leni356 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Nie zmarnujmy takiej szansy dla Brucia :placz: Prosimy o nawet maleńkie deklaracje Quote
Bjuta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Maleńkie - średnie - duże - wielgachne i maciupinieńkie! Każde są na wagę złota dla gryzionego psa! DEKLARACJE STAŁE: 10 zł Bjuta 10 zł Malwaszka 5 zł Gonia66 5 zł Leni356 czyli 30 zł. (Mamy już 10 % :multi:, bo celem jest 300 :roll:) DEKLARACJE JEDNORAZOWE 50 zł Malwaszka 100 zł Gonia66 (zostało po naszym szczęściarzu Kubusiu!) czyli 150 zł. Quote
Mysia_ Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 chciałam wczoraj rozesłać wici o Bruciu, ale niestety dogo działało mi strasznie, moze dzisiaj się uda :roll: zmienie też tytuł.... Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Mysia_ napisał(a):chciałam wczoraj rozesłać wici o Bruciu, ale niestety dogo działało mi strasznie, moze dzisiaj się uda :roll: zmienie też tytuł.... OOOOO...to dobra myśl....no i mam nadzieje, ze cos się ruszy...musi się ruszyć....Chlopak nie moze czekać....niestety...:shake: Quote
Mysia_ Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 zaraz oszaleje z tą dogo :-( Wam też tak źle działa czy tylko mi? :roll: Quote
ariss Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 zadeklarować kasy nie mogę:-(bo u mnie krucho:shake:ale może jakiś bazarek??? poszukam czegoś;) Quote
Mysia_ Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 ariss napisał(a):zadeklarować kasy nie mogę:-(bo u mnie krucho:shake:ale może jakiś bazarek??? poszukam czegoś;) każda pomoc na wagę złota :loveu: Quote
Bjuta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Bazarek, pewnie że się przyda! Dziękujemy!! :loveu: Od 2 dni nie działają żadne linki. Można łazić tylko przez panel użytkownika... :angryy: Quote
Bjuta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Mysiu, a Murka może trochę poczekać? :roll: Quote
ariss Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Mysia_ napisał(a):każda pomoc na wagę złota :loveu: jutro zrobię zdjęcia tego co mogę zaoferować:p Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Bjuta napisał(a):Mysiu, a Murka może trochę poczekać? :roll: No wlasnie..tez się o to martwie troszkę....:razz: Quote
marysia55 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Mysia to mnie wszędzie przywlecze, chyba ma mnie na jakiejś liście :evil_lol: Na razie zapiszę sobie wąteczek, bo Brucio to wypisz wymaluj mój Sasza tylko, że Sasza to pudel z wolno rąsnącym włosem (żadne tam tapiry) taka właśnie mała czarna owieczka. Zobaczę co słychać u moich innych tymczasowiczów i wrócę tutaj :p:p:p Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 marysia55 napisał(a):Mysia to mnie wszędzie przywlecze, chyba ma mnie na jakiejś liście :evil_lol: Na razie zapiszę sobie wąteczek, bo Brucio to wypisz wymaluj mój Sasza tylko, że Sasza to pudel z wolno rąsnącym włosem (żadne tam tapiry) taka właśnie mała czarna owieczka. Zobaczę co słychać u moich innych tymczasowiczów i wrócę tutaj :p:p:p MArysiu...serio..mialam Ciebie wlasnie zaprosic na watek Brucia, tylko chcialam najpierw ten wątek skopiowac, zeby Ci go wkleić...:razz:wchodzę..patrzę..i co widzę?/Marys z nieba nam spadła:multi::multi::multi::eviltong::eviltong: Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 DZIEWCZYNY CZY WY COS WIECIE CO SIE Z DOGO DZIEJE OSTATNIO???NIE MOGĘ WEJŚĆ NA WĄTEK CIAPULINKI(I WIELE INNYCH WĄTKOW TEZ...) ANI NIC NIE MOGE ZNALEŹĆ W WYSZUKIWARCE..NORMALNIE ZARAZ ZEMDLEJĘ...A ZA POL GODZINKI BĘDZIE 2 MIESIACE.....:placz::placz::placz::placz: Quote
Bjuta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jeśli Ty napisałaś ostatnią wiadomość na wątku Ciapulinki, to nie wejdziesz... :shake: Nie pytaj dlaczego, bo nie wiem, ale da się łazić tylko przez panel użytkownika. Zaraz poszukam, czy jest Twój wątek. edit Mam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=144760&page=14 Quote
