Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sara i bąble przekazałam w najlepsze ręce.

Jakie one są piękne!!! Wszystkie trzy! Sunia prześliczna, cudnie umaszczona, na fotkach nie było tego widać. Łagodna, urocza, kochana, złakniona miziów i kontaktu z człowiekiem. Rewelacyjna! Bąble... brak mi słów. Dawno szczeniaków na rękach nie trzymałam, jak poczułam zapach ich buziaczków, myślałam, że zwariuję ze szczęścia. Są cudowne. Jak na dzieci suczki średniej wielkości wydają się spore. Podejrzewam, że Sara "zapomniała się" z jakimś wielkopsem. Już sobie wyobrażam jak wiosenka będzie piszczeć z zachwytu na ich widok. W jednej chwili cztery cuda zwalą jej się na kark. Bo Nadzieja też prześliczna, tyle, że strasznie wystraszona. E tam, muszę ochłonąć, bo pomyślicie, że egzaltowana ze mnie baba a nie członek mafii.

Posted

Rozumiem Cię:) miałam okazję poznać Sarę, cudowna psina, przytulalska i kochana. Z nami do Zuzki jechała badrzo cichutko, nie narzekała (a siedziała biedna w klatce i w ciasnocie:/). Kompletnie nieproblemowa. Ktoś musi się dla niej znależć. A teraz mam nadzieję że w dt będzie miała suuuper

Posted

Rodzinka jest przecudowna!!!
Sara to taka poczciwa, milutka i grzeczniutka sunieczka, że naprawdę aż miło. Taka normalna, ucywilizowana, żadnych kłopotów, tylko kochać :loveu:
Nie chcę napisać tego za wcześnie, bo może jeszcze się sunia rozkręci, ale... przywoźcie nam więcej takich :loveu:
Maleństwa są takie rozkoszne, kochane :) śpią, jedzą, przewracają wszystko (miski z wodą ;) ) i zasypiają od razu. Jeden zrobił sobie już wycieczkę poza klatkę nawet.

Sara jest jeszcze trochę zdezowientowana. Cała tasytuacja, zamieszanie, zmiany i wożenie musiały wybić ją z normalnego spokojnego stanu, i nie dziwota. I tak jest dzielna, karmi te małe smoki, opiekuje się, nas też traktuje całkowicie przyjaźnie.
Nacierpiała się biedna w ostatnim czasie, niech teraz odpoczywa i śpi spokojnie.

A Was to ja po prostu uwielbiam :loveu:
Kto tylko ma ochotę, to ja serdecznie zapraszam :) Z Gliwic do nas całkiem niedaleko przecież. A jeśli obiecujecie, że się z psami gryźć nie będziecie, to i ja Was w kojcach zamykać nie będę :evil_lol:

Posted

No dobra, cioteczki, fajnie było, a teraz do roboty - deklaracje czas składać. Najlepiej stałe, ale jednorazowe też na wagę złota. Nr konta na pierwszej stronie, służę kompletem danych. Do poniedziałku ja tu rządzę - piechcia weekenduje (niech ma dziewczyna, należy jej się). Wiele pewnie nie zdziałam - cioteczki rozjechane na wszystkie cztery strony świata, oczywiście, bez dostępu do komputera - ale nie cieszcie się, w końcu was dopadnę!

Cioteczki, wujaszkowie, każda złotówka to aż 2 godziny szczęśliwego życia dla Sary i jej maluchów!