Bjuta Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Powtórzę się na następnej stronie: Maleńkie - średnie - duże - wielgachne i maciupinieńkie! Każda deklaracja na wagę złota dla gryzionego psa! DEKLARACJE STAŁE: :modla: 10 zł - Bjuta 10 zł - Malwaszka 5 zł - Gonia66 5 zł - Leni356 10 zł - Agata 51 10 zł - Agat 21 10 zł - Mysia_ 20 zł - koziczka85 100 zł - Weszka (pod warunkiem, że Murka wystawia faktury) czyli 180 zł (celem jest 300 :roll:) DEKLARACJE JEDNORAZOWE 50 zł - Malwaszka (skarpeta sznaucerów) 100 zł - Gonia66 (zostało po naszym szczęściarzu Kubusiu!) 20 zł - Gonia13 170 zł - Weszka (pod warunkiem, że Murka wystawia faktury) czyli 340 zł. __________________ W weekend trafi się transport, no i już mamy jednorazowych wpłat na pierwszy miesiąc! :loveu: Quote
weszka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No jakoś damy radę - będziemy ciułać na hotelik dla tego słodkiego mordulca :) Ja mam chyba jeszcze po mojej Buni furosemid i chyba właśnie enarenal - muszę sprawdzić i jak jest to mogę podesłać jeśli będzie potrzeba. Quote
gonia66 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 weszka napisał(a):No jakoś damy radę - będziemy ciułać na hotelik dla tego słodkiego mordulca :) Ja mam chyba jeszcze po mojej Buni furosemid i chyba właśnie enarenal - muszę sprawdzić i jak jest to mogę podesłać jeśli będzie potrzeba. Z Nieba nam spadłaś cioteczko..wiesz o tym prawda????:loveu: Quote
weszka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No co Ty!! :oops: Patrz ile nas tu jest! Quote
gonia66 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 weszka napisał(a):No co Ty!! :oops: Patrz ile nas tu jest! No bo jak Niebo się trzęsie to wile Aniołków spada na ziemię:loveu::loveu:..dobrze, ze tu trafiły:loveu: Quote
kaczadupka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ok, ja dam co miesiac 15, od ziarnka do ziarnka i zbierze sie miarka.. dajcie konto. Quote
malawaszka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 kaczadupka napisał(a):ok, ja dam co miesiac 15, od ziarnka do ziarnka i zbierze sie miarka.. dajcie konto. :multi::multi::multi: kto jeszcze kto jeszcze :multi: Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Brucik jedzie w weekend do Murki? Ja chyba nie mam jego konta... Quote
Asia_Klero Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 z Brutuskiem naprawde nie jest wesolo:-(psy czuja to ,ze jest slaby,zagubiony i schorowany:shake:niestety nie moge dorzucic sie do stalych deklaracji,bo nie mam z czego:shake::-(:-(postaram sie przeslac pare zlotych jak tylko jakies beda:roll: Quote
BasiaD Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Brutek wracaj na początek przypominać o sobie cioteczkom... Quote
agat21 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 niech ten weekend nadejdzie jak najszybciej! Bruciu, w drogę! Quote
gonia66 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Asia_Klero napisał(a):z Brutuskiem naprawde nie jest wesolo:-(psy czuja to ,ze jest slaby,zagubiony i schorowany:shake:niestety nie moge dorzucic sie do stalych deklaracji,bo nie mam z czego:shake::-(:-(postaram sie przeslac pare zlotych jak tylko jakies beda:roll: Jezuuuuuuuu...zabierajcie go stamtad plisssssss...jedzie na 100% w wekend????Blagam Was dziewczyny....niech no on juz jedzie...i poprosze o numer konta do wplat.... Quote
Bjuta Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 agata51 napisał(a):Brucik jedzie w weekend do Murki? Ja chyba nie mam jego konta... Hm... A czy jest ktoś chętny, żeby zostać księgowym Brucia? Quote
