piechcia15 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 to już uzupełniłam że w październiku było wydane 80zł tak? Quote
anado Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Chyba cie nie urazilam?Jesli tak to przepraszam.Czyli kaska jest ale DT nie ma:( Quote
__Lara Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=798819147 Quote
piechcia15 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 anado coś ty nie uraziłaś mnie:)jak mnie ktoś urazi to uwierz że dam znać o sobie :eviltong: byłby dym:eviltong: dziękujemy za allegro:* Quote
agata51 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Na wątku Łatka dziewczyny piszą, że Donka chora i na razie nie przyjmuje psów do przyszłego tygodnia :placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=147970[/URL] piechcia, dodzwoniłaś się? asik007 ma też próbować. Quote
piechcia15 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 nie:( telefon wyłączony cały dzień:( gwałtu rety co tu robić??? jak jutro do jutra się nic nie wymyśli to zabieram ją w pt rano do schronu;( trudno innej opcji nie ma a to jedyne STAŁE miejsce gdzie może zamieszkać;( Quote
oska1983 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A moze faktycznie z tym facetem sprobujesz, najwyzej mu sie bezie placic troszke na szczeniory:D Najlepiej jakby ktoss ja na stale wziął. Jeszcze nigdy zaden pies mnie tak nie urzekl:) no ale co ja tez mam taką "kodinke" w domu. Quote
piechcia15 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 ten facet odpada:( już wziął psine ze schronu:( P O M O C Y!! a przy okazji...: [B][COLOR=Purple]po raz kolejny potrzebuję pomocy w znalezieniu domku dla cudownego wesołego rudzielca znalezionego na parkingu[/COLOR][/B] :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13387972#post13387972[/url] Quote
piechcia15 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Donka5 odmówiła :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ma za dużo psów:( czyli w pt wracamy do schronu:placz::placz::placz::placz: katastrofa Quote
MartynaP Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='piechcia15']Donka5 odmówiła :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ma za dużo psów:( czyli w pt wracamy do schronu:placz::placz::placz::placz: katastrofa o kurde no :-( ja bym wziela ja na tymczas ale Saba napewno sie z nia nie dogada,a u mnie wchodzi w gre zostawianie ich samych w domu wiec jeszcze by do tragedi doszlo szkoda ich znowu do schonu :-(i te maluchy tez do schronu :-( cholera noo Quote
anado Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Nie moge napisac co mysle niestety....CH...Musze chyba w totka wygrac.... Quote
agata51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='piechcia15']Donka5 odmówiła :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ma za dużo psów:( czyli w pt wracamy do schronu:placz::placz::placz::placz: katastrofa[/QUOTE] NIE WRACAMY DO SCHRONU!!!! Ciotki, co z wami? Quote
oska1983 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Agatko a masz jakieś rozwiązanie? Ja wogóle w tej "branży" się nie znam, nie znam NIKOGO kto mógłby pomóc, żadnych domków ani hoteli ani nic Myślę że byśmy jakoś finansowo dały rade ale trzeba coś znależć i to cos odpowiedniego Quote
modliszka84 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 magda - do wetki z dobronia dzwoniłas??? Quote
irenaka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Faktycznie podbramkowa sytuacja:-(. A czy dotychczasowy DT nie może dać Wam więcej czasu? Czy dobrze rozumiem, że sunia z małymi jest teraz w Łodzi? Quote
agata51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Irenko, jak dobrze, że jesteś. Dziękuję. Tak, sunia i maluchy są w Łodzi. Nie wiem, czy DT da nam więcej czasu. Też jest w trudnej sytuacji. Wiem, bo też kiedyś znalazłam się w takiej. Quote
agata51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Napisałam do megii1 i Moriaaa. Szukam dalej. Quote
Reno2001 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 DT u zuzki jest w Łodzi. Trudna sytuacja. I nauczka na przyszłośc dla wszystkich. Ja się boję wprowadzac do mojego domu obcą sukę (choc już mi sie zdarzało), bo sama mam dwie, w tym jedną zołzę :diabloti:. O suce ze szczeniakami nawet bym nie pomyślała, bo wiadomo, że matka zawsze będzie broniła swych maluchów przed obcymi. W konfrontacji z dominującą rezydentką to w ogóle wojna gotowa. Ale stało się. Sytuacja o tyle trudna, że z tego co wiem, znane mi DT są zawalone psami. Może w hoteliku na Malowniczej by było miejsce, no ale hotel za rodzinkę swoje weźmie. Na pewno nie 270zł. A odchowanie malców jeszcze potrwa minimum 3 tyg. Sama nie wiem. Quote
piechcia15 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 dzwoniłam do wetki i ona dała mi te namiary na faceta który już wziął psa :( nie widze innego rozwiązania :( Quote
irenaka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Reno2001']DT u zuzki jest w Łodzi. Trudna sytuacja. I nauczka na przyszłośc dla wszystkich. Ja się boję wprowadzac do mojego domu obcą sukę (choc już mi sie zdarzało), bo sama mam dwie, w tym jedną zołzę :diabloti:. O suce ze szczeniakami nawet bym nie pomyślała, bo wiadomo, że matka zawsze będzie broniła swych maluchów przed obcymi. W konfrontacji z dominującą rezydentką to w ogóle wojna gotowa. Ale stało się. Sytuacja o tyle trudna, że z tego co wiem, znane mi DT są zawalone psami. Może w hoteliku na Malowniczej by było miejsce, no ale hotel za rodzinkę swoje weźmie. Na pewno nie 270zł. A odchowanie malców jeszcze potrwa minimum 3 tyg. Sama nie wiem.[/QUOTE] Dziękuję Ewuniu:loveu:, że jesteś i przepraszam za alarm, ale sytuacja naprawdę podbramkowa:-(. Napiszę jeszcze do innych z Łodzi, Majqa:loveu: mi podpowiedziała. Quote
agata51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='irenaka']Dziękuję Ewuniu:loveu:, że jesteś i przepraszam za alarm, ale sytuacja naprawdę podbramkowa:-(. Napiszę jeszcze do innych z Łodzi, Majqa:loveu: mi podpowiedziała.[/QUOTE] To ja Łódź będę omijać szerokom łukiem :evil_lol: Quote
ciapuś Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dostałam też pw ale ja odpadam jako dt bo mam w domu 2 sunie i na 100% nie pogodziłyby się. Quote
irenaka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='agata51']To ja Łódź będę omijać szerokom łukiem :evil_lol:[/QUOTE] Nie omijaj. Będą najwyżej zdublowane pw. Quote
irenaka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='ciapuś']Dostałam też pw ale ja odpadam jako dt bo mam w domu 2 sunie i na 100% nie pogodziłyby się.[/QUOTE] A możesz napisać do znajomych w Łodzi? Może ktoś będzie mógł pomóc? Quote
sonikowa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 jestem, agatko. Ciotki, w dziale domy tymczasowe jest post Belissimy o domowym dt. Jeszcze wolnym!! Moze warto tam uderzyc? Poszukam wam tego linka, ale moze same wejdzcie, bedzie szybciej, bo ja dzis sama w domu z chorymi dziecmi i co chwila cos sie dzieje ;-) Quote
Recommended Posts