Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W zasadzie jeśli w pt pojedziemy z amstafem do łodzi, to sunie o razu mozna by zabrac za jednym zamachem. Chyba że kolega Rudolf może jej krzywdę zrobić? Ja ich nie znam, nie wiem jak się będą razem zachowywać. Ale to pewnie głupi pomysł bo nawet mój labrador nie potrafiłby jechac z innym psem autem, a co dopiero amstaf.

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teoretycznie to dobry pomysł, ale...zależy jakie masz auto i czy np. dwa duuuuże transporterki się zmieszczą lub chociaż jeden + drugi pies luzem, a poza tym pisałam do zuzki ale mi nie odpisała :( naprawdę można by ją zawieść już, bo kasę się uzbiera, zaraz robię bazarki i kasa zawsze się znajdzie :p

sandro my jestesmy odpowiedzialnymi ludźmi i nie ryzykujemy gdy w grę wchodzi żywe zwierzę, a tym bardziej matka dzieciom. Nawet gdybym miała obiadu i kolacji nie zjeść to zapłącę ze swojej kieszeni jak będzie trzeba.:-(;) aczkolwiek głoda chodzić nie lubię :eviltong:

Posted

hmmm no taki normalny:) ford fusion. jak duży jest "transporter"? ja w życiu psa w czymś takim nie wiozłam. Tak w sumie jakby sunie i maluchy wrzucic w transporter jakis i na tylne siedzenie? a piesek przed przednie siedzenie? Mój labek tak zawsze jeździ i się miesci a malutki ani chudziutki nie jest. tylko ktos musialby siedziec w przodu i go trzymac. Cyrk normalnie :D zreszta zobaczymy czy sie Zuzka odezwie.

Posted

Rudolf grzecznie jeździ autem, ale niekoniecznie mu się może spodobać inny pies.
Trzeba by było wsadzić sunie i szczeniaki do transportera.
A żeby na tył wszedł transporter to musisz złożyć tyle siedzenia. Wtedy na tył transportem z suczką i małymi, a Rudy z przodu między nogami pasażera.

Posted

RATUNKU kolejny szczeniak w schronie!! malutka ma ok 5 tyg.chodzi juz i ma ząbki! strasznie płacze. Nasza suka nie zaakceptowała jej więc jej nie wykarmi :( zareagowała niestety agresją :(

PILNIE POTRZEBA DLA NIEJ TYMCZASU ;(

a sunia wczoraj była na spacerze ze mną. Nawet sobie nie wyobrażacie jaka to była radość. Teraz skubana chce uciekać jak się drzwi otwiera:) maluchy zaczynają chodzić i piszczą w niebogłosy

Posted

Sunia Sara z dzieciakami Reksem i Deksem są już od paru godzin u mnie .Mamunia już odstresowała się najadła ,napiła i nakarmiła chłopaków .Teraz dzieciaki śpią w klatce a Sara położyła się przy wejściu do klatki i śpi.

Posted

no jazda była przednia :evil_lol: nigdy więcej prosze takich łączonych akcji :p:crazyeye:
zuzka podaj linka do wątku twojej Kodinki bo banerek nie działa:(chciała zobaczyc jej losy

kurcze bardzo się martwię bo dziewczyny chyba sie nie polubiły :( a biorąc pod uwagę że Kodinka jest jakies...3 razy większa od niej to może sie różnie skończyć:( Zuzka uważaj prosze na nasza małą zagubiona mamuśkę :-(:p może nie organizuj ich spotkani apuki co :pjakbyś nie dawała sobi erady z nim dwiema to gadaj:p