Bjuta Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 kaczadupka napisał(a):ok, ja dam co miesiac 15, od ziarnka do ziarnka i zbierze sie miarka.. dajcie konto. Bardzo dziękujemy! :loveu: Bjuta napisał(a):Powtórzę się na następnej stronie: Maleńkie - średnie - duże - wielgachne i maciupinieńkie! Każda deklaracja na wagę złota dla gryzionego psa! DEKLARACJE STAŁE: :modla: 10 zł - Bjuta 10 zł - Malwaszka 5 zł - Gonia66 5 zł - Leni356 10 zł - Agata 51 10 zł - Agat 21 10 zł - Mysia_ 20 zł - koziczka85 100 zł - Weszka (pod warunkiem, że Murka wystawia faktury) 15 zł - Kaczadupka czyli 195 zł (celem jest 300 :roll:) DEKLARACJE JEDNORAZOWE 50 zł - Malwaszka (skarpeta sznaucerów) 100 zł - Gonia66 (zostało po naszym szczęściarzu Kubusiu!) 20 zł - Gonia13 170 zł - Weszka (pod warunkiem, że Murka wystawia faktury) czyli 340 zł. __________________ W weekend trafi się transport, no i już mamy jednorazowych wpłat na pierwszy miesiąc! :loveu: Quote
Bjuta Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 W sumie, to jest najwyższy czas, żeby zacząć zbierać... :roll: Quote
Mysia_ Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 w końcu tu dotarłam :oops: Brucio będzie musiał oprócz enarenalu i furosemidu dostawać dodatkowo vetmedin, czyli koszty leczenia wzrosną :-( Nie ma nikogo chętnego do prowadzenia księgowości Brutka? :oops: Może bym spróbowała, ale najpierw muszę zrobić porządek z budżetem u Arona, bo cos mi sie tam u niego nie zgadza :eviltong: a od 3 dni nie mogę wejść na jego wątek :angryy: Zaraz napisze do Murki i zapytam o tą fakturkę i o to czy z tym transportem wypali ;) Quote
Bjuta Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 To czekamy na wieści! :loveu: Mysiu, w sumie, ja też mogę jeszcze jednego psiaka prowadzić - jakbyś nie dała rady "uporządkować Arona" do wieczora. Quote
Mysia_ Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Bjuta napisał(a):To czekamy na wieści! :loveu: Mysiu, w sumie, ja też mogę jeszcze jednego psiaka prowadzić - jakbyś nie dała rady "uporządkować Arona" do wieczora. do wieczora napewno nie dam rady, bo wychodzę i będe późno :oops: Bjutko to jakbyś mogła :cool3: Quote
Bjuta Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dobra, tylko się nie zdziwcie, bo to konto mojej mamy (mama ma na nim 0 zł od 3 lat więc świetnie się nadaje do prowadzenia księgowości, bo mi się nie będzie myliło z innymi psami... ani z moim debetem :evil_lol:). Quote
Bjuta Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Tylko wiecie co... Ja się boję, że jak Brucio pojedzie do hotelu i będzie bezpieczny, to już w życiu tych deklaracji nie nazbieramy... :oops: Przecież brakuje ponad stówa, a jeszcze co miesiąc by trzeba mieć minimum 50 dych na leczenie :roll: Quote
leni356 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Bjuta napisał(a):Tylko wiecie co... Ja się boję, że jak Brucio pojedzie do hotelu i będzie bezpieczny, to już w życiu tych deklaracji nie nazbieramy... :oops: Przecież brakuje ponad stówa, a jeszcze co miesiąc by trzeba mieć minimum 50 dych na leczenie :roll: A pytałaś już czy fakturę wystawi hotelik? Quote
Bjuta Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Mysia pytała ;) Ale jeszcze nam nie napisała. Ale na pewno Murka wystawia faktury, bo przecież to jest oficjalny hotelik. Quote
weszka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Damy radę! Teraz nie można zrezygnować... nie przeżyłabym gdyby coś się temu biedakowi stało tylko dlatego że brakowało 50 zł... :( Quote
Mysia_ Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Murka może wystawić rachunek, hotelik jest legalną działalnością gospodarczą :razz: Kto jeszcze wspomoże naszego Brucia? Bardzo prosimy o deklaracje! Quote
Recommended Posts