Jasza Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Możemy mu jakieś podesłać, prawda? Quote
Javena Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jutro planujemy isć do weterynarza,trochę się pokłuć:eviltong: Dziekujemy wraz z Olusiem za wszystkie miłe słowa i uściski.:lol: Quote
maciaszek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ale dlaczego nikt sensowny się nie odzywa w jego sprawie?! Nie rozumiem ludzi... Quote
Javena Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/szukam-210-osob-172376/ Quote
maciaszek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Tym razem na allegro jakby mniej wyświetleń :shake:. Quote
Javena Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Nie martwcie sie dziewczyny,"co się odwlecze nie uciecze" Jutro idziemy do weta,bo dzis miał wyjazd. Na pocieszenie wysyłam zdjęcia z nową miłościa Olusia. :loveu:Wyślę do Jaszy,bo ja nie umię wstawiac:oops:Bużki dla wszystkich!!!!!! Quote
Jasza Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 To zaraz zaglądam na pocztę!:loveu: A na sobotę mu znowu fundnę ogłoszenie w Dzienniku! A co! Quote
Jasza Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Zdjęcia Olo sprawiły, że mi się płakać zachciaało.. Moje niespełnione marzenie i wieczna tęsknota - żeby mój Reksio tak potrafił się zżyć i zaprzyjaźnić z innym psem lub kotem.. Uwielbiam takie zdjęcia! Obraz 019.jpg | upsa2 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
maciaszek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A jaki on jest ładny! Ta piękna błyszcząca sierść. Ach... :). Quote
Jasza Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Poleciłam OLO Lucky'emu, ktory ma potencjalny dom dla małego pieska. Może... Quote
Javena Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Byliśmy u weta.Niestety bylo zastepstwo (tata -tez weterynarz.) Zapłacilismy 55 zł.Rachunek będzie w przyszłym tygodniu.Mamy wyrobiną ksiązeczke zdrowia Olusia i zaświadczenia o szczepieniach. Wszystko przesłałam meilem do Jaszy.Rachunku nie dostałam dzisiaj,bo pan nie wiedział gdzie sie znajdują. Olus był bardzo grzeczny ,choć początkowo szczekał na starszego pana, a na młodszego nie:evil_lol: Boi się pijanych i wszystkich lasek ,kuli itp. :crazyeye: Lasek -w sensie do podpierania.:loveu:;) Teraz szukamy domku ostro. Napisałam ogłoszenia u nas w mieście. Moze ktoś sie skusi na takiego pieknego chłopaka?:lol: Quote
__Lara Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ale fajny ten Oluś :lol: ktoś będzie miał z niego wielką radość :lol: Quote
maciaszek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A ja przywitam się po południu, bo o godzinie, o której pisała Jasza, jeszcze smacznie spałam ;). Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 A ja zaraz kładę się spać, bo mi się oczy zamykają... Bazarek się skończył. Jak ktoś zechce wpłacić dla OLO, to może mu zrobimy Allegro wyróżnione? Quote
Cajus JB Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 To o tej godzinie powiem miłych snów Olo. Quote
Javena Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witamy wszystkich!!!!!!:multi: Wydaje mi sie,że na Olusia narazie nie trzeba nic wpłacać.Sa bardziej potrzebujące pieski. Mamy jeszcze 5zł do dyspozycji:eviltong:.Na jakie konto mam przesłac za bazarek?? Katowickie?? Pozdrawiamy wszystkich!!!!!!!!! Mamy się znakomicie.. Quote
Recommended Posts