Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrioszka tez nie bywa? kurcze biedne psiaki :(

to schronisko dalej nie ma www?

chcę się dowiedzieć o sznupkowatego Kosmo, czy jest, czy żyje... ale jak? kierownik nie zna imion nadawanych przez nas :( to się nie dogadam

Posted

malawaszka napisał(a):
matrioszka tez nie bywa? kurcze biedne psiaki :(

to schronisko dalej nie ma www?

chcę się dowiedzieć o sznupkowatego Kosmo, czy jest, czy żyje... ale jak? kierownik nie zna imion nadawanych przez nas :( to się nie dogadam

Jak mu opiszesz, jak wygląda i od kiedy mniej więcej jest, to pewnie skojarzy - możesz spróbować. Matrioszka chyba ogólnie troszkę się wycofała, pytać trzeba jeszcze as_ko i teresz.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

MaDi napisał(a):
Zadzwoń do kierownika.

tia.. jak on myślał, że Birman to suka to na pewno się z nim dogadam o jakiego mi psa chodzi - nawet jak będzie mówił, że wie to ja nie będę miała pewności, że on nie myśli o innym - nie ma numerów tych psów, a imię jest przecież wymyślone tu na dogo

Posted

Kurcze ale on jest strasznie charakterystyczny, tak wiem dla nas:(
Może jakoś uda się zorganizować wyjazd do schroniska, strasznie mnie męczy co się tam teraz dzieje.

Posted

szkoda, że tak mało osób fizycznie daje radę coś robić bo przecież nie da się, żebyś Ty była wszędzie - szlag by to :( jak była teresz to przynajmniej jakaś kontrola byla i informacje co tam się dzieje a teraz - już tak długo nic nie wiadomo