Jump to content
Dogomania

ciągle gryziony Brucio - 13 lat i chore serduszko :( MA DOMEK !!! :))

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok. Zaczynamy od spacerku :)

Tapu, tapu, Bruciowi już się odechciało brykać, mam nadzieję, że to tylko kwestia aury

Chcem do domku...

A tu już w domku

Posted

Brucia najczęściej można zobaczyć w pozycji leżącej...

Najbardziej lubi wykładać się w chłodnym korytarzu, można przypłacić życiem jak się nie patrzy pod nogi ;)

Posted

A tu Brucio i śpiąca Hania :)
Przepraszam za jakość zdjęć, ale pracuję chwilowo na pożyczonym starym aparacie (mój jest w serwisie).
Na większości zdjeć Brucio ma podniesioną głowę, ale w chwili zabierania się fo focenia głowę miał opartą na łapach (spał), nie wiem dlaczego na widok (lub dźwięk) aparatu zawsze podnosił głowę...

Filmik niestety wyszedł totalnie ciemny i nic na nim nie widać :(

Posted

Koziczka85 napisał(a):
czy moja wplata juz doszła bo wysłałam ją z poczatku stycznia i nie wiem czy doszla??

Hm, szczerze mówiąc nie wiem - do 5 stycznia, chyba nie, jestem teraz przy internecie hotelowym i nie chcę się logować do banku, bo się trochę boję. Jutro już będę w domu to sprawdzę i dam Ci zaraz znać, dobrze?

Posted

Koziczka85 napisał(a):
czy moja wplata juz doszła bo wysłałam ją z poczatku stycznia i nie wiem czy doszla??

A może jednak tak, bo widzę, że w pierwszym poście mam stan konta 285 a stan konta obecny (o to mogę zapytać sms-em, bez logowania się) to wskazuje 355. Więc sporo wpłat musiało się zaksięgować. Jutro napiszę.

Posted

Koziczka85 napisał(a):

Doszła! Na dwa miesiące. Dziękujemy!!!
Ostatnio konto Brutka zasili:
Agaty 51 i 21, Koziczka i Malawaszka! :loveu::loveu::loveu::loveu:

STYCZEŃ 2010

10 - Bjuta (4.I)
10 - Mysia (5.I)
20 - Marysia55 (5.I)
10 - Gonia66 (5.I)
20 - Agata 51 (5.I)
20 - Koziczka (5.I)
20 - Malawaszka (6.I)
10 - Agat 21 (7.I)

czyli + 120 zł

- 104 przelewam na styczniowy hotelik (31.XII)

LUTY 2010

20 - Koziczka (5.I)

ogólnie na koncie zasobnego Brutuska jest 355 :lol: Szczegóły na pierwszej ;)

Posted

weszka napisał(a):
Dzisiaj dostałam rachunek za hotelik i od razu przesłałam go do rozliczenia AFN-owi. Mam nadzieję że nie potrwa to tak długo jak poprzednim razem.

Tym razem poszło szybciej, 280 zł już jest na moim koncie :)

Ostatnio odkryłam przysmak Brutka, w którym ukrywam leki... Najgorzej jest z vetmedinem, bo to duża kapsułka, nie można tego w niczym rozpuścić itd. musi całe wpaśc do gardziołka... Z masłem był już problem, bo musiałam mu wkładać do mordki i czekać aż się podtopi i połknie przytrzymując pysk i gładząc po krtani. Ostatnio jednak wycwanił się i udawał, że połknął, a jak odchodziłam, to wypluwał :mad:
Póki co drugi dzień zjada leki w salcesonie i nawet mu powieka nie mrugnie :razz:

Musiałam mu ostatnio trochę podciąć grzywkę, bo przestawał cokolwiek widzieć :lol:
Bardzo mu się to nie podobało, ale jeszcze trochę muszę mu podciąć.
Na wiosnę konieczne będzie strzyżonko całości ciałka :cool3: