Sasza Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 szkrabki do gory! mam nadzieje ze u tego chorego czlowieka jednak nie gnija kolejne psiaki, tak jak przypuszczalyscie.. Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jakoś nie opuszcza mnie myśl, czy on przypadkiem gdzieś nie zakamuflował jeszcze jakiegoś. Quote
Isadora7 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 majqa napisał(a):Jakoś nie opuszcza mnie myśl, czy on przypadkiem gdzieś nie zakamuflował jeszcze jakiegoś. Nie jesteś w tych myślach osamotniona Quote
Sasza Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 mam nadzieje ze sie mylimy - pozostaje czekac na kolejne odwiedziny Emira i ich rezultat.. swoja droga to moze rzeczywiscie opieka spoleczna moglaby polozyc temu koszmarowi kres, to sa chorzy ludzie (te psy chyba nie byly hodowane na sprzedaz?). zreszta motywy dzialania nie sa najwazniejsze - gdy efekt jest tak tragiczny jak w tym przypadku za kilkanascie/dziesiąt lat bede miala cale stado takich patyczakow i owczarka niemieckiego do zaganiania aby sie za bardzo nie rozłazily po gospodarce;) tzn. nie planuje pseudohodowli, tylko powyciagane bidy ze schronisk of kors, zeby se kto nie pomyslal;P Quote
gagata Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Sasza napisał(a):(,,,) za kilkanascie/dziesiąt lat bede miala cale stado takich patyczakow i owczarka niemieckiego do zaganiania aby sie za bardzo nie rozłazily po gospodarce;) tzn. nie planuje pseudohodowli, tylko powyciagane bidy ze schronisk of kors, zeby se kto nie pomyslal;P Hi, uważaj, bo to idzie szybciej niz Ci sie wydaje...:lol: Quote
Sasza Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 gagata napisał(a):Hi, uważaj, bo to idzie szybciej niz Ci sie wydaje...:lol: tzn. ze szybciej niz sie wydaje lata lecą, czy ze szybciej sie dorobie tego stada? niestey warunki puki co baaaardzo ograniczone btw. kiedy spodziewasz sie psiakow? a przy okazji pypcie na pierwszą Quote
Ninka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 niedlugo sprawdze, czy jeszcze jakies psiaki nie zostaly:mad:, taka jest umowa, nie bojta sie!!! Quote
GoniaP Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ninka napisał(a):niedlugo sprawdze, czy jeszcze jakies psiaki nie zostaly:mad:, taka jest umowa, nie bojta sie!!! Wolelibyśmy, żebyś tego nie robiła bez nas... Chcemy tę sprawę załatwić raz na zawsze. Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Sprawa powtórka z akcji - raz (a raczej drugi) a dobrze. Quote
Ninka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 GoniaP napisał(a):Wolelibyśmy, żebyś tego nie robiła bez nas... Chcemy tę sprawę załatwić raz na zawsze. Plan jest wlasnie taki, aby sprawe zalatwic raz na zawsze! Ale trzeba bedzie teraz subtelniej, chce wziac pozostale sunie na sterylke i zorientowac sie jak sie sprawy maja. Quote
GoniaP Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ninka napisał(a):Plan jest wlasnie taki, aby sprawe zalatwic raz na zawsze! Ale trzeba bedzie teraz subtelniej, chce wziac pozostale sunie na sterylke i zorientowac sie jak sie sprawy maja. Rozwiń myśl proszę.. Quote
Ninka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jesli okaze sie, ze facet pozostawil sobie wiecej psow-bedzie to powod do kolejnej interwencji. Quote
GoniaP Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ninka napisał(a):Jesli okaze sie, ze facet pozostawil sobie wiecej psow-bedzie to powod do kolejnej interwencji. Kto Twoim zdaniem ma przeprowadzić tę interwencję? Quote
Ninka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ech, chodzilo mi generalnie o to, zeby nie ciagac Cie niepotrzebnie. Facet wie, ze bedzie kontrola i nie przypuszczam, zeby klamal. jesli chcesz byc przy sprawdzaniu, czy jakiegos psiaka sobie nie zostawil-super! wiem po prostu, ze jestes zajeta, i mozesz nie miec na to czasu. a do sterylek zobowiazal sie schron, wiec tak czy siak tam bede. Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ninka napisał(a):(...) jesli chcesz byc przy sprawdzaniu, czy jakiegos psiaka sobie nie zostawil-super!(...). Ja też się cieszę, że znajdziesz na to czas Goniu. :lol: Quote
Isadora7 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 majqa napisał(a):Ja też się cieszę, że znajdziesz na to czas Goniu. :lol: Wiadomo... Gonia dla psów czas zawsze ma Quote
