Jump to content
Dogomania

ciągle gryziony Brucio - 13 lat i chore serduszko :( MA DOMEK !!! :))

Recommended Posts

Posted

Trzeba zbierać dalej :multi: Jak już ruszyło z miejsca to się jakoś dowlecze do pełnej kwoty. Rozsyłajmy pw. A może skarpeta sznaucerów by jakimś groszem poratowała?

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Ściągniemy tu kubusiowe ciotki, tylko niech to cholerne dogo zacznie normalnie działać. Ja nawet nie mogę wejść na wątek Kubusia.

Skoro jest transport, trzeba korzystać z okazji i wyekspediować Brucia.
Ile trzeba zebrać? Damy radę! ;)

DAwać miłóśników sznaucerów i dawać cioteczki Kubusiowe..(ja kurde tez nie moge na Jego wątek wejsć- chyba ze ktos wejdzie i bede miala go w panelu uzytkownika:razz:)...ale ja tam w cuda wierze- dobrze wiecie....do wekendu mamy 3 dni...jesli dogo zacznie dzialac..to zrobimy szturm....bedzie dobrze...bedzie dobrze....:loveu::loveu::loveu:

TO JUZ DWA MIESIĄCE ODKĄD CIEBIE NIE MA...CIAPULINKO...TESKNIE BARDZO..:-((((((...

• Posted

dzisiaj Brucia pokazałam naszej Pani wet, zeby sprawdzić jak tam jego serduszko, niestety jest w coraz gorszej kondycji, oprócz niedomykalności pojawiło się jeszcze coś :shake: No i na jąderku pojawił się guzek :-( Już dawno Brucio nie był badany, a tu kolejne rzeczy wychodzą... Jutro pojedzie do kliniki na dokładniejsze badania.

Mam jeszcze dwie deklaracje:
    10 zł - Mysia_
    20 z - koziczka85

Kto jeszcze dorzuci sie do hoteliku?

Posted

Maleńkie - średnie - duże - wielgachne i maciupinieńkie!
    Każda deklaracja na wagę złota dla gryzionego psa!

DEKLARACJE STAŁE:

10 zł Bjuta
    10 zł Malwaszka
    5 zł Gonia66
    5 zł Leni356
    10 zł Agata 51
    10 zł Agat 21
    10 zł - Mysia_
    20 z - koziczka85

czyli 80 zł (celem jest 300 :roll:)

DEKLARACJE JEDNORAZOWE

50 zł Malwaszka (skarpeta sznaucerów)
    100 zł Gonia66 (zostało po naszym szczęściarzu Kubusiu!)
    20 zł Gonia13

czyli 170 zł.

W weekend trafi się transport, tylko jakim cudem nazbierać w parę dni 300? :roll:

Posted

Mysiu jestem... Nie mogę wogóle wejść na niektóre wątki- od kilku dni:angryy: mi się po prostu nie otwierają.
    Na razie mogę tylko jednorazowo wpłacić... Jakoś żaden psiak, na którego deklarowałam stałą wpłate, nie znalazł domku.
    W przyszłym tygodniu mogłabym parę groszy wpłacić...
    Proszę o konto...KOło 20 zł...:oops: Więcej nie dam rady:oops:

Posted

Mysia_ napisał(a):
    dzisiaj Brucia pokazałam naszej Pani wet, zeby sprawdzić jak tam jego serduszko, niestety jest w coraz gorszej kondycji, oprócz niedomykalności pojawiło się jeszcze coś :shake: No i na jąderku pojawił się guzek :-( Już dawno Brucio nie był badany, a tu kolejne rzeczy wychodzą... Jutro pojedzie do kliniki na dokładniejsze badania.

Mam jeszcze dwie deklaracje:
    10 zł - Mysia_
    20 z - koziczka85

Kto jeszcze dorzuci sie do hoteliku?

:-(:-(:-(:-(....jeju..wyciagajcie go szybko....kurcze....tyle chorob na jednego psa się rzucilo???To niesprawidliwe...:placz::placz:

Posted

Ależ cudny :loveu::loveu::loveu: Kochane sznaucerowe pysio :loveu:
    Czy Murka może wystawić fakturę na hotelik? Jeśli tak to dorzucam ze sznaucerowej skarpety tyle ile brakuje czyli 170 zł tylko na to musi być fakturka.

Posted

weszka napisał(a):
    Ależ cudny :loveu::loveu::loveu: Kochane sznaucerowe pysio :loveu:
    Czy Murka może wystawić fakturę na hotelik? Jeśli tak to dorzucam ze sznaucerowej skarpety tyle ile brakuje czyli 170 zł tylko na to musi być fakturka.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ale jak to dorzucasz?????:crazyeye::crazyeye:Co miesiać??????CZy ja nie mowilam juz 1000razy, ze wierze w cuda????????>:multi::multi::multi:JA tam mysle, ze Murka wystawia fakturki....

Posted

Noooo to nie do końca ja dorzucam :) po prostu sznaucie mają swoją skarpetkę na AFN którą ja tylko "zarządzam", a ludzie do niej wpłacają :)
    Więc jak będzie faktura to teraz dorzucam 170 zł bo tyle brakuje żeby Bruciaka zabierać. A co miesiąc mogę dokładać - ile to zobaczymy jakie będą deklaracje pomocy ale ok. 100 zł z pewnością (to też na fakturę).

Posted

Bjuta napisał(a):
    Ja się zaraz napiję dobrego wina! I wtedy wrócę na dogo i sprawdzę, czy to co czytałam po trzeźwemu, będzie stało nadal...

Bjutka...idę z Tobą...tylko nie za bardzo pijaj bo transport trza szykowac na wekend i pakowac Brucia szybciutko szybciutko:loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

weszka napisał(a):
    Noooo to nie do końca ja dorzucam :) po prostu sznaucie mają swoją skarpetkę na AFN którą ja tylko "zarządzam", a ludzie do niej wpłacają :)
    Więc jak będzie faktura to teraz dorzucam 170 zł bo tyle brakuje żeby Bruciaka zabierać. A co miesiąc mogę dokładać - ile to zobaczymy jakie będą deklaracje pomocy ale ok. 100 zł z pewnością (to też na fakturę).

woww fantastycznie!!!! :multi::loveu:

Posted

weszka napisał(a):
    Po to ta skarpeta jest żeby korzystać właśnie na takie biedaki :)
    Tylko potwierdźcie sprawę faktury i... pakujcie Brucia :multi:

Ja nic nie potwierdzam...ja ide sie napic...lllllllaaaaaaaaalllaaaa;):multi::multi::multi:

Posted

weszka napisał(a):
    Po to ta skarpeta jest żeby korzystać właśnie na takie biedaki :)
    Tylko potwierdźcie sprawę faktury i... pakujcie Brucia :multi:

jA TYŻ KCEM TAKIE SKARPETY NA ZIMĘ...NO.....:razz::razz::razz:

Posted

Ojejku ależ się cieszę.. Tak bym chciaa żeby Brutek już opuścił schron... Biję się z myślami z deklaracją,ale niestety troszku nadeklarowałąm i z kaską cienko.. Ale Brutka mam na uwadze.. Też idę się napić dobrego winka za niego.. Niech mu się poszczęści.. Śliczny sznaucerowaty pycholek.. W górę!! :multi:

Posted

Musimy pamiętać, ze nie ma dostatecznie duzo deklaracji- teraz bedzie mial, ale zbierać i żebrać musimy, bo nawet jesli bedzie mial od sznaucerkow 100zł miesiecznie, to i tak bedzie nam brakowalo...bazarki tez by sie przydaly w takim razie....:p