ewajanka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Taki szorściak. Suczka w typie Briarda. Foty takie sobie bo biegała dookoła pracownika. Quote
ewajanka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Suka w typie kaukaza? mieszkający z Brunem i briardką. Bardzo proludzka suczka w kolorze marchewki. Jakiś szorstek. Suka biała, sięgająca powyżej kolana. Rudy szorstki, spokojny pies. Quote
ewajanka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Boks pólnocniaków zamieszkują same suki. Ta ostatnia bardzo przylepna do człowieka. Quote
ewajanka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Starszy onek. Szorstki, trochę płochliwy psiak wielkości jamnika. Nibyboksio. Duży pies odłowiony bardzo wychudzony, przebywa w izolatce na odkarmianiu. W ostatniej chwili wypatrzyłam w budzie dalmatynkę, świeżo po porodzie, nie chciała wyjść z budy. Quote
ewajanka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Dwa szczeniaki jeszcze są przy mamie. To tyle fotek. Quote
Paulina_mickey Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Wrzucał ktoś dalmatynkę na Sos dalmatyńczyki? Quote
Paulina_mickey Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Zapraszam wszystkich do odwiedzania, podnoszenia i częstowania się banerkiem. Quote
teresz10 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Paulina - super bazarki macie na bernardyny - naprawdę podziwiam Was za zorganizowanie takich megabazarków... Quote
ewajanka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Paulina_mickey napisał(a):Wrzucał ktoś dalmatynkę na Sos dalmatyńczyki? Ja nie dawałam. Jesli ktoś ma konto to można ją tam wrzucić. Quote
as_ko Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 ewajanka napisał(a):Ja nie dawałam. Jesli ktoś ma konto to można ją tam wrzucić. Ja ją wrzuciłam na wątek zbiorczy dalmatyńczyków w potrzebie. EDIT: Dziewczyny od dalmatów już wiedza o suni i będą chcieli ją jak najszybciej zabrać. Quote
roma_121 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 sunia z małym przyjeżdza jutro do Warszawy ;) Quote
Ty$ka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 WOW! Szybka akcja :). Bardzo się z tego cieszę. Quote
ewajanka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ty$ka napisał(a):WOW! Szybka akcja :). Bardzo się z tego cieszę. Rozumiem , że ktoś rozmawiał o tym z kierownikiem? Czy wiadomo ile szczeniąt ma dalmatynka? Quote
Paulina_mickey Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 roma_121 napisał(a):sunia z małym przyjeżdza jutro do Warszawy ;) Zdaje się , że jednego :) Quote
roma_121 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 jednego który ma odciągnąć mleko z matki..ale kierowni mówi że nie daje mu dużych szans na przeżycie :( obiecał dzisiaj przywieź psa do Warszawy ale niestety nie przywiezie... poszukujemy kogoś kto by przetransporotwał suczke z młodym do Warszawy... dom tymczasowy czeka, lekarze wet też w pogotowiu... oddamy za paliwo... Quote
malawaszka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 czy ma ktoś telefon do matrioszki? edit: już mam Quote
roma_121 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 opanowałyśmy sprawe naszczęscie... sunia i szczeniak jadą do kliniki w Lublinie... tam bedziemy się starać utrzymać malucha przy życiu i dać mu szanse na szczęsliwe życie... potem jak troche psiaki wydobrzeją wyruszą w dłuższą trase do Warszawy. Quote
