as_ko Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 malawaszka napisał(a):a czy Matrioszka może zerknąć czy aby na pewno nie ma Kosmo? Nie ma tego psa, na pewno został wyadoptowany, gorzej wyglądajace psy szły do adopcji. Matrioszka jedzie specjalnie po to żeby tylko pokazać niufkę, nie będzie robić zdjęć, dowiadywać się o jakiś psach itd. uprzedzając pytania innych. Jest bardzo zajęta w weekend i cieszymy się że znajdzie chwilkę chociaż na to. Quote
MaDi Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Asiu zadzwoń do Teresz ( ona chyba pomagała już benkom) to może bernardynka załapie się na jakiś DT po drodze szkoda zmarnować taką szansę. Quote
Paulina_mickey Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Fundacja Bernardyn pytała o ta benie, zaraz na benkowym napisze Wasze spostrzeżenia. Quote
as_ko Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 MaDi napisał(a):Asiu zadzwoń do Teresz ( ona chyba pomagała już benkom) to może bernardynka załapie się na jakiś DT po drodze szkoda zmarnować taką szansę. Rozmawialam wczoraj z Teresz, niestety ona nie ma aktualnie możliwości i czasu pomóc. Quote
rita60 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dziewczyny cos wiecej o tym psiaku.... https://lh6.googleusercontent.com/-uP92WeSBmV0/TrFPaFicL5I/AAAAAAAABkI/jIvKFmOARx4/s500/100_1703.JPG Quote
as_ko Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Założyłam wątek Pittbulowi: http://www.dogomania.pl/threads/217227-Pitbull-red-nose-czeka-na-pomoc!!-PILNIE-szukamy-DT!-woj.-lubelskie?p=17937694#post17937694 Zaglądajcie proszę!! Quote
as_ko Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='rita60']Dziewczyny cos wiecej o tym psiaku.... https://lh6.googleusercontent.com/-uP92WeSBmV0/TrFPaFicL5I/AAAAAAAABkI/jIvKFmOARx4/s500/100_1703.JPG Z tego co pamiętam to jest to piesek, bardzo ładny ale strasznie rozszczekany, jednak jak podchodzi się bliżej do niego to ucieka i chowa się w budzie. Quote
ewajanka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='as_ko']Z tego co pamiętam to jest to piesek, bardzo ładny ale strasznie rozszczekany, jednak jak podchodzi się bliżej do niego to ucieka i chowa się w budzie. Więcej jego zdjęć: Pisałam o tym psiaku w poście 6607. Quote
as_ko Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 as_ko napisał(a):Suczka w typie Nowofundlanda jedzie jutro w okolice Warszawy ( Wyjazd przełożony na poniedziałek ze względu na pilna interwencję. Quote
MaDi Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Szkoda, a wiesz może czy malamutka tez jedzie? Quote
as_ko Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 MaDi napisał(a):Szkoda, a wiesz może czy malamutka tez jedzie? Podobno coś pracownik wspominał że gdzieś ma jechać, ale nie znam szczegółów. Quote
beka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dałoby sie dołączyc kilka szczeniaków do transportu? z kim rozmawiac? to jeszcze nic pewnego.. Quote
as_ko Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 beka napisał(a):Dałoby sie dołączyc kilka szczeniaków do transportu? z kim rozmawiac? to jeszcze nic pewnego.. Na pewno nie będzie problemu. Zadzwoń do kierownika jeszcze dzisiaj, numer telefonu jest na pierwszej stronie tego wątku. Quote
plastelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Asiu a skąd pieniądze na pokrycie kosztów przejazdu dla kierownika? kiedy mamy mu oddać? może jakiś bazarek założę? Quote
as_ko Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 plastelina napisał(a):Asiu a skąd pieniądze na pokrycie kosztów przejazdu dla kierownika? kiedy mamy mu oddać? może jakiś bazarek założę? Załatwia to Fundacja Pasterze, jeśli jechałoby więcej psów, to miło byłoby dorzucić im się do tego. Quote
LadyS Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Pamiętacie jeszcze Alfa z Nowodworu? Jest w DS :) Quote
MaDi Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 ladySwallow napisał(a):Pamiętacie jeszcze Alfa z Nowodworu? Jest w DS :) Strasznie się cieszę a tyle biedaczek kiblował;) Quote
MaDi Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 beka napisał(a):Dałoby sie dołączyc kilka szczeniaków do transportu? z kim rozmawiac? to jeszcze nic pewnego.. Masz jakieś upatrzone? Mam w pilnej potrzebie dwie sunie i w nieco lepszej sytuacji 2 ślicznotki juz pierwszy raz zaszczepione. Quote
LadyS Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 MaDi napisał(a):Strasznie się cieszę a tyle biedaczek kiblował;) Ja też ogromnie się cieszę, bo mi pies leżał strasznie na sercu. Quote
beka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 MaDi napisał(a):Masz jakieś upatrzone? Mam w pilnej potrzebie dwie sunie i w nieco lepszej sytuacji 2 ślicznotki juz pierwszy raz zaszczepione. Wysłałam zdjecia ze schronu koleżance która zajmuje sie adopcja szczeniat i szuak dla nich dt Quote
zuzlikowa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Wątek Daisy ... http://www.dogomania.pl/threads/2173...8#post17955308 Quote
Paulina_mickey Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Zrobiłam wydarzenie Daisy http://www.facebook.com/event.php?eid=191684580911723 A czy ktoś zgłaszał wyżełke do dziewczyn od wyżłów? Quote
as_ko Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Paulina_mickey napisał(a): A czy ktoś zgłaszał wyżełke do dziewczyn od wyżłów? Tak, wyżełka jest na fb Sos wyżłów, ale niestety nic się w jej sprawie nie dzieje. Quote
ewajanka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 as_ko a tą sukę briarda to gdzieś dawałaś? A kto jest wogóle od tej rasy? Quote
MaDi Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 beka napisał(a):Wysłałam zdjecia ze schronu koleżance która zajmuje sie adopcja szczeniat i szuak dla nich dt Możesz mi przekazać na nią jakieś namiary, mam 4 sunie które juz długo czekają więc może mi podpowie jakieś sensowne rozwiązanie aby wreszcie trafiły do DS. Quote
Recommended Posts