Jump to content
Dogomania

ciągle gryziony Brucio - 13 lat i chore serduszko :( MA DOMEK !!! :))

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a może ktoś by zrobił Bruciowi banerek? :oops:
jesli ktoś ma chwilkę proszę porozsyłajcie wątek... Hotelik + dotychcasowe leki to by było koło 310 zł miesięcznie, ale vetmedin to niestety drogi lek :shake: i koszty mogą wzrosnąć nawet do 400 zł łącznie :-(:-(:-(

Posted

Mysia_ napisał(a):
a może ktoś by zrobił Bruciowi banerek? :oops:
jesli ktoś ma chwilkę proszę porozsyłajcie wątek... Hotelik + dotychcasowe leki to by było koło 310 zł miesięcznie, ale vetmedin to niestety drogi lek :shake: i koszty mogą wzrosnąć nawet do 400 zł łącznie :-(:-(:-(

Bedziemy robic wszystko i pieniazki znajdziemy tylko niech juz jedzie do tego hoteliku..a to bedzie hotelkik domowy??CHyba pytalam juz ale jakos jestem teraz zakrecona...:roll:

Posted

Propozycja nie do odrzucenia, tylko mnie tutaj chwilę nie było i nie wiem jak stoimy z deklaracjami:cool3::cool3: ponieważ na pierwszej stronie nic nie jest zaznaczone:roll:
Mysia bądź ludzkim człowiekiem i przypomnij mi czy ja już coś deklarowałam czy tylko obiecałam, bo ja przez ostatnie dni byłam w gorączce grypowej :evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
Propozycja nie do odrzucenia, tylko mnie tutaj chwilę nie było i nie wiem jak stoimy z deklaracjami:cool3::cool3: ponieważ na pierwszej stronie nic nie jest zaznaczone:roll:
Mysia bądź ludzkim człowiekiem i przypomnij mi czy ja już coś deklarowałam czy tylko obiecałam, bo ja przez ostatnie dni byłam w gorączce grypowej :evil_lol:

MArys ja przypomne...na razie czekamy na deklaracje- jestesmy cierpliwe, bo wiemy ze jak obiecujesz to bedziesz:loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Bedziemy robic wszystko i pieniazki znajdziemy tylko niech juz jedzie do tego hoteliku..a to bedzie hotelkik domowy??CHyba pytalam juz ale jakos jestem teraz zakrecona...:roll:

Murka prowadzi taki legalny hotelik, ma kojce wenątrzi na zewnątrz chyba też, część psiaków przebywa w domu. Pytałam Murki jak będzie z Bruciem, będzie w boksie wewnętrzym, tam w środku są legowiska - pontony i z tego co pamiętam (ze zdjęć Dest, który tam mieszkał) warunki są naprawdę przyzwoite :cool3: Jesli Murce zwolni się jakies miejsce i tylko będzie możliwość to jest szansa, że Brutek wylądowałby w domu, no zobaczymy ;)

Posted

Bjuta napisał(a):
Powtórzę się na następnej stronie:

Maleńkie - średnie - duże - wielgachne i maciupinieńkie!
Każda deklaracja na wagę złota dla gryzionego psa!

DEKLARACJE STAŁE: :modla:

10 zł - Bjuta
10 zł - Malwaszka
5 zł - Gonia66
5 zł - Leni356
10 zł - Agata 51
10 zł - Agat 21
10 zł - Mysia_
20 zł - koziczka85
100 zł - Weszka (pod warunkiem, że Murka wystawia faktury)

czyli 180 zł (celem jest 300 :roll:)

DEKLARACJE JEDNORAZOWE

50 zł - Malwaszka (skarpeta sznaucerów)
100 zł - Gonia66 (zostało po naszym szczęściarzu Kubusiu!)
20 zł - Gonia13
170 zł - Weszka (pod warunkiem, że Murka wystawia faktury)

czyli 340 zł.

W weekend trafi się transport, no i już mamy jednorazowych wpłat na pierwszy miesiąc! :loveu:
OOOOOO...jest jeszcze jena deklaracja- pamiętam, ze 15 zł miesięcznie..i wiem ze bylo dzieki temu 195 deklaracji stalych..prosze wiec podniesc moja deklaracje z 5 do 10 zł....będzie 200zł:lol:

Posted

KOCHANI!!!! Bardzo podrożało leczenie BRUTUSA. Żeby chłopak miał szansę - musimy zebrać 400 zł miesięcznych deklaracji !!!

HELP!!!

Przypominam deklaracje:

DEKLARACJE STAŁE: :loveu:

10 zł - Bjuta
10 zł - Malwaszka
10 zł - Gonia66
5 zł - Leni356
10 zł - Agata 51
10 zł - Agat 21
10 zł - Mysia_
20 zł - koziczka85
100 zł - Weszka
15 zł - Kaczadupka

czyli 200 zł (celem jest 400 :roll:)

DEKLARACJE JEDNORAZOWE :loveu:

20 zł - Gonia13
170 zł - Weszka

czyli 340 zł.

Posted

KOchane cioteczki- dziękujemy bardzo za zwiększone deklaracje...:loveu:CZyli Brucio ma juz 220 zł...powolutku, ale uzbieramy...najwazniejsze, zeby juz jechal...tu liczy się kazda godzina...wiem cos o tym...juz 2 razy nie udalo się zdazyć...choc raz zdazylismy (Stiwus)okazalo sie ze i tak zbyt poźno...nacieszyl sie domkiem...tydzien.....:placz::placz::placz:TRzeba jeszcze rozsylac watek i prosic- no nie mamy wyjscia....jeszcze Marysia55 cos nam obiecala dorzucic...no ale i tak trzeba szukac...tylko niech juz jedzie....a Vetmedinu trzeba szukac na dogo....mnie udalo sie znaleźć kiedys dla Charlisia 70 tabletek....i jeszcze mialam swoje po Ciapulince- tez wyslalam...troche osob ma tez po psiuniach, ktore...nie zdazyly wziac....a moze na tabletki poszukac konkretnego sponsora????:razz:

Posted

Bjuta - wpisz w allegro Brutka, że poszukiwany jest sponsor na vetmedin albo może ktoś ma to wyśle, nie wiem czy masz tam w tytule sznaucer miniaturowy? to zwiększa ogladalnosć i może się tak znajdzie jeszcze pomoc?

Posted

malawaszka napisał(a):
Bjuta - wpisz w allegro Brutka, że poszukiwany jest sponsor na vetmedin albo może ktoś ma to wyśle, nie wiem czy masz tam w tytule sznaucer miniaturowy? to zwiększa ogladalnosć i może się tak znajdzie jeszcze pomoc?

SUper pomysl...vetmedin jest drogi..ale kurcze....trudno=- podbno bardzo skuteczny...czy wiadomo jaka dawka i ile tabletek miesiecznie trzeba bedzie dla niego????To tez wazne- podobno w duzych opakowaniach mozna kupic taniej...to dosc wazna informacja nawet do allegro..Najgorsze jest to ze w wyszuliwarce teraz nic nie mozna znaleźć...nie wiem wiec jak się przez ten "vetmedin" przebić..czy ktos wie kiedy problem bedzie usuniety???

Posted

Dziękujemy!:loveu: Już edytuję!

KOCHANI!!!! Bardzo podrożało leczenie BRUTUSA. Żeby chłopak miał szansę - musimy zebrać 400 zł miesięcznych deklaracji !!!

HELP!!!

Przypominam deklaracje:

DEKLARACJE STAŁE: :loveu:

10 zł - Bjuta
20 zł - Malwaszka
10 zł - Gonia66
5 zł - Leni356
10 zł - Agata 51
10 zł - Agat 21
10 zł - Mysia_
20 zł - koziczka85
100 zł - Weszka
25 zł - Kaczadupka

czyli 220 zł (celem jest 400 :roll:)

DEKLARACJE JEDNORAZOWE :loveu:

20 zł - Gonia13
170 zł - Weszka

czyli 340 zł.

Posted

To chłopak pojedzie w ten weekend??? Jednorazowo zwiększam dopłatę do 200 zł i co miesiąc do 150 zł tylko niech już zmyka do Murki ;)
Vetmedin jakoś skombinujemy! No co my nie damy rady??!!

Posted

weszka napisał(a):
To chłopak pojedzie w ten weekend??? Jednorazowo zwiększam dopłatę do 200 zł i co miesiąc do 150 zł tylko niech już zmyka do Murki ;)
Vetmedin jakoś skombinujemy! No co my nie damy rady??!!

oCZYWISCIE ZE DAMY RADE....weszko...ja juz do Ciebie to nie mam słow:multi::multi::multi:....no bo co..zwykle dziekuje???no tak...zwykle dziękuję:loveu:....bo niezwykły jest nasz Brucio.....:loveu::loveu:BRUCIO!!!!!!!!!!!!!!!WYJAZD DO DOMKU..ALE TO JUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dzięki wielkie dziewczyny!!!
Mysia nie odbiera tel. (siedzi w schronisku i nie słyszy tel.) ona nam powie, czy z tym transportem wypaliło.

Może jeszcze ktoś nam dorzuci grosik do hoteliku? :roll:

Mysiu, a cegiełkowe na fundację dałoby się zrobić?