Jump to content
Dogomania

ciągle gryziony Brucio - 13 lat i chore serduszko :( MA DOMEK !!! :))

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze że kasiorka doleciała szybciej :)
Fiu fiu się powodzi chłopakowi! Salcesonik!
A co do grzywki - Mureczko zapewniam cię że grzywkowe psiaki świetnie widzą co tam mają widzieć ;) no ale oczywiście możesz mu fryzurkę zrobić ;)

Posted

Strzelił nam kolejny miesiąc, więc robię rozliczonko:

Stan konta na 27 grudnia wynosił -134,90 zł
Wpłaty:

20 zł Bjuta
104 zł Bjuta
280 zł AFN
Razem: 269,10 zł

Koszty:
240 zł hotelowanie

269,10 zł - 240 zł = 29,10 zł
Stan konta na 26 stycznia wynosi +29,10 zł.

Posted

Poszło tradycyjne 104 na lutowy hotelik. Murko - ile jesteśmy winni za styczniowego weta?
Na koncie Brutka jest w tej chwili 286 zł (nie licząc tego co Weszka wysyła bezpośrednio do Murki)

Posted

cieszę się, że tak migiem doleciało:razz:. Brutek, ale ty serce moje mógłbyś w końcu ruszyć dupke do domku. Wiem, że u Murki jest fajnie, ale miejsce nastepnym kolegom sie nalezy, nieeeee:evil_lol:

Posted

Murko, jak tam nasze styczniowe długi weterynaryjne?

Z "Nowinek Księgowych" dziś dziękujemy za wpłaty Goni66 :loveu: i Koziczce :loveu:!

LUTY 2010

20 - Koziczka (5.I)
10 - Agata 51 (5.I)
10 - Bjuta (1.II)
20 - Marysia55 (2.II)
10 - Gonia66 (3.II)

czyli + 70

- 104 przelewam na lutowy hotelik (1.II)

MARZEC 2010
20 - Koziczka (3.II)

AKTUALNY STAN KONTA BRUCIA (bez podziałów na miesiące) to + 356 PLN

Posted

[quote name='marysia55']Brutek, ale ty serce moje mógłbyś w końcu ruszyć dupke do domku. Wiem, że u Murki jest fajnie, ale miejsce nastepnym kolegom sie nalezy, nieeeee:evil_lol:[/QUOTE]

Popieram :)

Posted

Doszło 104 z konta Bjuty :)

Będę musiała niedługo dokupić Furosemid, bo został już tylko jeden listek.
Brucio czuje się dobrze. Okazuje się, że prócz salcesonu nie gardzi również kiełbasą swojską :evil_lol: ale szyneczka już kłuje w ząbki :crazyeye:

Brucio pozdrawia cioteczki ze swojego ulubionego kocyka na korytarzu (fajnie bryka na śniegu, może uda mi się uchwycić :) ).
Na tej fotce własnie podniósł głowę, dlatego patrzy takim strasznym wzrokiem... ja nie wiem, on jakiś czujnik ma i momentalnie budzi się gdy się czaję z aparatem :mad: A tak słodko spał :roll:

Posted

[quote name='Murka']Brucio czuje się dobrze. Okazuje się, że prócz salcesonu nie gardzi również kiełbasą swojską :evil_lol: ale szyneczka już kłuje w ząbki :crazyeye:[/QUOTE] może za chuda jest ta szyneczka:evil_lol: przecież to chłop jest i pewnie lubi poczuć jakiś tłuszczyk na ząbku:diabloti:

Posted

[quote name='Bjuta']Murko, jak tam nasze styczniowe długi weterynaryjne?

Z "Nowinek Księgowych" dziś dziękujemy za wpłaty Goni66 :loveu: i Koziczce :loveu:!

LUTY 2010

20 - Koziczka (5.I)
10 - Agata 51 (5.I)
10 - Bjuta (1.II)
20 - Marysia55 (2.II)
10 - Gonia66 (3.II)

czyli + 70

- 104 przelewam na lutowy hotelik (1.II)

MARZEC 2010
20 - Koziczka (3.II)

AKTUALNY STAN KONTA BRUCIA (bez podziałów na miesiące) to + 356 PLN

Koziczka - wypatrzyła błąd - to jednak była wpłata na luty nie na marzec (zdublowała mi się wpłata z 5.I) - już poprawiłam na pierwszej stronie. Dziękuję Koziczko!!!