Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
a czy Matrioszka może zerknąć czy aby na pewno nie ma Kosmo?

Nie ma tego psa, na pewno został wyadoptowany, gorzej wyglądajace psy szły do adopcji.
Matrioszka jedzie specjalnie po to żeby tylko pokazać niufkę, nie będzie robić zdjęć, dowiadywać się o jakiś psach itd. uprzedzając pytania innych. Jest bardzo zajęta w weekend i cieszymy się że znajdzie chwilkę chociaż na to.

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Asiu zadzwoń do Teresz ( ona chyba pomagała już benkom) to może bernardynka załapie się na jakiś DT po drodze szkoda zmarnować taką szansę.

Rozmawialam wczoraj z Teresz, niestety ona nie ma aktualnie możliwości i czasu pomóc.

Posted

[quote name='as_ko']Z tego co pamiętam to jest to piesek, bardzo ładny ale strasznie rozszczekany, jednak jak podchodzi się bliżej do niego to ucieka i chowa się w budzie.
Więcej jego zdjęć:

Pisałam o tym psiaku w poście 6607.

Posted

beka napisał(a):
Dałoby sie dołączyc kilka szczeniaków do transportu? z kim rozmawiac?
to jeszcze nic pewnego..

Na pewno nie będzie problemu. Zadzwoń do kierownika jeszcze dzisiaj, numer telefonu jest na pierwszej stronie tego wątku.

Posted

plastelina napisał(a):
Asiu a skąd pieniądze na pokrycie kosztów przejazdu dla kierownika? kiedy mamy mu oddać? może jakiś bazarek założę?

Załatwia to Fundacja Pasterze, jeśli jechałoby więcej psów, to miło byłoby dorzucić im się do tego.

Posted

beka napisał(a):
Dałoby sie dołączyc kilka szczeniaków do transportu? z kim rozmawiac?
to jeszcze nic pewnego..

Masz jakieś upatrzone?
Mam w pilnej potrzebie dwie sunie i w nieco lepszej sytuacji 2 ślicznotki juz pierwszy raz zaszczepione.

Posted

MaDi napisał(a):
Masz jakieś upatrzone?
Mam w pilnej potrzebie dwie sunie i w nieco lepszej sytuacji 2 ślicznotki juz pierwszy raz zaszczepione.

Wysłałam zdjecia ze schronu koleżance która zajmuje sie adopcja szczeniat i szuak dla nich dt

Posted

Paulina_mickey napisał(a):

A czy ktoś zgłaszał wyżełke do dziewczyn od wyżłów?

Tak, wyżełka jest na fb Sos wyżłów, ale niestety nic się w jej sprawie nie dzieje.

Posted

beka napisał(a):
Wysłałam zdjecia ze schronu koleżance która zajmuje sie adopcja szczeniat i szuak dla nich dt

Możesz mi przekazać na nią jakieś namiary, mam 4 sunie które juz długo czekają więc może mi podpowie jakieś sensowne rozwiązanie aby wreszcie trafiły do DS.