście jeszcze w 2008 będzie lat -aście:diabloti: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:a ja nadal dzieści ;)[/FONT] I wszystko w należytym porządku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 jeny, jaki ten Pilsudski musiol byz zapracowany, jak wszedzie asfalt wylewal!Boroczek... Quote
jonQuilla Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='apple']Mam tylko na twardo - wszystkie H5N1 pouciekały:evil_lol: [FONT=Georgia]a to zoUzy...jak mogły pouciekać? a dlaczego w ogóle je wypuściłaś?? teraz cały świat zagrożony grypką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Rinuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 witanko :multi::multi::multi: juz dzisiaj 2008 rok :evil_lol: u dalej to samo prz******e życie :angryy: Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień Dobry :loveu: I wszystko w należytym porządku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]doberek :loveu: porządek w przyrodzie zachowany ;)[/FONT] [quote name='sota36']jeny, jaki ten Pilsudski musiol byz zapracowany, jak wszedzie asfalt wylewal!Boroczek... [FONT=Arial]ale mial ....lanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Rinuś']witanko :multi::multi::multi: juz dzisiaj 2008 rok :evil_lol: u dalej to samo prz******e życie :angryy: [FONT=Arial]witanko :multi::multi::multi: nic się nie zmienia tylko DATA :razz::razz::razz: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Medorowa']Cze Alu:p:p [FONT=Arial]cze Madziu :p:p[/FONT] Quote
Anja33 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Cześć Alutek Wszystkiego Naj w ten Sylwestrowy Dzionek Pozdrawiam Anka i Jokeros:BIG::drinka::drinking::laola:Bendem wkiele godziny 00 Quote
clockwork Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Arial]zapomniałam po co tu jestem a... [/FONT] [FONT=Arial]tytuń-[/FONT][FONT=Arial]zrobiono:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Anja33']Cześć Alutek Wszystkiego Naj w ten Sylwestrowy Dzionek Pozdrawiam Anka i Jokeros:BIG::drinka::drinking::laola:Bendem wkiele godziny 00 [FONT=Arial]witaj Córcia :multi::multi::multi::multi: postaram się też być :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]zapomniałam po co tu jestem a... [/FONT] [FONT=Arial]tytuń-[/FONT][FONT=Arial]zrobiono:razz:[/FONT] [FONT=Arial]dziękuję w imieniu Pana C. :calus:[/FONT] Quote
Rinuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]witanko :multi::multi::multi: nic się nie zmienia tylko DATA :razz::razz::razz: [/FONT] dokładnie...ale horoskop przeczytam :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Rinuś']dokładnie...ale horoskop przeczytam :evil_lol: :shake:[FONT=Arial]:shake::shake:...jakoś nie czytuje :razz:[/FONT] Quote
agbar Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a co z psami które maja polski paszport... jak Diler, a mieszka w nimcach i szczepi sie go TAM co 2 lata?? :razz::razz: przyjeżdzając na święta do Polski powinni lecieć do weta bo szczepiony rok temu??? [/FONT] nie kłam Klockowa:grins:....nie co 2 lata tylko co 3:diabloti: [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]a mnie dalej interesuje jak ta dilerowa... jakby ją skontrolowali TU to co jej powiedzą..... skoro w nimcach ma szczepić co 2 lata :roll:[/FONT] Dilerowa była dociekliwa i pytala, na granicy usłyszala ze ich interesuje co w paszporcie wpisane jest...a w Inspektoracie Weterynaryjnym w Wawie poinformowano mnie ze szczepienie jest ważne zgodnie z zaleceniami producenta, z tym ze podobno w Polsce w zwiazku wystepowaniem ciagle jeszcze wielu przypadkow wscieklizny zaleca sie szczepic psa co rok...uspokoiła mnie takze miła pani ze jesli mam date nastepnego szczepienia w ksiazeczce to nie musze sie niczym martwic jest ono jak najbardziej wazne na terenie Polski. ja musze jeszcze zaznaczyc ze Dili to Polak pelna paszcza ma paszport i czipa z Polski ale zameldowany jest w dojczowni.... a tera sie witam i cie Ala tez:loveu: i zycze ci fspanialego nowego roka:loveu::loveu: dostalas eska? Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='agbar']nie kłam Klockowa:grins:....nie co 2 lata tylko co 3:diabloti: [FONT=Arial].....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a mówilam ze 3 :grins:[/FONT] Dilerowa była dociekliwa i pytala, na granicy usłyszala ze ich interesuje co w paszporcie wpisane jest...a w Inspektoracie Weterynaryjnym w Wawie poinformowano mnie ze szczepienie jest ważne zgodnie z zaleceniami producenta, z tym ze podobno w Polsce w zwiazku wystepowaniem ciagle jeszcze wielu przypadkow wscieklizny zaleca sie szczepic psa co rok...uspokoiła mnie takze miła pani ze jesli mam date nastepnego szczepienia w ksiazeczce to nie musze sie niczym martwic jest ono jak najbardziej wazne na terenie Polski. ja musze jeszcze zaznaczyc ze Dili to Polak pelna paszcza ma paszport i czipa z Polski ale zameldowany jest w dojczowni.... [FONT=Arial]no to mamy już wyjaśnione DANKE ;)[/FONT] a tera sie witam i cie Ala tez:loveu: i zycze ci fspanialego nowego roka:loveu::loveu: dostalas eska? [FONT=Arial]:calus: dzięki :loveu:i wzajemnie :loveu::loveu: dostalam ;)dzięki ...uspokoilam się ;)[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 :drink1::drink1::BIG::knajpa::cunao: http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='ATLANTYDA']:drink1::drink1::BIG::knajpa::cunao: http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzięki :calus:[/FONT] Quote
e.v.a Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 zdrowka i szczescia w nowym roku Alciu:loveu::multi::drinka::drinka::cunao::beerchug: Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='evaxon']zdrowka i szczescia w nowym roku Alciu:loveu::multi::drinka::drinka::cunao::beerchug: [FONT=Arial]:calus: Effuniu dzięki :loveu::multi::loveu:[/FONT] Quote
ewelinabuck Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Fajerwerki, bal, muzyka, już szampana każdy łyka. Stary rok się w Nowy zmienia przy okazji śle życzenia: zdrowia, szczęścia, pomyślności, górę szmalu i miłości. Mnóstwa uniesień po zmroku życzę Tobie w Nowym Roku.:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='ewelinabuck']Fajerwerki, bal, muzyka, już szampana każdy łyka. Stary rok się w Nowy zmienia przy okazji śle życzenia: zdrowia, szczęścia, pomyślności, górę szmalu i miłości. Mnóstwa uniesień po zmroku życzę Tobie w Nowym Roku.:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: [FONT=Arial]dziękuję Ewelinko i życzę Ci wzajemnie :multi::multi::multi: a Nasze życzonka w podpisie ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts