oska1983 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 W zasadzie jeśli w pt pojedziemy z amstafem do łodzi, to sunie o razu mozna by zabrac za jednym zamachem. Chyba że kolega Rudolf może jej krzywdę zrobić? Ja ich nie znam, nie wiem jak się będą razem zachowywać. Ale to pewnie głupi pomysł bo nawet mój labrador nie potrafiłby jechac z innym psem autem, a co dopiero amstaf. Quote
piechcia15 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 teoretycznie to dobry pomysł, ale...zależy jakie masz auto i czy np. dwa duuuuże transporterki się zmieszczą lub chociaż jeden + drugi pies luzem, a poza tym pisałam do zuzki ale mi nie odpisała :( naprawdę można by ją zawieść już, bo kasę się uzbiera, zaraz robię bazarki i kasa zawsze się znajdzie :p sandro my jestesmy odpowiedzialnymi ludźmi i nie ryzykujemy gdy w grę wchodzi żywe zwierzę, a tym bardziej matka dzieciom. Nawet gdybym miała obiadu i kolacji nie zjeść to zapłącę ze swojej kieszeni jak będzie trzeba.:-(;) aczkolwiek głoda chodzić nie lubię :eviltong: Quote
kasia14 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Piechcia jakby co podzielę się z Tobą obiadem ;) Quote
oska1983 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 hmmm no taki normalny:) ford fusion. jak duży jest "transporter"? ja w życiu psa w czymś takim nie wiozłam. Tak w sumie jakby sunie i maluchy wrzucic w transporter jakis i na tylne siedzenie? a piesek przed przednie siedzenie? Mój labek tak zawsze jeździ i się miesci a malutki ani chudziutki nie jest. tylko ktos musialby siedziec w przodu i go trzymac. Cyrk normalnie :D zreszta zobaczymy czy sie Zuzka odezwie. Quote
modliszka84 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Rudolf grzecznie jeździ autem, ale niekoniecznie mu się może spodobać inny pies. Trzeba by było wsadzić sunie i szczeniaki do transportera. A żeby na tył wszedł transporter to musisz złożyć tyle siedzenia. Wtedy na tył transportem z suczką i małymi, a Rudy z przodu między nogami pasażera. Quote
piechcia15 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 wiecie co chyba nie ma co ryzykować:( nie daj Bóg Rudemu coś odbije a on jest silny chłopak. Po co ryzykować. Sunia się zestresuje o swoje dzieci i po co:( Quote
oska1983 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Też mi się tak teraz wydaje. No to wstępnie Rudolfik na pt, ale czy ci państwo już się na pewno zdecydowali że go biorą? Quote
piechcia15 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Poprzez ten bazarek zbieram kase dla naszej suni:) dochód przeznaczymy na DT dla pabianickich psiaków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13335386&posted=1#post13335386 roześlijcie dalej jeśli możecie:* Quote
agat21 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dorzucam 50 złotych w tym miesiącu. W następnych też się coś znajdzie, tylko nie umiem jeszcze w tej chwili dokładnie przewidzieć. Quote
anado Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 super!!! NIechze one juz jada do tego domku.Martwie sie o nie Quote
piechcia15 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 RATUNKU kolejny szczeniak w schronie!! malutka ma ok 5 tyg.chodzi juz i ma ząbki! strasznie płacze. Nasza suka nie zaakceptowała jej więc jej nie wykarmi :( zareagowała niestety agresją :( PILNIE POTRZEBA DLA NIEJ TYMCZASU ;( a sunia wczoraj była na spacerze ze mną. Nawet sobie nie wyobrażacie jaka to była radość. Teraz skubana chce uciekać jak się drzwi otwiera:) maluchy zaczynają chodzić i piszczą w niebogłosy Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jaki wysyp szczeniaków :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
modliszka84 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 __Lara napisał(a):Jaki wysyp szczeniaków :crazyeye::crazyeye::crazyeye: skutek wakacyjnych cieczek ... Quote
piechcia15 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 wy tu lepiej myślcie i kombinujecie tymczas, bo to małe tak płacze :( a jest przecudowna, puchata śliczna pachnąca..jeszcze. Zlitujcie się przecież to jeden szczeniak. Tu chodzi o jakieś 4 tyg. a potem może wrócić do nas!! zapraszam na kolejny bazarek w stylu ZBIERAMY NA DT http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13339788#post13339788 Quote
piechcia15 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 jeśli zuzka się zgodzi to zawieziemy obydwa psy jednak, bo odpowiedziała mi ż emożemy ją przywieźć ale nie napisała kiedy:) Quote
zuzka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Sunia Sara z dzieciakami Reksem i Deksem są już od paru godzin u mnie .Mamunia już odstresowała się najadła ,napiła i nakarmiła chłopaków .Teraz dzieciaki śpią w klatce a Sara położyła się przy wejściu do klatki i śpi. Quote
anado Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jejku jak ja sie ciesze:) Super!!!!!Nawet imiona juz mają...Zuzka DZIEKI!!!!!!!!!! Quote
zuzka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Sunia Sara ten jaśniejszy chłopak to Reks a ciemniejszy to Deks .Chyba że chcecie zmienić imiona chłopakom . Quote
oska1983 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 :) oj no to fajnie, swoją droga niezla jazda była, z przodu Rudolf, z tyłu klatka z sunią i małymi:D i my 3:) buziaczki dla sunieczki Quote
piechcia15 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 no jazda była przednia :evil_lol: nigdy więcej prosze takich łączonych akcji :p:crazyeye: zuzka podaj linka do wątku twojej Kodinki bo banerek nie działa:(chciała zobaczyc jej losy kurcze bardzo się martwię bo dziewczyny chyba sie nie polubiły :( a biorąc pod uwagę że Kodinka jest jakies...3 razy większa od niej to może sie różnie skończyć:( Zuzka uważaj prosze na nasza małą zagubiona mamuśkę :-(:p może nie organizuj ich spotkani apuki co :pjakbyś nie dawała sobi erady z nim dwiema to gadaj:p Quote
zuzka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dziewczynki ( Sara i Kodinka ) pomału zaczynają się poznawać myślę że jeszcze dzień dwa i będą koleżankami bo Kodi mimo że jest duuużą sunią to jest przyjacielską pieszczochą . To jest link Kodinki. Kodinka w finansowych tarapatach - POMOCY!!!! - Dogomania Forum Quote
kasia14 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 niestety ten link nie działa do Kodinki.... Quote
zuzka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 kasia14 napisał(a):niestety ten link nie działa do Kodinki.... Jak nie działa mnie działa Quote
Recommended Posts