Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na wątku Łatka dziewczyny piszą, że Donka chora i na razie nie przyjmuje psów do przyszłego tygodnia :placz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=147970[/URL]

piechcia, dodzwoniłaś się? asik007 ma też próbować.

Posted

nie:( telefon wyłączony cały dzień:(

gwałtu rety co tu robić???

jak jutro do jutra się nic nie wymyśli to zabieram ją w pt rano do schronu;( trudno innej opcji nie ma a to jedyne STAŁE miejsce gdzie może zamieszkać;(

Posted

A moze faktycznie z tym facetem sprobujesz, najwyzej mu sie bezie placic troszke na szczeniory:D Najlepiej jakby ktoss ja na stale wziął. Jeszcze nigdy zaden pies mnie tak nie urzekl:) no ale co ja tez mam taką "kodinke" w domu.

Posted

ten facet odpada:( już wziął psine ze schronu:(

P O M O C Y!!

a przy okazji...:
[B][COLOR=Purple]po raz kolejny potrzebuję pomocy w znalezieniu domku dla cudownego wesołego rudzielca znalezionego na parkingu[/COLOR][/B] :(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13387972#post13387972[/url]

Posted

[quote name='piechcia15']Donka5 odmówiła :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ma za dużo psów:(

czyli w pt wracamy do schronu:placz::placz::placz::placz: katastrofa
o kurde no :-( ja bym wziela ja na tymczas ale Saba napewno sie z nia nie dogada,a u mnie wchodzi w gre zostawianie ich samych w domu wiec jeszcze by do tragedi doszlo
szkoda ich znowu do schonu :-(i te maluchy tez do schronu :-(
cholera noo

Posted

[quote name='piechcia15']Donka5 odmówiła :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ma za dużo psów:(

czyli w pt wracamy do schronu:placz::placz::placz::placz: katastrofa[/QUOTE]

NIE WRACAMY DO SCHRONU!!!! Ciotki, co z wami?

Posted

Agatko a masz jakieś rozwiązanie? Ja wogóle w tej "branży" się nie znam, nie znam NIKOGO kto mógłby pomóc, żadnych domków ani hoteli ani nic

Myślę że byśmy jakoś finansowo dały rade ale trzeba coś znależć i to cos odpowiedniego

Posted

Irenko, jak dobrze, że jesteś. Dziękuję. Tak, sunia i maluchy są w Łodzi. Nie wiem, czy DT da nam więcej czasu. Też jest w trudnej sytuacji. Wiem, bo też kiedyś znalazłam się w takiej.

Posted

DT u zuzki jest w Łodzi. Trudna sytuacja. I nauczka na przyszłośc dla wszystkich. Ja się boję wprowadzac do mojego domu obcą sukę (choc już mi sie zdarzało), bo sama mam dwie, w tym jedną zołzę :diabloti:.
O suce ze szczeniakami nawet bym nie pomyślała, bo wiadomo, że matka zawsze będzie broniła swych maluchów przed obcymi. W konfrontacji z dominującą rezydentką to w ogóle wojna gotowa.

Ale stało się.
Sytuacja o tyle trudna, że z tego co wiem, znane mi DT są zawalone psami. Może w hoteliku na Malowniczej by było miejsce, no ale hotel za rodzinkę swoje weźmie. Na pewno nie 270zł. A odchowanie malców jeszcze potrwa minimum 3 tyg.
Sama nie wiem.

Posted

[quote name='Reno2001']DT u zuzki jest w Łodzi. Trudna sytuacja. I nauczka na przyszłośc dla wszystkich. Ja się boję wprowadzac do mojego domu obcą sukę (choc już mi sie zdarzało), bo sama mam dwie, w tym jedną zołzę :diabloti:.
O suce ze szczeniakami nawet bym nie pomyślała, bo wiadomo, że matka zawsze będzie broniła swych maluchów przed obcymi. W konfrontacji z dominującą rezydentką to w ogóle wojna gotowa.

Ale stało się.
Sytuacja o tyle trudna, że z tego co wiem, znane mi DT są zawalone psami. Może w hoteliku na Malowniczej by było miejsce, no ale hotel za rodzinkę swoje weźmie. Na pewno nie 270zł. A odchowanie malców jeszcze potrwa minimum 3 tyg.
Sama nie wiem.[/QUOTE]

Dziękuję Ewuniu:loveu:, że jesteś i przepraszam za alarm, ale sytuacja naprawdę podbramkowa:-(.
Napiszę jeszcze do innych z Łodzi, Majqa:loveu: mi podpowiedziała.

Posted

[quote name='irenaka']Dziękuję Ewuniu:loveu:, że jesteś i przepraszam za alarm, ale sytuacja naprawdę podbramkowa:-(.
Napiszę jeszcze do innych z Łodzi, Majqa:loveu: mi podpowiedziała.[/QUOTE]

To ja Łódź będę omijać szerokom łukiem :evil_lol:

Posted

[quote name='ciapuś']Dostałam też pw ale ja odpadam jako dt bo mam w domu 2 sunie i na 100% nie pogodziłyby się.[/QUOTE]

A możesz napisać do znajomych w Łodzi?
Może ktoś będzie mógł pomóc?

Posted

jestem, agatko.
Ciotki, w dziale domy tymczasowe jest post Belissimy o domowym dt. Jeszcze wolnym!! Moze warto tam uderzyc?
Poszukam wam tego linka, ale moze same wejdzcie, bedzie szybciej, bo ja dzis sama w domu z chorymi dziecmi i co chwila cos sie dzieje ;-)