GoniaP Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ninka napisał(a):Plan jest wlasnie taki, aby sprawe zalatwic raz na zawsze! Ale trzeba bedzie teraz subtelniej, chce wziac pozostale sunie na sterylke i zorientowac sie jak sie sprawy maja. Ninka napisał(a):ech, chodzilo mi generalnie o to, zeby nie ciagac Cie niepotrzebnie. Facet wie, ze bedzie kontrola i nie przypuszczam, zeby klamal. jesli chcesz byc przy sprawdzaniu, czy jakiegos psiaka sobie nie zostawil-super! wiem po prostu, ze jestes zajeta, i mozesz nie miec na to czasu. a do sterylek zobowiazal sie schron, wiec tak czy siak tam bede. Ninka napisał(a):Jesli okaze sie, ze facet pozostawil sobie wiecej psow-bedzie to powod do kolejnej interwencji. Ninko, co to znaczy sprawę załatwić subtelniej? Facet wie, że będzie kontrola??? Żartujesz, czy co?? TY chcesz przeprowadzić interwencję i co dalej??? Czy TY wysterylizujesz psy? Skąd będziesz miała fundusze?? A może mają one trafić do Swarzędza??? Jesteś pewna??? Czy tam przypadkiem nie padły TE właśnie odebrane psy na PARWO???? Quote
Ninka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 GoniaP napisał(a):Ninko, co to znaczy sprawę załatwić subtelniej? Facet wie, że będzie kontrola??? Żartujesz, czy co?? TY chcesz przeprowadzić interwencję i co dalej??? Czy TY wysterylizujesz psy? Skąd będziesz miała fundusze?? A może mają one trafić do Swarzędza??? Jesteś pewna??? Czy tam przypadkiem nie padły TE właśnie odebrane psy na PARWO???? Jak juz pisalam, nie jestem w stanie przeprowadzic interwencji. Moge tylko sprawdzic czy nie ma wiecej psow, niz mu na to policja pozwolila przy okazji odbierania sun na sterylki. Facet wie o kontroli, bo bylo mu to mowione wczesniej, jak i przy Tobie, przy okazji zabierania ostatnio psow. Psy zobowiazalo sie wysterylizowac Swarzedzkie schronisko, i nic nie wskazuje na to, by mialo sie z tego wymigac. Psy maja byc w Swarzedzu tylko wysterylizowane i trafic do niego. Co innego szczeniaki, a co innego dorosle psy-sterylki sa przeprowadzane w schronie na bierzaco. Quote
GoniaP Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ninka napisał(a):jak juz pisalam, nie jestem w stanie przeprowadzic interwencji. Moge tylko sprawdzic czy nie ma wiecej psow, niz mu na to policja pozwolila przy okazji odbierania sun na sterylki. Ninko, nie bardzo rozumiem... Policja nie ma tu nic do gadania.... ninka napisał(a):facet wie o kontroli, bo bylo mu to mowione wczesniej, jak i przy tobie, przy okazji zabierania ostatnio psow. Co??? Jakoś umknęło to mojej percepcji... W życiu byśmy go nie poinformowali o nalocie,, to wbrew zasadom. ninka napisał(a):psy zobowiazalo sie wysterylizowac swarzedzkie schronisko, i nic nie wskazuje na to, by mialo sie z tego wymigac. ninka napisał(a):psy maja byc w swarzedzu tylko wysterylizowane i trafic do niego. Czy uważasz, że to w porządku? Bo wg mnie nie. Ten człowiek powinien być pozbawiony prawa do opieki nad psami. ninka napisał(a):co innego szczeniaki, a co innego dorosle psy-sterylki sa przeprowadzane w schronie na bierzaco.Nie rozumiem. Quote
Ninka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ty mnie nie rozumiesz, ja nie rozumiem Twoich znakow zapytania. Dla mnie jest jasne, to co napisalam. Bylam przekonana, ze o tym wiesz. Moze porozmawiamy jutro na spokojnie, bo dzis juz pozno. Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 GoniaP napisał(a):(...) W życiu byśmy go nie poinformowali o nalocie,, to wbrew zasadom. (...). To kto był taki usłużny? Goniu, pewno Ninka nie wie, że wyedytowałaś post, bo przerzuciło stronę. Quote
GoniaP Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 majqa napisał(a):To kto był taki usłużny? Goniu, pewno Ninka nie wie, że wyedytowałaś post, bo przerzuciło stronę. Pewna Pani była usłużna, niestety teraz Ninka chce iść w zaparte. Ninko, proszę przemyśl sprawę i zostaw interwencję nam. Tu chodzi o być albo nie być psów... Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 GoniaP napisał(a):Pewna Pani była usłużna, niestety teraz Ninka chce iść w zaparte. Czy ja dobrze rozumiem/ domyślam się? Chcesz powiedzieć, że pan od Ninki wie, że będzie ponownie skontrolowany? :-o Quote
GoniaP Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 majqa napisał(a):Czy ja dobrze rozumiem/ domyślam się? Chcesz powiedzieć, że pan od Ninki wie, że będzie ponownie skontrolowany? :-o Nie ujęłabym tego tak, że od Ninki, bo Ninka w sumie nie ma nic do gadania. Sprawę prowadziła Pani K. ze Swarzędza... Quote
Recommended Posts