Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie martwcie sie dziewczyny,"co się odwlecze nie uciecze" Jutro idziemy do weta,bo dzis miał wyjazd. Na pocieszenie wysyłam zdjęcia z nową miłościa Olusia. :loveu:Wyślę do Jaszy,bo ja nie umię wstawiac:oops:Bużki dla wszystkich!!!!!!

Posted

Byliśmy u weta.Niestety bylo zastepstwo (tata -tez weterynarz.) Zapłacilismy 55 zł.Rachunek będzie w przyszłym tygodniu.Mamy wyrobiną ksiązeczke zdrowia Olusia i zaświadczenia o szczepieniach. Wszystko przesłałam meilem do Jaszy.Rachunku nie dostałam dzisiaj,bo pan nie wiedział gdzie sie znajdują. Olus był bardzo grzeczny ,choć początkowo szczekał na starszego pana, a na młodszego nie:evil_lol: Boi się pijanych i wszystkich lasek ,kuli itp. :crazyeye: Lasek -w sensie do podpierania.:loveu:;) Teraz szukamy domku ostro. Napisałam ogłoszenia u nas w mieście. Moze ktoś sie skusi na takiego pieknego chłopaka?:lol:

Posted

A ja zaraz kładę się spać, bo mi się oczy zamykają...
Bazarek się skończył.
Jak ktoś zechce wpłacić dla OLO, to może mu zrobimy Allegro wyróżnione?

Posted

Witamy wszystkich!!!!!!:multi: Wydaje mi sie,że na Olusia narazie nie trzeba nic wpłacać.Sa bardziej potrzebujące pieski. Mamy jeszcze 5zł do dyspozycji:eviltong:.Na jakie konto mam przesłac za bazarek?? Katowickie?? Pozdrawiamy wszystkich!!!!!!!!! Mamy się znakomicie..