malagos Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Gonia pisze o tych zabranych z pseudohodowli, ratlerkowych :cool1: Strasza Kaśka, szczylek, dzika sunia.... Quote
Helga&Ares Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [size=4] aktualizacja [quote name='helga&ares']suczki [size=4]suczka nr 1 - [size=5]zaadoptowana najbardziej rezolutny psiak spośród całej ekipy. Psi podrostek. Cudowna, kochana dziewczynka, na smyczce potrafi chodzić. suczka nr 2 - spokojna, dorosła panienka. Boi się smyczy. Na początku próbowała uciekać, ale po chwili bardzo nieśmiało podchodziła... suczka nr 3 - bardzo wycofana. Przerażona, ale kochana. Ucieka przez człowiekiem. kot z kk za tm[...] Quote
Helga&Ares Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 aktualizacja [quote name='helga&ares']pieski: [size=4]samiec nr 1 - [size=5]ma dt psi podrostek, bardzo chce podejść do człowieka, ale na razie braknie odwagi. Będzie psiak z charakterkiem. Na smyczce radzi sobie różnie. Domek raczej bez innych zwierząt [size=4] [size=4] [size=4] [size=4] samiec nr 2 - [size=6]ma dt ratlerkowaty, dorosły. Boi się smyczy. Zainteresowanie człowiekiem jest, jednak odwagi, by podejść brak. Na energiczny ruch reaguje paniką, chowa się. samiec nr 3 - jakby, zamknięty w swoim świecie. Nie próbuje nawiązać kontaktu z człowiekiem, ciągle ziaja i dysze ze strachu. Na dodatek drży, sika pod siebie w stresujących chwilach. samiec nr 4 - boi się człowieka i energicznych ruchów. Spokojny (to ten z tyłu), wycofany, próba kontaktu=panika. Quote
GoniaP Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Domiś, niestety nie wszystkie zdjęcia się wyświetlają... Quote
Helga&Ares Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='GoniaP']Domiś, niestety nie wszystkie zdjęcia się wyświetlają...[/QUOTE] Jutro zrzucę od nowa... Quote
Helga&Ares Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Miejcie na uwadze proszę, że mamy do zapłacenia rachunek za Cziłki, który opiewa na kwotę ponad 3,300zł i ciągle ROŚNIE!!!:placz::placz::placz::placz: NIE MAMY Z CZEGO ZAPŁACIĆ !!!!!!!! Wpływy na dzień dzisiejszy to ponad 100 zł:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
max45 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Szczeniorek będzie u mnie na DT przez 2 tyg. Nie chcę za to kasy!!! Myślę, że na weta uda się zebrać na wątku swarzędzkim. Osobiście, przez myśl mi nie przeszlo żeby was jeszcze tym obarczać :roll: Quote
GoniaP Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='max45']Szczeniorek będzie u mnie na DT przez 2 tyg. Nie chcę za to kasy!!! Myślę, że na weta uda się zebrać na wątku swarzędzkim. Osobiście, przez myśl mi nie przeszlo żeby was jeszcze tym obarczać :roll: Max 45, czy zastanowiłaś się nad swoim wpisem? :shake: Przeczytaj uważnie jeszcze raz wpisy moje oraz Helgi.... [FONT=Wingdings] [/FONT] [FONT="]Zabrane z kliniki psiurki są grzeczne i kochane. [/FONT] [FONT="]Każdy z nich spał wczorajszej nocy w łóżku, pod kołderką, tyle, że w 3 różnych domach ;) [/FONT] [FONT="]Sunia nr. 1 bardzo klei się do nowej Pani[/FONT] [FONT="] piesio nr. 1 uczy się czystości i merda ogonkiem na nową tymczasową Pańcię[/FONT] [FONT="] psiak nr. 2 wskakuje na kolana i tuli się do szyi swojej opiekunki, a na spacerkach pilnuje się nogi! :loveu: [/FONT] Quote
max45 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='GoniaP']Max 45, czy zastanowiłaś się nad swoim wpisem? :shake: Przeczytaj uważnie jeszcze raz wpisy moje oraz Helgi.... Zastanowilam. Dzięki, reprymendy raczej nie potrzebuję :roll: Z wpisu Helgi wynikalo, że odniosla mylne wrażenie, że Nina mogla by chcieć jakąś kasę na tego malca... chcialam zapewnić, że tak nie jest! Tyle, żadnych podtekstów. Tylko proszę bez żadnych przewrażliwień znowu. Tym razem też nie mialam nic zlego na myśli. Quote
