Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, dziękuję, że jesteście :loveu:

Zajrzałam do Belissimy. Daleko. Nie wiem, czy piechcia się zgodzi. Ona tu rządzi. Ja tu od czarnej (ale jakże wdzięcznej) roboty jestem ;)

piechcia teraz na zajęciach. Zjawi się wieczorem.

Posted

[quote name='oska1983']
"Animal'S Hotel" Zbigniew Skonieczka Łódź, ul. Strykowska 92, tel. 0605669889
Oba w Łodzi, ale nie wiem czy przyjmuja tylko zwierzęta od właścicieli
czy tez jako dt??

Dotarło zaproszenie i do mnie. O rany
To miejsce znam z "drugiej ręki". Źle by im tam nie było, ale to hotelik, trzeba by negocjować.

Na Malowniczej jest pełno.

Posted

Jestem agatko...na ten moment nie mam nijakiego pomysłu,ale nie przestaję myśleć...jak coś mi zaswita,zaraz dam znać,a myślę intensywnie...bardzo!!!
ale,jedno przychodzi mi do głowy...żeby troszkę czasu zdobyć,warto psiaki nawet na kilka dni umieścić w hoteliku...

Posted

[quote name='agata51']To ja Łódź będę omijać szerokom łukiem :evil_lol:[/QUOTE]
tylko spamujesz po innych miastach :evil_lol:
Nie potrafię niestety pomóc :shake: DT jest jak na lekarstwo. Wszyscy zapsieni...
Zuziu - czy czas rzeczywiście tylko do piątku? Kodinka to widzę też się charakterna zrobiła :mad:

Posted

Popatrzcie tylko, jaką wiadomość dostałam od Lu_Gosiak!

Mialam wolne miejsce u Wiosny niech jedzie sunka... Wiosna sie zgodzila:multi::multi: ma bok wewnetrzny ciepły...jutro Partyk jedzie po suke do Warszawy jadac z powrotem moze odebrac tez te psiaki....niewiem decydujcie:cool3:

Posted

[quote name='agata51']Popatrzcie tylko, jaką wiadomość dostałam od Lu_Gosiak!

Mialam wolne miejsce u Wiosny niech jedzie sunka... Wiosna sie zgodzila:multi::multi: ma bok wewnetrzny ciepły...jutro Partyk jedzie po suke do Warszawy jadac z powrotem moze odebrac tez te psiaki....niewiem decydujcie:cool3:

Gosieńko, Wiosenko...:loveu:

Posted

[quote name='mmd']Dotarło zaproszenie i do mnie. O rany
To miejsce znam z "drugiej ręki". Źle by im tam nie było, ale to hotelik, trzeba by negocjować.

Na Malowniczej jest pełno.[/QUOTE]

na strykowskiej sa boksy zewnetrzne plus budy ze słomą ,nie jest tanio:roll:

Posted

Przepadło, jutro sunia jedzie do wiosny :multi: piechcia nie ma już nic do gadania :eviltong: Sara za towarzyszkę będzie miała (nomen omen) Nadzieję. Polecam życzliwej pmięci:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=145955

Jestem po rozmowie z wiosną. Właściwie wszystko dogadane. Szczegóły po powrocie piechci na wątek. Czyli wieczorem. Jestem wykończona. Psychicznie. Zrobię jakiś obiad domownikom, pójdę sobie na spacer z psami, odetchnę i spamuję dalej. Żarty się skończyły - teraz o kasę chodzi. Doba 12zł. No już chyba taniej nie można. I pozwoliłam sobie zamówić karmę dla Sarki - góra 1,30zł dziennie. Może być?

Posted

teraz trzeba by porozsylac pw z prosba o pomoc finansowa, zeby zebrac deklaracje.....ja niestety finansowo poki co nie pomoge bo mam u Wiosny 2 olkuskie psy z czego jednemu brakuje 70zł deklaracji a drugiemu uwaga 400zł:evil_lol::evil_lol: przty okazji mały off zajrzyjcie na watek Chojraka i zobaczcie metamorfoze - na poczatku klebek strachu /co sie dziwic po Olkuszu/ a teraz:razz::razz:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146047&page=5

Posted

[quote name='agata51']Układy! :eviltong:[/QUOTE]
Nie układy tylko mafia ;) jak zawsze :evil_lol: (choć pies mafijny już grzeję doopkę w domeczku)
To nasza Nadziejka będzie miała towarzystwo :)
Lu_Gosiak :loveu: jak zwykle :loveu:

Posted

[quote name='irenaka']A ja nadal walę ludziom pw. Na wątek nie zaglądam a tu faktycznie rewolucja!!!:multi:
Bardzo dziękuję dziewczyny:loveu:

Wal, Irenko. Kasa potrzebna