Mysia_ Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 ja też nie mogę wejść na niektóre wątki :-(:-(:-( Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 dZIĘKUJĘ bJUTKO BARDZO....wlasnie minęły 2 miesiace bez mojego Szczescia....myślalam, ze dostane kociokwiku, ze nie mogę do Niej wejść...ale juz...byłam...:-(:-( Nie wiem co sie z tym dogo dzieje...nie moge tez nic znaleźć w wyszukiwarce a dzis byla mi bardzo potrzebna..ulepszaja toto i uklepszaja ciagle i same z tego problemy:shake:dobrze, ze mam Was Kochane cioteczki Moje....:loveu: TO JUZ DWA MIESIĄCE ODKĄD CIEBIE NIE MA...CIAPULINKO...TESKNIE BARDZO..:((((((... Quote
agata51 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Mysia_ napisał(a):ja też nie mogę wejść na niektóre wątki :-(:-(:-( A ja mogę tylko na niektóre :angryy: Skoro mnie już dopadłyście, to zapiszcie ode mnie dyszkę miesięcznie. Quote
Mysia_ Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Wkleję moją korespondencję z Murką na PW, co Wy ciotki na to ;) Mysia_ napisał(a):Myślę, że to szansa dla Brucia. Powiedz mi kochana czy to miejsce może troszeczkę poczekać na niego, ze względu na to, że dogo mi kiepsko działa i cięzko mi idzie reklamowanie Brutka i zbieranie funduszy :oops: Murka odpisała: ile miałoby czekać? Na tym weekendzie byłby transport chyba... nie wiem kiedy znów się taka okazja nadarzy. Jak będą deklaracje to będzie problem z transportem... Może zbierać jak już Brucio będzie u nas? Nie musimy mieć płatnego z góry. Pozdrawiam Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :loveu:agata51 napisał(a):A ja mogę tylko na niektóre :angryy: Skoro mnie już dopadłyście, to zapiszcie ode mnie dyszkę miesięcznie. :loveu::loveu::loveu::loveu:JA wiedzialam wiedzialam...Kubusiowe ciotki są tutaj, wiec Agatki by zabraknąć nie mogło:multi::multi:No to cioteczki cos jakby od poczatku zawiązujemy "kubusiową wspólnotę" z Kubusiowym posagiem..????Przypominamy sobie kto tam jeszcze z nami "urzedowal na Kubusiu"...hhmmm??Negri zdaje mi sie....kto jeszcze???Zaraz trzeba cioteczki zwolać...koniecznie....dzis juz nie mam sil..ale jutro(choc to juz bedzie dzis)znajdę...moze to jest niezla myśl..??Poszczescilo sie Kubuniowi, to i temu chlopakowi moze się przy Was poszczęsci...Agaciu- ciocia Gosia- jak zwykle zwięźle i krótko sie wypowiedziala:eviltong::eviltong:, ale nie zapomni Ci napisać na koniec tego "telegraficznego postu"-DZIĘKUUJĘ ZA DEKLARACJĘ:loveu::loveu: TO JUZ DWA MIESIĄCE ODKĄD CIEBIE NIE MA...CIAPULINKO...TESKNIE BARDZO..:((((((... Quote
agata51 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ściągniemy tu kubusiowe ciotki, tylko niech to cholerne dogo zacznie normalnie działać. Ja nawet nie mogę wejść na wątek Kubusia. Skoro jest transport, trzeba korzystać z okazji i wyekspediować Brucia. Ile trzeba zebrać? Damy radę! ;) Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Maleńkie - średnie - duże - wielgachne i maciupinieńkie! Każde są na wagę złota dla gryzionego psa! DEKLARACJE STAŁE: 10 zł Bjuta 10 zł Malwaszka 5 zł Gonia66 5 zł Leni356 10 zł Agata 51 10 zł Agat 21 czyli 50 zł (celem jest 300 :roll:) DEKLARACJE JEDNORAZOWE 50 zł Malwaszka 100 zł Gonia66 (zostało po naszym szczęściarzu Kubusiu!) czyli 150 zł. __________________ W weekend trafi się transport, tylko jakim cudem nazbierać w parę dni 300? Quote
agat21 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 no i co ja mam z Wami zrobić??! Mysia, ja Cię kiedyś dopadnę :evil_lol: Mam wielką nadzieję, że Marcel od Murki pojedzie do domku i zwolni mi się jego deklaracja.. chciałam też pomóc Dinusiowi i Kajtkowi.. rany- skąd brać tyle kasy? no dobra - dopiszcie moje 10 zł do stałych deklaracji - najwyżej będę mniej jeść :lol: Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Jakby się zwolniło miejsce u Murki i mielibyśmy dwa, to już na sto procent trzeba by tam Kajtka z Dinem!!!! A ja Bruciowi zrobiłam mega wyróżnione allegro. Niech idzie na swoje, a nie u nas w kieszeni siedzi! No i dziękujemy! :loveu: Dopisałam na górze tej strony Twoją dyszkę! Quote
Recommended Posts