Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a to mały Boss w nowym domku:

i wieści: "
Piesek się świetnie zaaklimatyzował, wszyscy go polubili a w szczególności dzieciaki, roczna córeczka nawet chce jeść z nim z
jego miseczki :) jest bardzo posłuszny i naprawdę lubi buty :), ale niesprawia większych kłopotów pozdrawiamy serdecznie

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jest Hugo, ale nie ważne:) Wygląda świetnie i tak...poważnie i dostojnie:) to fajnie że lubi buty i ma z kim jeść z miski:)
Troszkę jest pręgowany tak jak i jego mamusia tylko ona jest puchata i tego nie widać. Wdał się w mamusię:)

Posted

Świetnie, że Hugo ma już swój Domek i swoich Ludzi. Powodzenia i dużo szczęścia Piesku!! Czy już wiadomo, kiedy sterylka Sary? Dobrze byłoby zdążyć przed cieczką, a ona przecież może być w każdej chwili, bo to prawie 5 miesiecy od urodzenia szczeniaków..

Posted

Sara prześliczna i nareszcie radosna, chłopaki zabójczo przystojne. Napatrzyć się nie mogę.

Jeśli chodzi o bazarek, jestem na etapie "myślenia koncepcyjnego", a i to idzie mi marnie - od tygodnia walczę z jakimś wirusem (podchodził mnie od początku roku, wreszcie mnie dopadł) i na razie wirus górą. Jestem słaba jak mucha, nawet Olimpiadę przesypiam - tego jeszcze nie było!

Piechcia, wysłałam wczoraj 50zł. Rób z nimi, co chcesz. Hotelik, sterylka, dług. Jutro, pojutrze podeślę jeszcze jakiś grosik.