GoniaP Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 W związku z zapytaniami na pw, podaję do publicznej wiadomości, że na 99% pieski rozjadą się do domów tymczasowych w nadchodzący czwartek. I tak: Piesek nr. 1 ma dom stały w Warszawie Sunia nr. 1 ma dt u zuluguli Sunia nr. 2 i psiak nr. 2 mają dt u Saszy Sunia nr. 3, oraz pieski nr. 3 i 4 pojadą najpierw do dt u Isadory, a potem do Gagaty Sunia nr. 4 i szczeniak mają dt w Poznaniu Domom tymczasowym bardzo serdecznie dziękujemy! Wraz z pieskami przyjedzie również karma na okres adaptacyjny. Potem będziemy dosyłać w miarę potrzeb. Nadal potrzebne są domy tymczasowe dla piesków, które są w schronisku w Swarzędzu, oraz tych, które mamy nadzieję wyciągnąć od "właściciela". Quote
Sasza Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Helga&Ares napisał(a)::( czy wiadomo co jest z oczkami tej suni? na zdjeciach wygladaja na chore - moge zarezerwowac wiwyte u dr Garncarza (b dobry okulista), zwykle sa dlugie terminy oczekiwania, wiec warto wczesniej. [SIZE="1"](pokryje koszta izyty zeby dodatkowo was nie obciazac, pytanie tylko czy jest potrzebna?) Quote
majqa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Gonia lub Domi na pewno odpowiedzą na pytanie o tę kruszynkę. Quote
kasik wawa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Helga&Ares napisał(a):Z oczkami suni wszystko OK. pewnie tak na zdjeciach tylko wyszma.moze ja flesz razil Quote
Helga&Ares Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 kasik wawa napisał(a):pewnie tak na zdjeciach tylko wyszma.moze ja flesz razil Dokładnie tak. Quote
dorcia44 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 to przerażające co człowiek potrafi :shake: dużo jeszcze tych maleńtasów zostało? Quote
izabelka_70 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13366886#post13366886 Quote
Isadora7 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Podlinkowane wg nowej "mody" banerki: :diabloti: Quote
Isadora7 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Uwaga Warszawa: Potrzebny jest ktoś kto może przewieźć klatkę kenelową z Ursynowa na Wolę. Do wtorku najpóźniej. Quote
zulugula Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 GoniaP napisał(a):W związku z zapytaniami na pw, podaję do publicznej wiadomości, że na 99% pieski rozjadą się do domów tymczasowych w nadchodzący czwartek. I tak: Piesek nr. 1 ma dom stały w Warszawie Sunia nr. 1 ma dt u zuluguli Sunia nr. 2 i psiak nr. 2 mają dt u Saszy Sunia nr. 3, oraz pieski nr. 3 i 4 pojadą najpierw do dt u Isadory, a potem do Gagaty Sunia nr. 4 i szczeniak mają dt w Poznaniu Domom tymczasowym bardzo serdecznie dziękujemy! Wraz z pieskami przyjedzie również karma na okres adaptacyjny. Potem będziemy dosyłać w miarę potrzeb. Nadal potrzebne są domy tymczasowe dla piesków, które są w schronisku w Swarzędzu, oraz tych, które mamy nadzieję wyciągnąć od "właściciela". Karmę rozdysponujcie na gorsze biedy. Z takim małym brzuszkiem na pewno dam radę ;) One wyglądają do złudzenia jak moja sunia - tylko uszka stojące. Sąsiedzi pomyślą, że się szczeniaków dochowałam :eviltong: Jest ktoś chętny z Wawy przytulić moje 2 blondynki (w tym tymczasowa) na weekend 07-08/11/09??? W razie potrzeby mogę dać klatkę kennelową. Quote
GoniaP Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 GoniaP napisał(a):W związku z zapytaniami na pw, podaję do publicznej wiadomości, że na 99% pieski rozjadą się do domów tymczasowych w nadchodzący czwartek. I tak: Piesek nr. 1 ma dom stały w Warszawie Sunia nr. 1 ma dt u zuluguli Sunia nr. 2 i psiak nr. 2 mają dt u Saszy Sunia nr. 3, oraz pieski nr. 3 i 4 pojadą najpierw do dt u Isadory, a potem do Gagaty Sunia nr. 4 i szczeniak mają dt w Poznaniu Domom tymczasowym bardzo serdecznie dziękujemy! Wraz z pieskami przyjedzie również karma na okres adaptacyjny. Potem będziemy dosyłać w miarę potrzeb. Nadal potrzebne są domy tymczasowe dla piesków, które są w schronisku w Swarzędzu, oraz tych, które mamy nadzieję wyciągnąć od "właściciela". No i ten 1% wystarczył :placz: Znów zmiana planów, pieski jadą w środę!!!! Quote
GoniaP Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 zulugula napisał(a):Dla mnie bomba! Chociaż komuś pasuje ;) Quote
Sasza Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 hej no dla mnie tez:) ps. czy ma ktos moze ochote na kotka, sliczne z przedluzonym wlosem, ok. 8 tygodni czekaja na dom (bylo 6, juz zostalo 3, nie przezyly wyziebienia - znaezione w kartonie w deszczowy dzien...) Quote
majqa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 GoniaP napisał(a):Chociaż komuś pasuje ;) Przegięcie...:mad: :mad: :mad: Quote
Sasza Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A pewnie, Majqa, bejzbolem ją! foszyc sie tu bedzie ;) Quote
GoniaP Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Torturujcie mnie! Mnie jest już wszystko jedno. Quote
Isadora7 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 GoniaP napisał(a):Torturujcie mnie! Mnie jest już wszystko jedno. Jakby było wszystko jedno to by babcia była dziadkiem Quote
Ninka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A tak na serio, zostaly jakies wolne domki tymczasowe? Mysle o psiakach pozostajacych w Swarzedzkim schronie... Quote
Recommended Posts