GoniaP Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='max45'] Tylko proszę bez żadnych przewrażliwień znowu. Tym razem też nie mialam nic zlego na myśli. To fajnie, zdaje się, że wszyscy są nadwrażliwi ;) Quote
Sasza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 czy wiadomo kiedy i w jakiej ilosci psiaki beda wyjezdzac do wawy? Goniu, wspominalas ze masz nowe dt w Warszawie (albo w Poznaniu), czy moge proszic o info, czy dt u mnie jest aktualny? prosze o jakis update inforormacji dotyczacych dt, bo bidy w innych schronach czekaja tez na dt - coraz zimniej, a czas mija.., a miejsce u mnie sie 'marnuje' Quote
Helga&Ares Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Sasza']czy wiadomo kiedy i w jakiej ilosci psiaki beda wyjezdzac do wawy? Goniu, wspominalas ze masz nowe dt w Warszawie (albo w Poznaniu), czy moge proszic o info, czy dt u mnie jest aktualny? prosze o jakis update inforormacji dotyczacych dt, bo bidy w innych schronach czekaja tez na dt - coraz zimniej, a czas mija.., a miejsce u mnie sie 'marnuje'[/QUOTE] Który psiak miał jechać do Ciebie? Quote
bojowniczka1984 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witam serdecznie! jestem zainteresowana wzieciem pieska lub suczki do siebie.Nie wiem tylko jak im trzeba pomoc procz adopcji(czy w gre wchodzi tylko Dt?) czy sa chore???? Quote
Sasza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Helga&Ares']Który psiak miał jechać do Ciebie?[/QUOTE] pies nr 2 - wiem ze ma juz dt oraz sunia nr 2 - ma cos zaklepane? Quote
bojowniczka1984 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 juz doczytalam watek wiem juz wszystko. Quote
GoniaP Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Już odpowiadam: sunia nr 3, pies nr 3 i 4 nie mają dt. Jestem w trakcie żebrania o transport, ale najpierw zadzwonię do Ciebie Saszo i do Zuluguli, o Isadorce nie wspomnę. Myślę, że dziś wiele się wyjaśni. Quote
Isadora7 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='GoniaP']Już odpowiadam: sunia nr 3, pies nr 3 i 4 nie mają dt. Jestem w trakcie żebrania o transport, ale najpierw zadzwonię do Ciebie Saszo i do Zuluguli, o Isadorce nie wspomnę. Myślę, że dziś wiele się wyjaśni. No tak o człowieku to już nawet wspominać nie chcą :( cóż starośc nie radość. A podobno człowiek zyje ile go wspominają. A to znaczy że mnie już nie ma:turn-l::bigcry::roflt::roflt::roflt: Quote
bojowniczka1984 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witam serdecznie. chcialam sie dowiedziec czegos o suni nr 1 i 2. Jak sobie radza w domu tymczasowym,jakie maja problemy,jak wyglada aklimatyzacja,na co zwrocic szczegolna uwage itp. Quote
Helga&Ares Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='bojowniczka1984']Witam serdecznie. chcialam sie dowiedziec czegos o suni nr 1 i 2. Jak sobie radza w domu tymczasowym,jakie maja problemy,jak wyglada aklimatyzacja,na co zwrocic szczegolna uwage itp.[/QUOTE] Te sunie są już nieaktualne. Jeżeli interesują Cię tylko suczki, to na adopcję czeka jeszcze sunia nr 3, ale ona ma chorobę skórną. Quote
bojowniczka1984 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 co to za choroba skory???? a i prosze o info o pinczerku jesli aktualny jeszcze Quote
Helga&Ares Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='bojowniczka1984']co to za choroba skory???? a i prosze o info o pinczerku jesli aktualny jeszcze[/QUOTE] którego pinczerka masz na myśli? zerknij na stronę 11 i podaj numer pieska Quote
Recommended Posts