MaDi Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='roma_121']opanowałyśmy sprawe naszczęscie... sunia i szczeniak jadą do kliniki w Lublinie... tam bedziemy się starać utrzymać malucha przy życiu i dać mu szanse na szczęsliwe życie... potem jak troche psiaki wydobrzeją wyruszą w dłuższą trase do Warszawy.[/QUOTE Kliniki UP? Jeśli tak to proszę o kontakt na 602228411 jestem w tam codziennie więc mogę ich odwiedzić i zdać relację;) Proszę o głosowanie to nic nie kosztuje a może zmienić los 147 psów. Instrukcja głosowania na forum KrakVet: 1. Proszę wejść na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. Następnie na górze strony wcisnąć link Zarejestruj się 3. Proszę zaakceptować warunki rejestracji 4. Teraz trzeba wypełnić pola wymagane do rejestracji: Pole "użytkownik", "email", "hasło", "powtórz hasło" oraz wpisać kod z obrazka, następnie nacisnąć "wyślij" 5. Otrzymacie Państwo e-mail aktywujący konto (który może być w zakładce spam) 6. Logujecie się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. Następnie prosimy wybrać dział "Pomoc dla schronisk" oraz wybieramy temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2011" 8. W ankiecie która się pojawi, prosimy zaznaczyć "Przytulisko w Rachowie Starym" i zagłosować Bardzo dziękujemy. Każdy głos jest na wagę złota! Quote
teresz10 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Dalmatynka pojechała na dt , szczeniaczek równiez - w schronisku z którego miałam zabrac do kliniki okazało sie ze sunia nie jest kilka dni po oszczenieniu, szczeniak ma już miesiąc a sunia go nie karmi. Sunia chuda i zziębnieta, ale bardzo przyjazna do ludzi - znała samochód - zamiast do Lublina pojechałam więc do Garwolina, a tam już czekała Magda.M i przejęła sunię i malucha - chłopaczka. Czekamy na wieśći. Quote
ewajanka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 teresz10 napisał(a):Dalmatynka pojechała na dt , szczeniaczek równiez - w schronisku z którego miałam zabrac do kliniki okazało sie ze sunia nie jest kilka dni po oszczenieniu, szczeniak ma już miesiąc a sunia go nie karmi. Sunia chuda i zziębnieta, ale bardzo przyjazna do ludzi - znała samochód - zamiast do Lublina pojechałam więc do Garwolina, a tam już czekała Magda.M i przejęła sunię i malucha - chłopaczka. Czekamy na wieśći. Jak byłyśmy w schronie 2 listopada to suni na pewno nie było, no chyba że była w szpitalu z maluchem. Ale to już nieważne, dobrze że są bezpieczne. Quote
as_ko Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='ewajanka'] Biało czarna młodziutka suczka. Wystraszona bardzo. Jedziemy w poniedziałek z Madi do schroniska, zabierzemy Milkę (zdjęcia wyżej) do Lublina na sterylizację, sunia ma szansę na BDT w Warszawie. Wątek suni w typie Briarda: http://www.dogomania.pl/threads/217927-Suczka-w-typie-BRIARDA-t%C4%99sknie-wygl%C4%85da-zza-krat!-Szukamy-DT-DS!-woj.-lubelskie?p=18027839#post18027839 Quote
ewajanka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='as_ko']Jedziemy w poniedziałek z Madi do schroniska, zabierzemy Milkę (zdjęcia wyżej) do Lublina na sterylizację, sunia ma szansę na BDT w Warszawie. Wątek suni w typie Briarda: http://www.dogomania.pl/threads/217927-Suczka-w-typie-BRIARDA-t%C4%99sknie-wygl%C4%85da-zza-krat!-Szukamy-DT-DS!-woj.-lubelskie?p=18027839#post18027839 Ale super, że małej się posczęściło, bo ona taka przerażona tym schronem. Ogonek pod brzuszkiem ale pchała mi się na kolana po wyjściu z boksu. Zerknijcie proszę gdzie jest Bruno. Quote
as_ko Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Gdyby ktoś słyszał o tanim transporcie Lublin-Warszawa ok.28.11 lub wcześniej to dajcie znać. Quote
roma_121 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 sunia z małym już w domu tymczasowym ;) czekamy aż ich właścicielka tymczasowa nada im imiona ;) wiecej będziemy wiedzieć jak psiaki się troche zaklimatyzują.. fakt szczeniak nie jest dzieckiem dalmatynki ale postanowiliśmy go zabrać bo w schronie nie miałby szans na przeżycie... sunia jest wychudzona, śmierdząca z wyciągniętymi cyckami :( szczeniak : i sunia : Quote
Recommended Posts