Murka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ok. Zaczynamy od spacerku :) Tapu, tapu, Bruciowi już się odechciało brykać, mam nadzieję, że to tylko kwestia aury Chcem do domku... A tu już w domku Quote
Murka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Brucia najczęściej można zobaczyć w pozycji leżącej... Najbardziej lubi wykładać się w chłodnym korytarzu, można przypłacić życiem jak się nie patrzy pod nogi ;) Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 http://i45.tinypic.com/4t3med.jpg a skąd Ty masz mojego kota????? :lol: Brutek CUDO!!!!! Quote
Murka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A tu Brucio i śpiąca Hania :) Przepraszam za jakość zdjęć, ale pracuję chwilowo na pożyczonym starym aparacie (mój jest w serwisie). Na większości zdjeć Brucio ma podniesioną głowę, ale w chwili zabierania się fo focenia głowę miał opartą na łapach (spał), nie wiem dlaczego na widok (lub dźwięk) aparatu zawsze podnosił głowę... Filmik niestety wyszedł totalnie ciemny i nic na nim nie widać :( Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Bruteczku kochany jak Ty masz dobrze u Mureczki :laola: Quote
Bjuta Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Bardzo niechętnie dodałam nowe zdjęcia do allegro! Aż tu nie daj Boże Brutek znajdzie dom i znowu będzie się musiał przeprowadzać... :roll: Quote
Mysia_ Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Brucio chyba o tym marzyłeś od dawna.... Quote
Bjuta Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Brucio, strażnik królewny Haneczki, jest rozczulający!!! :loveu: Quote
Koziczka85 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 czy moja wplata juz doszła bo wysłałam ją z poczatku stycznia i nie wiem czy doszla?? Quote
Bjuta Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Koziczka85 napisał(a):czy moja wplata juz doszła bo wysłałam ją z poczatku stycznia i nie wiem czy doszla?? Hm, szczerze mówiąc nie wiem - do 5 stycznia, chyba nie, jestem teraz przy internecie hotelowym i nie chcę się logować do banku, bo się trochę boję. Jutro już będę w domu to sprawdzę i dam Ci zaraz znać, dobrze? Quote
Bjuta Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Koziczka85 napisał(a):czy moja wplata juz doszła bo wysłałam ją z poczatku stycznia i nie wiem czy doszla?? A może jednak tak, bo widzę, że w pierwszym poście mam stan konta 285 a stan konta obecny (o to mogę zapytać sms-em, bez logowania się) to wskazuje 355. Więc sporo wpłat musiało się zaksięgować. Jutro napiszę. Quote
marysia55 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ciotka Bjutka to jakaś taka hotelowiczka:lol:. Mam nadzieje, że nie korzysta z hotelików dla naszych psiaków :evil_lol::evil_lol: Quote
Bjuta Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Koziczka85 napisał(a):czy moja wplata juz doszła bo wysłałam ją z poczatku stycznia i nie wiem czy doszla?? Doszła! Na dwa miesiące. Dziękujemy!!! Ostatnio konto Brutka zasili: Agaty 51 i 21, Koziczka i Malawaszka! :loveu::loveu::loveu::loveu: STYCZEŃ 2010 10 - Bjuta (4.I) 10 - Mysia (5.I) 20 - Marysia55 (5.I) 10 - Gonia66 (5.I) 20 - Agata 51 (5.I) 20 - Koziczka (5.I) 20 - Malawaszka (6.I) 10 - Agat 21 (7.I) czyli + 120 zł - 104 przelewam na styczniowy hotelik (31.XII) LUTY 2010 20 - Koziczka (5.I) ogólnie na koncie zasobnego Brutuska jest 355 :lol: Szczegóły na pierwszej ;) Quote
Murka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 malawaszka napisał(a):http://i45.tinypic.com/4t3med.jpg a skąd Ty masz mojego kota????? :lol: malawaszko, nie możesz mieć naszego kota, nasz jest zupełnie nie do podrobienia :evil_lol: Tamten filmik zupełnie się nie nadawał, ale obiecuję zrobić inny taki do pokazania ludziom ;) Quote
marysia55 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Brutosław :lol:, właśnie do domu poszedł twój imiennik z krakowskiego wątku. Nastał dobry czas dla Brutków:loveu: i po ciebie zaraz ktos sie zgłosi:cool3: Quote
agata51 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Brutki wszystkich schronów - do domków!!!!!!!!!! Quote
marysia55 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Brutek, znowu cały dzień "zywej duszy" u ciebie. Quote
weszka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dzisiaj dostałam rachunek za hotelik i od razu przesłałam go do rozliczenia AFN-owi. Mam nadzieję że nie potrwa to tak długo jak poprzednim razem. Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Lista obecności podpisana, moge leciec dalej :-) Quote
Murka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 weszka napisał(a):Dzisiaj dostałam rachunek za hotelik i od razu przesłałam go do rozliczenia AFN-owi. Mam nadzieję że nie potrwa to tak długo jak poprzednim razem. Tym razem poszło szybciej, 280 zł już jest na moim koncie :) Ostatnio odkryłam przysmak Brutka, w którym ukrywam leki... Najgorzej jest z vetmedinem, bo to duża kapsułka, nie można tego w niczym rozpuścić itd. musi całe wpaśc do gardziołka... Z masłem był już problem, bo musiałam mu wkładać do mordki i czekać aż się podtopi i połknie przytrzymując pysk i gładząc po krtani. Ostatnio jednak wycwanił się i udawał, że połknął, a jak odchodziłam, to wypluwał :mad: Póki co drugi dzień zjada leki w salcesonie i nawet mu powieka nie mrugnie :razz: Musiałam mu ostatnio trochę podciąć grzywkę, bo przestawał cokolwiek widzieć :lol: Bardzo mu się to nie podobało, ale jeszcze trochę muszę mu podciąć. Na wiosnę konieczne będzie strzyżonko całości ciałka :cool3: Quote
Recommended Posts