Ingrid44 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='maciaszek']Na allegro zaglądają, ale dlaczego nie dzwonią?![/QUOTE] Chyba wszyscy oslepli ! Taki cudowny piesek do wziecia. Kolejka powinna sie ustawiac.:roll: Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Olusiu!!! Czemu nikt nie dzwoni!! Dostaje tylko głupie sms-y.. "kiedy mogę przyjechać" "kiedy przyjedzie ten SANITARIUSZ? Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dzwoniła Pani Tosiowa! Po Wszystkich Świętych wraca tamta Pani, Oluś się spodobał..( jakżeby nie!) Będą dzwonić.. Quote
Javena Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Jasza']Olusiu!!! Czemu nikt nie dzwoni!! Dostaje tylko głupie sms-y.. "kiedy mogę przyjechać" "kiedy przyjedzie ten SANITARIUSZ?[/QUOTE] Ja nawet sms-ów nie dostaję:evil_lol::evil_lol: Na dodatek przywlokłam do domu małego kociego oseska. Maz to skretu kiszek dostał:evil_lol::evil_lol::crazyeye:Twierdzi,że za chwile nie bedzie miejsca dla niego. Co miałam zrobić? Dzieci dorwały koteczka,uczyły go fruwać.No,myslałam,ze mnie potarga. Ciemnawo się robiło.Nie mogłam go tak zostawić.:shake: Przyniosłam do domu ,dałam jesć i spało toto w kontenerku dla kotów.Cały wysmarowany farbą olejną na zielono.musiałam mu powycinać sierc. Dziś już zaczął spacrki po mieszkaniu ,a moje koty i pies są w szoku:crazyeye:Mały jest wojowniczy,nie da sobie w kaszę dmuchac.Pazurki wyostrzone:loveu::mad: Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Javenko! Masz miejsce w psim i kocim niebie pewne!!! Mam nadzieję, że kociaczek zdrów i szybciutko dojdzie do siebie! A Oluś marsz do nowego domku!!!:diabloti::mad: Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 i co wy na to??? Pięknisty osesek!!! Javenko - jesteś wielka!! Quote
Javena Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Znajdzie się domek,znajdzie....Olus ,to naprawdę fajny psiak.;) Jedziemy do córki ,to jej podrzucę kotusia.Wychowa się,to im będzie myszy łowił:evil_lol:Mieszka na wsi ,a każde gospodarstwo powinno miec psa i kota.Psa mają ,tez ze schroniska,tylko kota brak:loveu::loveu: Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 No to pięknie!! Javeno, nie mam słów! Męża też wyściskaj!!! Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dodałam OLO do Dziennika Zachodniego. Oby mi już nikt nie wysyłał sms-ów w jego sprawie.. Wczoraj od jednej BABY dostałam 11... A w końcu zadzwoniła i połączenie zosało przerwane, jak tylko odebrałam. I zaraz dostałam sms-a od ORANGE, że ten, a ten numer próbował do mnie zadzwonić na MÓJ koszt...:angryy::mad::shake: Tak, że teraz trzymajcie kciuki, żeby ktoś zadzwonił... Ludzie są beznadziejni... Quote
__Lara Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Jasza']Dodałam OLO do Dziennika Zachodniego. Oby mi już nikt nie wysyłał sms-ów w jego sprawie.. Wczoraj od jednej BABY dostałam 11... A w końcu zadzwoniła i połączenie zosało przerwane, jak tylko odebrałam. I zaraz dostałam sms-a od ORANGE, że ten, a ten numer próbował do mnie zadzwonić na MÓJ koszt...:angryy::mad::shake: Tak, że teraz trzymajcie kciuki, żeby ktoś zadzwonił... Ludzie są beznadziejni... Oj są :shake::shake::shake::shake: Javeno, biedne kociątko!!! Jesteś wspaniała! :loveu::loveu::loveu: dobrze, że się nim zajęłaś!!!! Olo, może Ci się domek kroi :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
maciaszek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Jasza']"kiedy przyjedzie ten SANITARIUSZ?Jaki sanitariusz ??!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Javeno, BRAWO za kotka! I dzięki :loveu:. Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Po trzecim sms-ie typu: "To gdzie jest ten piesek?", "Kiedy mogę przyjechać po pieska?" Odpisałam, że może śmiało do mnie zadzwonić, a pieska może zobaczyć, po wizycie przedadopcyjnej wolontariusza.. No więc potem byl sms z "sanitariuszem"...Ech.. Quote
maciaszek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 :roflt::roflt::roflt: bez komentarza... Quote
Jasza Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Dziękuje Maciaszku!! A dzisiaj ogłoszenie Olo w Dzienniku .. Czekam na telefony... Quote
Jasza Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Miałam dzisiaj dwa telefony po ogłoszeniu w Dzienniku. Jedna Pani z Sosnowca. Powiedziała, że Olo za daleko, ale jutro zadzwoni jeszcze...no nie wiem....Powiedziałam, że odległość nie ma aż takiego znaczenia, , opowiedziałam o procedurach...zobaczymy.. Drugi telefon od dziewczyny a Katowic. Wysłałam jej przed chwilą zdjęcia Olo mailem. Niby pierwsze pytanie bylo:"Czy ten piesek jest rasowy?" Ale potem rozmowa byla w miarę fajna. Miała sporo pytań.. Zobaczytmy. Quote
Javena Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Pojechalismy z Olusiem i kotkiem do Bochni. Całą drogę ,prawie bylo fajnie. Kotek spał,piesek spał.Dosłownie na 15 min przed.....Kotek narobił koopkę:diabloti: Piesek zaczął wymiotowac. Jazda z zatkanym nosem:evil_lol:. Na dodatek ,piesek córki,który dwa miesiące temu był wielkosci Ola,zrobił sie kolosem.( ON-ek.) Olus wpadł w panikę.Miałam wrazenie ,ze tamten szczeka "TO MÓJ TEREN" a ten biedak się tłumaczył, "mnie tu przywiezli" :-(Konspiracja całą gebą.Wyprowdzałam Olka przez taras,a Atosa zamykalismy na korytarzu. Istny cyrk. Rano pojechalismy z Olusiem do Rzeszowa(na grób rodziców męża),bałam sie ,że znowu zwymiotuje,ale nie. Nawet grzecznie czekał w samochodzie ,az wrócimy z cmentarza.:lol:Fajny chłopak z niego.2 godz.w jedną 2 w drugą stronęi powrót do domu 1 1/2.cały czas spał.To tylko jedna wpadka była. Ktoś jak go wezmie będzie miał pocieche. :multi: Quote
Jasza Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Uściski dla Olusia! W następnym tygodniu bedzie miał ogłoszenie w Ofercie dzieki Kisiaraf!:loveu: A ja czekam na telefony i maile od dziewczyny z Katowic i Sosnowca... Gumtree mu odnawiam... Quote
maciaszek Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 No to coś się ruszyło :). Trzymam kciuki, żeby i coś z tego wyszło! Quote
__Lara Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 :) chłopak grzeczny i bezproblemowy jednym słowem :) to czekamy na wieści od "zainteresowanych". Quote
Javena Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dzwonił pan z Brzeska w sprawie Olusia,ale on chciał szczeniaka ,który wyrośnie na duzego psa.Dokładnie to chciał do ogrodu. Nie wiem ,czy macie takowe w zanadrzu. Nie koniecznie rasowy,ale duzy.to jego meil, gdyby na cos się przydał. - [email protected]. Quote
Recommended Posts