agata51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Suniu, pakuj dzieci i w drogę! Matko, muszę jeszcze jakieś pudło dla bąbli znaleźć! Quote
wiosna Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Nadzieja pewnie jużprawie w aucie. Patryk mówił, że długo zajęło mu przebicie się przez Warszawę, z powrotem w Łodzi będzie więc pewnie około 5. Quote
zula131 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Dotarłam tu nareszcie i dzięki Bogu, psiaczki już bezpieczne :multi:. Quote
agata51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witaj, Zuleńko! Fajnie, że jesteś :loveu: Quote
agata51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='oska1983']Cudownie, jak Wy to robicie?[/QUOTE] Co, cioteczko? Quote
agata51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='oska1983']Jak to co? Cuda:D[/QUOTE] Tam gdzie są Anioły, cuda się dzieją i już. A na dogo Aniołów bez liku. Quote
mmd Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Musicie się zdecydować: anioły czy mafia:evil_lol: Quote
agata51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='mmd']Musicie się zdecydować: anioły czy mafia:evil_lol:[/QUOTE] Mafia wszędzie ma dojścia :eviltong: Quote
agata51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cioteczki, jadę na spokanie z sunią i jej bąblami! Quote
agata51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Sara i bąble przekazałam w najlepsze ręce. Jakie one są piękne!!! Wszystkie trzy! Sunia prześliczna, cudnie umaszczona, na fotkach nie było tego widać. Łagodna, urocza, kochana, złakniona miziów i kontaktu z człowiekiem. Rewelacyjna! Bąble... brak mi słów. Dawno szczeniaków na rękach nie trzymałam, jak poczułam zapach ich buziaczków, myślałam, że zwariuję ze szczęścia. Są cudowne. Jak na dzieci suczki średniej wielkości wydają się spore. Podejrzewam, że Sara "zapomniała się" z jakimś wielkopsem. Już sobie wyobrażam jak wiosenka będzie piszczeć z zachwytu na ich widok. W jednej chwili cztery cuda zwalą jej się na kark. Bo Nadzieja też prześliczna, tyle, że strasznie wystraszona. E tam, muszę ochłonąć, bo pomyślicie, że egzaltowana ze mnie baba a nie członek mafii. Quote
oska1983 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Rozumiem Cię:) miałam okazję poznać Sarę, cudowna psina, przytulalska i kochana. Z nami do Zuzki jechała badrzo cichutko, nie narzekała (a siedziała biedna w klatce i w ciasnocie:/). Kompletnie nieproblemowa. Ktoś musi się dla niej znależć. A teraz mam nadzieję że w dt będzie miała suuuper Quote
agata51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Lepiej nie mogła trafić. Jakbym była psem, zapierałabym się wszystkimi czterema łapami, gdyby mnie chciano od wiosny do DS wywieźć ;) Quote
anado Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Szkoda ze nie mam czterech lap.Ja tez chce do Wiosny!!!:):):) Quote
anado Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Bardzo prosze tylko troche wylinialam na starosc:):):)A powaznie to bardzo dziekuje Wiosenko kochana ze rodzinka moze byc u Ciebie... Quote
Lu_Gosiak Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 czekamy na wiesci od Wiosny, jak tam rodzinka sie sprawuje;);) i prosimy o deklaracje:modla::modla::modla: Quote
wiosna Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Rodzinka jest przecudowna!!! Sara to taka poczciwa, milutka i grzeczniutka sunieczka, że naprawdę aż miło. Taka normalna, ucywilizowana, żadnych kłopotów, tylko kochać :loveu: Nie chcę napisać tego za wcześnie, bo może jeszcze się sunia rozkręci, ale... przywoźcie nam więcej takich :loveu: Maleństwa są takie rozkoszne, kochane :) śpią, jedzą, przewracają wszystko (miski z wodą ;) ) i zasypiają od razu. Jeden zrobił sobie już wycieczkę poza klatkę nawet. Sara jest jeszcze trochę zdezowientowana. Cała tasytuacja, zamieszanie, zmiany i wożenie musiały wybić ją z normalnego spokojnego stanu, i nie dziwota. I tak jest dzielna, karmi te małe smoki, opiekuje się, nas też traktuje całkowicie przyjaźnie. Nacierpiała się biedna w ostatnim czasie, niech teraz odpoczywa i śpi spokojnie. A Was to ja po prostu uwielbiam :loveu: Kto tylko ma ochotę, to ja serdecznie zapraszam :) Z Gliwic do nas całkiem niedaleko przecież. A jeśli obiecujecie, że się z psami gryźć nie będziecie, to i ja Was w kojcach zamykać nie będę :evil_lol: Quote
agata51 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 No dobra, cioteczki, fajnie było, a teraz do roboty - deklaracje czas składać. Najlepiej stałe, ale jednorazowe też na wagę złota. Nr konta na pierwszej stronie, służę kompletem danych. Do poniedziałku ja tu rządzę - piechcia weekenduje (niech ma dziewczyna, należy jej się). Wiele pewnie nie zdziałam - cioteczki rozjechane na wszystkie cztery strony świata, oczywiście, bez dostępu do komputera - ale nie cieszcie się, w końcu was dopadnę! Cioteczki, wujaszkowie, każda złotówka to aż 2 godziny szczęśliwego życia dla Sary i jej maluchów! Quote
zula131 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Poproszę o nr konta. Wyślę 20,- zł, na razie więcej nie mogę :oops: Quote
agata51 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Dzień dobry, śliczna. Już po spacerku, czy jeszcze odsypiasz? Quote
Recommended Posts